ferratilis wrote: ↑02/08/2023 13:22
Bosnian Dragon1 wrote: ↑02/08/2023 12:57
i ja cekam balkan dlc, a rusija im odavno zavrsena a nece da je izbace zbog ukrajine i rata sto je cisto preserevanje nidje veze, da je tako onda nijednu mapu ne bi trebali izbacat jer vazda se neko s nekm kacio kroz historiju
Nisam to znao. I ja bi volio da je veca mapa, vec imam osjecaj da sam sve vidio. Lijepo su popunili Europu i uzivanje je vozit, jedini dio koji ne volim su Sardinija i Korzika zbog onih vijugavih puteva, sve ostalo je super. Italija i Skandinavija su mi nekako najljepse regije.
Smijesno mi je koliko smeca se vidi pored puta u Rumuniji u Bugarskoj, mozda i na Balkanu bude isto.
jest moguce da bude smeca na balkanu

, a jasta kake s mapom rusije a gotova im jos prosle godine zavrsili trebali izbacit, ko eto da se i oni pridruze sankcijama rusiji... cuj sankcije rusiji tim sto nece izbacit russia dlc, nidje veze . Mada meni ta mapa rusije njihova i ne znaci puno jer koristim 3-4 mape rusije koje sam skinuo zaista ogroman prostor, i taj dlc sto izbace bice vjerovatno manji puno nego ove besplatne mape, ali eto uzeo bi ga svakako da uvezem s tim.
to sto kazes volio bi da je veca mapa , da imas osjecas da si sve vidio slazem se, ali kad imas sve dlcove bude onako pofino velika mapa i jos kad na to dodas modove onda zaista imas ogromnu mapu , kao sto neki dan rekoh ja vozim od islanda , preko cijele evrope do sjeverne afrike pa onda preko bliskog istoka do granice s kinom , bude bas svega za vidit, kazahstan mi je onako zanimljiv bas