Malo se prebacim, jer to je "jezik" koji većina razumije.suspect_zero wrote: ↑31/07/2023 20:35Chloe wrote: ↑31/07/2023 20:26
Obajvom imena i prezimena, na osnovu ovog člana zakona se podnosi tužba zbog kršenja istog. Bilo da informaciju oda službenik policije, tužilaštva, suda... Novinari znaju ime i prezime 100 %, ali kad bi ga napisali morali bi se pozvati na izvor, neko službeno mora potvrditi.![]()
A kad ste navalili, možda da mama sjedi u GO SDA, imena bi bila objavljena i mimo Zakona . Ovako, mama u GO NiP-a, ruši se imidž SDA koja samo ima majke seljakuše koje su podbacile u odgoju djeteta.![]()
Joj i ti vala ne možeš da odoliš a da ne staneš u odbranu SDA talibana![]()
To što je neko prokomentarisao na portalu da je u NiP-u ne mora značiti da je istina.....evo CH objavila ime, mamica slatkog (ma za štipnuti obrazčiće) je Irma Hrustemović.
Mene ne zanima čije je dijete, zanima me šta poduzeti kao preventivu zbog ovakvih i sličnih dešavanja.
Desilo se ubistvo doktorica, moju kćerku prošle sedmice na Alipašinom na pješačkom umalo pokupi jedan takav ludjak u BMW-u ( hajd znaj možda je baš taj momak bio) prije par dana ovaj momak skrşio djevojke...
Šta se dešava sa roditeljima, odraslima, komplet društvom, da su nam mladi sve više divlji, nekulturni, neodgojeni, bahati, sve manje empatije imaju, pate od kompleksa veće vrijednosti jer sjede u maminim i tatinim skupim autima.... Ama odrastaju sa totalno obrnutim životnim vrijednostima?
Čast svima onima koji su van takvih obrazaca, jer snose posljedice i glave nose u torbama dok kroče na ulicu.
Da malo opet pecnem, kriv Bakir garant...