Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
epik wrote: ↑24/07/2023 17:53
Koliko kosta otkljucavanje 11 Pro Max? Okvirno? iCloud ima, ali displej zakljucan 4 cifre
Pa ako imas Apple ID koji je registrovan na telefonu, ne kosta nista.
Skopcaj telefon na racunar, ubaci ga u recovery mode, vrati na fabricka i to je to. Kasnije mozes vratiti i podatke sa clouda ako ti treba.
epik wrote: ↑24/07/2023 17:53
Koliko kosta otkljucavanje 11 Pro Max? Okvirno? iCloud ima, ali displej zakljucan 4 cifre
Skopcaj telefon na racunar, ubaci ga u recovery mode, vrati na fabricka i to je to. Kasnije mozes vratiti i podatke sa clouda ako ti treba.
Kako placate ?
tamo nudi visu , a to valjda nece moci kad unesem vizu koja nije turska ?
Kako placate ?
Kako placate ?
Prolaze i neke nase kartice, nema pravila. Ali svakako mozes kupiti gift kodove za tursku pa njima placati
isx wrote: ↑26/07/2023 12:52
Ne mogu dodati Paypal kao način plaćanja pod Apple ID?!? Koji region moram postaviti da bih to uradio?
PayPal se može dodati u US, UK, Kanadi, Meksiku, Njemačkoj, Francuskoj itd, ali logično i region PayPala mora se poklapati s regionom Apple ID-ja, i kartica vezana za PayPal.
jel ovo uredu cijena za ovakav otvoreni mob il je bolje ici na zapakovanu 14ku
za ovog dove8 sam cuo samo preporuke pa valjda je ok... oba su pod garancijom, vidis kad su aktivirani i to je to
Ja sam samo ovdje čitao da ga hvalite, al nisam stekao takav dojam u razmjeni poruka sa njim preko olx-a. Malo je drzak i mrzim ljude koje ne održe obećanje, a bilo je da će me pozvati za sat vremena.
Drugo, garancija na ovaj 13 pro do 28.08.2023., a baterija na 100%. Ebem li ga, malo mi teško povjerovati u to, al hajd sve je moguće
za ovog dove8 sam cuo samo preporuke pa valjda je ok... oba su pod garancijom, vidis kad su aktivirani i to je to
Ja sam samo ovdje čitao da ga hvalite, al nisam stekao takav dojam u razmjeni poruka sa njim preko olx-a. Malo je drzak i mrzim ljude koje ne održe obećanje, a bilo je da će me pozvati za sat vremena.
Drugo, garancija na ovaj 13 pro do 28.08.2023., a baterija na 100%. Ebem li ga, malo mi teško povjerovati u to, al hajd sve je moguće
Moj kupljen nov zapakiran 9.12.2022., baterija evo nakon skoro 8 mjeseci još uvijek 100%, ništa čudno.
Moj kupljen nov zapakiran 9.12.2022., baterija evo nakon skoro 8 mjeseci još uvijek 100%, ništa čudno.
Jel ti stvarno mislis da ti baterija nije degradirana ni 1% nakon 8 mjeseci?
Da li kupovinom iPhone-a u mobitel shopu dobijam njihovu garanciju od shopa i oni ga popravljaju ili ide na ovlasteni servis?
Rijec je o SuperStar mobile shop u Mostaru i cijene su mnogo nize nego u Domod, ekupi i slicno.
Emojti wrote: ↑01/08/2023 21:02
Da li kupovinom iPhone-a u mobitel shopu dobijam njihovu garanciju od shopa i oni ga popravljaju ili ide na ovlasteni servis?
Rijec je o SuperStar mobile shop u Mostaru i cijene su mnogo nize nego u Domod, ekupi i slicno.
Dobiješ Apple internacionalnu garanciju 12 mjeseci (ako je telefon nov, neaktiviran), u slučaju kvara ide u ovlašteni servis.
Kako ga puniš, tj. mora da paziš oko punjenja? Kod mene 13PRO i koristim 13 mjeseci, a baterija na 96%.
I meni je taj dove nudio 50 BAM manju cijenu "samo danas" da nedeljom dodjem licno u SA i potrosim min. 60 BAM goriva i putarine. Kao da ne moze po toj istoj cijeni poslati postom
gentoo wrote: ↑02/08/2023 08:09
I meni je taj dove nudio 50 BAM manju cijenu "samo danas" da nedeljom dodjem licno u SA i potrosim min. 60 BAM goriva i putarine. Kao da ne moze po toj istoj cijeni poslati postom
Pa nedelja bila, mozda mu je kes zapeo bas taj dan