Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da nema otkako su počeli sa eurima u HR.
Probaj nazvati/poslati mejl .... ok su ... odgovore brzo
Haj poslacu. A vidim po 129 KM na piku se krece godinja pretplata za cro
Ma ništa to
Ja imam cro akaunt od početka i nisam nikada platio toliko.
Najviše što sam platio je bilo 85 KM
S tim da se isplati i lovu uzeti pa kad bude na storu sniženje pretplate kupiti tako
Za raju koja igra warzone, od jucer su uveli daily login nagrade. Neke od trenutnih su skin za vozilo, X2 weapon xp, a ako se 7 dana ulogiras za redom dobijas M4 Blueprint. Znaci nije potrebno igrati, nego samo uci u main menu. 30 sec posla. Imate roka 14 dana. Nakon toga ce se resetovat.
TMovac wrote: ↑20/07/2023 09:47
Za raju koja igra warzone, od jucer su uveli daily login nagrade. Neke od trenutnih su skin za vozilo, X2 weapon xp, a ako se 7 dana ulogiras za redom dobijas M4 Blueprint. Znaci nije potrebno igrati, nego samo uci u main menu. 30 sec posla. Imate roka 14 dana. Nakon toga ce se resetovat.
stronghold wrote: ↑21/07/2023 10:21
Koja je sad najnovija cijena za nov ps5 s jednim dzojstikom i jednom igrom kod nas ?
Imas u sancti akciju do nedelje, 1049KM ps5 disk verzija i 1 gamepadom. Igre moze svakako kupiti posebno, cak mozda bolja opcija koristenu od nekoga jer ti uvaljuju za astronomsku cijenu ps5 bundle
stronghold wrote: ↑21/07/2023 10:21
Koja je sad najnovija cijena za nov ps5 s jednim dzojstikom i jednom igrom kod nas ?
Imas u sancti akciju do nedelje, 1049KM ps5 disk verzija i 1 gamepadom. Igre moze svakako kupiti posebno, cak mozda bolja opcija koristenu od nekoga jer ti uvaljuju za astronomsku cijenu ps5 bundle
Huh, dobro je pojeftinilo. Pa do nedavno je bila 1500 s jednim dzojstikom i digitalnim GoW-om u Sancti- ja upravo taj paket toliko u februaru platio u Sancti. Sad i da hoću prodavati,sretan bi bio da i 1000 izvučem.
Huh, dobro je pojeftinilo. Pa do nedavno je bila 1500 s jednim dzojstikom i digitalnim GoW-om u Sancti- ja upravo taj paket toliko u februaru platio u Sancti. Sad i da hoću prodavati,sretan bi bio da i 1000 izvučem.
Cijena regularna 1048KM - 20% visa kartica (ako se dobro sjecam). 100% regularna akcija, nije puklo za par minuta, barem 24h je bilo aktivno.
I da, da si platio i 1200KM, nema zalosti. Uzivaj u onome sto si kupio, ti si zaradio, ti kupio, nije ono tebe da robujes XY KM. Ja bih platio i 1500KM samo da imam ono uzivanje od prije 5-6g.
Sada sjednem da igram igrice i umorim se. Porazno.
laserShow wrote: ↑24/07/2023 14:26
Cijena regularna 1048KM - 20% visa kartica (ako se dobro sjecam). 100% regularna akcija, nije puklo za par minuta, barem 24h je bilo aktivno.
I da, da si platio i 1200KM, nema zalosti. Uzivaj u onome sto si kupio, ti si zaradio, ti kupio, nije ono tebe da robujes XY KM. Ja bih platio i 1500KM samo da imam ono uzivanje od prije 5-6g.
Sada sjednem da igram igrice i umorim se. Porazno.
Nista i ne igram osim snowrunnera mada me i on poceo smarati.
Može li se ovo izvesti?
Dvije konzole PS5
Na svakoj imaju 4 ista akaunta, ali samo acc 1 ima neke kupljene igre.
Eh sad .... može li se naštimati na obje konzole da mogu akaunti 2, 3, 4 igrati igre od akaunta 1. Ne mislim u isto vrijeme nego bilo kada.
Kada naštimam na jednoj (enable share) na drugoj se poništi i bude katanac na igrama.
tap3ah75 wrote: ↑25/07/2023 14:57
Može li se ovo izvesti?
Dvije konzole PS5
Na svakoj imaju 4 ista akaunta, ali samo acc 1 ima neke kupljene igre.
Eh sad .... može li se naštimati na obje konzole da mogu akaunti 2, 3, 4 igrati igre od akaunta 1. Ne mislim u isto vrijeme nego bilo kada.
Kada naštimam na jednoj (enable share) na drugoj se poništi i bude katanac na igrama.
Ponisti se ali tek nakon 5-6 dana, onda drugi aktivira i prodje opet 5-6 dana dok se prvom pojavi katanac, tad prvi opet aktivira i opet prodje 5-6 dana do katanca kod drugog, tako da se moze na taj nacin u krug i samo je potrebno enable svako 5-10 dana kada se pojavi katanac.