Seawolf wrote: ↑31/07/2023 16:21
EFD22 wrote: ↑31/07/2023 16:05
Ne može Japanac napraviti lijepo auto kao Talijan nikad, ali nikad.
Isto tako ne može Talijan napraviti kvalitetno auto kao Japanac nikad.
A Švabo ne može nijedno ni drugo kao oni.
Što se, pak, užitka u vožnji tiče, iliti Freude am Fahren, tu su neprikosnoveni BMW, Alfa i Mazda, ovo ostalo je sve od A do B.
Da cijena nije problem, odnosno uz pretpostavku da možeš dobiti bez plaćanja, koji bi, ali isključivo iz aktuelne produkcije, uzeo nov:
a) Alfa Romeo
b) BMW
c) Mazdu?
I nisi mi odgovorio na ono pitanje u vezi sa najmanjom dopuštenom brzinom kretanja u desnoj traci auto-puta, u normalnim uvjetima.
Iz aktuelne ponude, nov, iskreno, ne znam. Strah me ovih nazovi mild hibridnih kuraca i u BMW-u i u Mazdi, tako da nisam pametan.
Možda jedino Mazdu MX-5 ND 2.0 jer ona nije još nikako elektrificirana.
Kad pare baš ne bi bile problem, ono ni za održavanje, a da budem realan a ne megaloman, uzeo bih Mazdu 6 G194 ili koliko već sad ima konja njihov 2.5 atmo.
Da sam u US, ganjao bih 2.5 turbo.
Ali opet kažem, najradije bih Skyactiv bez onog "e" prefiksa. Što znači da sam osuđen na danas već dvo i trogodišnja auta.
Hipotetički, kada bih se malo više opružio, svakako bih kupio Alpinu B5 G31, ono kad bi u to gore "bez plaćanja" uračunao i sve servise (redovne).
E sad, da imam novca za jednu kolekciju, u njoj bi se svakako našla Giulia QV, i jedan M8, i opet ta Alpina B5, ali i MX-5 NA i NC, i još mnogo drugih meni kultnih auta.
Što se tiče odgovora na to pitanje, nažalost naš ZOBS nije izričit u tom pogledu, odnosno samo kaže da se na autoput i ostale puteve rezervisane za saobraćaj motornih vozila ne smije uključiti vozilo koje ne može razviti brzinu veću od 40 km/h.
U Hrvatskoj, bez obzira na kategoriju vozila, ako voziš brzinom koja je jednaka ili ispod 50% od ograničenja, moraš obavezno koristiti sva četiri pokazivača smjera, u Njemačkoj ne smiješ voziti ispod 60 km/h na autobahnu, bez obzira na kategoriju vozila također.