Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupih danas VR2 , zavrsio sam inicijalna podesavanja, ali mi je slika preko VR-a nekako malo blurry, nije onako jasna kao na tv. Je li to tako treba biti ili malo previse ocekujem
Za sad GT7 igram sa dualsense, mada sve sam blize ideji da kupim i G29.
Kupih danas VR2 , zavrsio sam inicijalna podesavanja, ali mi je slika preko VR-a nekako malo blurry, nije onako jasna kao na tv. Je li to tako treba biti ili malo previse ocekujem
Ne bi trebalo, osim ako to ne podrazumijeva period adaptacije. Igrao sam ja nedavno, bilo je sve cisto, samo me glava bas bolila poslije toga.
Zoooka wrote: ↑13/07/2023 19:56
Ne bi trebalo, osim ako to ne podrazumijeva period adaptacije. Igrao sam ja nedavno, bilo je sve cisto, samo me glava bas bolila poslije toga.
Da se malo bolje izrazim, kao da sa 1080p predjes na 720p rezoluciju, tako nekako bude za nijansu mutnije. Sad sam igrao skoro 2h GT7, nemam jos nikakvih glavobolja
Ta vrsta leca je takva da moras stvarno pronaci sweetpoint da bi dobio najjasniju sliku. Prvo podesi preko postavki gdje vidis poziciju ociju pa nakon toga upali onaj passtrough mode i prema tekstu stimaj. Ja sam mjesec dana koristio misleci da znam nastimati sweetpoint i opet se uvjerim da moze bolje, ali kad jednom uhvatis fazon onda je lahko i ide brzo. Svakako zavisi i o igri, npr GT7 je bistar kada gledas bliske stvari ali dalje stvari su mutne, dok neke igre imaju vecu internu rezoluciju pa izgledaju savsrseno bistre kao u real life, cak takve igre izgledaju vise rezolucije u vr nego na tv. Obavezno odigraj Red Matter 2, i ak hoces javi se u pp da ti dam broj pa ti mogu dati par savjeta i pristup ovom turskom accountu gdje su mi skoro sve VR igre pa da djaba ne trosis kada svakako vec imam a ne dijelim
Cim sam probao GT7 u VR odlucio sam nabaviti G29 300 KM platio polovan.
Edit: Takodjer brisi lece najmeksom mikrofiber krpicom ali cuvaj se ogrebotina, ja sam nabavio honsvr piano lece zbog zastite. Meni je u pocetku bilo mutno ako npr. nesto bas blizu lica približim i gledam kao npr. ruke dok su bistre ako su udaljene, ali to je stvar sa ocima pa se vremenom naviknu i bude poslije bistro.
arnes_king wrote: ↑14/07/2023 01:29
ak hoces javi se u pp da ti dam broj pa ti mogu dati par savjeta i pristup ovom turskom accountu gdje su mi skoro sve VR igre pa da djaba ne trosis kada svakako vec imam a ne dijelim
Da ti se i ovim putem zahvalim, malo ko ce danas na povjerenje dati account sa igrama, bas je uzivancija
Ljudi, momak je legenda, sve dobro objasni sta god treba.
ak hoces javi se u pp da ti dam broj pa ti mogu dati par savjeta i pristup ovom turskom accountu gdje su mi skoro sve VR igre pa da djaba ne trosis kada svakako vec imam a ne dijelim
Da ti se i ovim putem zahvalim, malo ko ce danas na povjerenje dati account sa igrama, bas je uzivancija
Ja licno ne igram online, vec podijelim sa ovog profila igre, da mogu igrati na svom, a mogu ako hocu i online sa tog kupljenog profila, mada u zivotu nisam odigrao multiplaayer naslov.
Vidim kao sredstvo plaćanja na web playstation US storeu ima PayPal, ne znam jel ranije bio?
Nisam probao plaćati, ali mi je povezao Paypal kada sam kliknuo, mada opet povoljnija je opcija putem vouchera.
gidra wrote: ↑18/07/2023 11:09
Vidim kao sredstvo plaćanja na web playstation US storeu ima PayPal, ne znam jel ranije bio?
Nisam probao plaćati, ali mi je povezao Paypal kada sam kliknuo, mada opet povoljnija je opcija putem vouchera.
Kako sam ja rahat kako koristim turski account, jos sad imam virtuelnu tursku karticu, jest da ode opet do 15ak % dok prebacim pare na nju ali i s tim igre placam 30-40% cijene US storea Moram zatvoriti racun u raiffeisen pa otvoriti u drugoj banci jer mi ne dozvoljavaju direktno kupiti kripto (koji trebam za dopunu kartice), dok druge banke dozvoljavaju pa tako gubim bezveze 7-8% kojih mogu izbjeci.