Pozvali su policiju.
Gdje mi živimo, grob te jebo...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ne znam ko je veci idiot.Naslovnica wrote: ↑08/08/2023 09:01 Stoka seljačka primitivna blokirala obje trake (Patrol i Clio), ne može sanitet da izađe.
Pozvali su policiju.
Gdje mi živimo, grob te jebo...
![]()

Postujem ja, nije to problem. Problem je sto se nesto na silu i neplanirano radi gdje niko od toga nema koristi.
Dom Zdravlja je pravljen osamdesetih kad je bilo dvostruko manje automobila i bilo i više nego dovoljno mjesta i vani i unutra.Thorgerson wrote: ↑08/08/2023 09:06 ko je veci idiot.
Ovi sto su blokirali ili genijalac koji je napravio 14 parking mjesta u domu zdravlja koju pokriva najgusce naseljeni podrucje u drzavi.
Sve se moze rijesiti.teskeredzic_22 wrote: ↑08/08/2023 19:07Dom Zdravlja je pravljen osamdesetih kad je bilo dvostruko manje automobila i bilo i više nego dovoljno mjesta i vani i unutra.Thorgerson wrote: ↑08/08/2023 09:06 ko je veci idiot.
Ovi sto su blokirali ili genijalac koji je napravio 14 parking mjesta u domu zdravlja koju pokriva najgusce naseljeni podrucje u drzavi.
Veći je zločin što je TITOV , NAŠ , ZAJEDNIČKI , parking ispred Hitne nama legalno oduzet i sad će tamo otimati novac onima koji budu dolazili u Hitnu , jel tako ?
Skontaj da je ispred Doma zdravlja zgradurina sa 300 stanova bez parking mjesta , Dalas , Konzum i Bingo sve napravljeno nakon rata da je iza Doma zdravlja najružnije naselje u istoriji najružnijih naselja nakon Tibre , famozna "Miljacka" koju prodaju kao "Nova Otoka" jer se lakše prodaje a ima jednake veze s Otokom kao i s Buća potokom , bez i JEDNOG LISTA , GRANE ILI DRVETA a kamo li parking mjesta , škole , obdaništa.
Država za čovjeka.
Grad po mjeri ljudi.
Budimo dobre komšije.
Biraj koji ćeš od ovih ispraznih slogana načelnika i gradonačelnika...
100 KM u roku od 7 dana