Jos jedan homoeroticni upis koji me vec malo zabrinjava. Nemoj me pogresno shvatiti ali mislim da je ovo pogresna tema da ispunis te svoje fantazije.Excel2 wrote: ↑22/07/2023 13:45Jos jedan od postova u smislu - nemate vi kuraca koliko ja mogu poglabat.madner wrote: ↑22/07/2023 13:38
Jer me treceligasi citiraju i pokusavaju naci recenicu koja je pogresna? Dok nisu u stanju sami napisati dvije vezane recenice? Bas mi je to bila asocijacija.![]()
Treceligasi se sami etiketiraju, cim nisu u stanju igrati na loptu nego pokusavaju zaustaviti igraca sve je jasno.ja sam prvoligasica ipak.
Pokusavamo naci recenicu koja je pogresna? Mozda da ti pokazemo gdje je granica sa Rumunijom i Moldavijom, da ju pokusas locirati?
Vaditi post od prije vise od godinu dana je malo ocajan potez, pogotovo kada ima prognoza iz tog vremena. Jos jedan potez treceligasa u rangu izgubio je Bayern od Kiela 2020.
Naspram toga imamo pocetak godine gdje sam bio potpuno u pravu. Ovo znamo zbog dokumenta koji su procurili, dok su drugi tvrdili da je to mudri plan.
Ti naravno nisi nista tvrdio, igra se odbrana bez pokusaja da se postigne gol.