kakav lanac
Moderator: Benq
od PS1 do danas. Igrat ću dok sam živ, vjeruj. Vatra nije ugašenaBosnian Dragon1 wrote: ↑17/07/2023 22:42 puno se manje vremena za gaming ima nego u dvadesetim, zena djeca poso obaveze al nekako se nadje vremena, nije valjda da smo svi ovde 30+![]()
ja trenutno Euro/American truck sim, Snow Runner, Project Cars.
Kod mene imaju igre koje igram konstantno, tipa Euro truck kojeg igram u kontinuitetu od 2014 i American Truck sim kojeg igram od 2016 , te dvije haman svaki dan , i battlefield sam igrao svakodnevno do zenidbe njega sam morao zrtvovati . Snow runner isto igram jako cesto, a ove ostale predjem i uninstall
jes, ko zmajcek gore
El Alameinferratilis wrote: ↑18/07/2023 12:13 Sjecam se Carentan mape u CoD2, negdje je bila rupa u zidu kroz koju se moglo lako snajpati. Ovako napamet se ne mogu sjetit, ali siguran sam kad bi je opet igrao sve bi se vratilo. Isto Toujane mapu znam kao dlan.![]()
pfff, sa Edijem su igrali samo oni koji nisu nikada naucili igrati Tekken zapravo.pici wrote: ↑18/07/2023 08:34 quqate sa 30+ godina kako vam je dosta i prekucali ste a ja u tim godinama najvise furao igre. Od 99, kad sam uzeo prvi pentium, to je bila ludnica. za 5 godina imao piratsku kolekciju, cirka slagat cu oko 1000 naslova. Nisam sve igrao al sam uzeo bar bris na svakoj. PS1 imao par komada, drzao videoteku i iznajmljivao ih. Tako da sam tu bio najvise opcinjen Tekenom, moj lik Edi, s kojim sam rasturao svakog. Sa 50+ godina, nemam zelju cak ni za svojom strascu Total war fransizmom. Dosao do Atile i pocelo mi njesra biti. Half Life, Thif, Shogun, ma da ne nabrajam, to su bile igretine, gdje nisi imao chetove ko danas i igrao sa žarom. Prve online ige su mi bile CoD 1 i 2 gdje sam imao svoju ekipu za ratovanje i duele i TS razgovori po citav dan i noc. Ogame, to je bilo strašno. Bukvalno drezdis za kompom i zivis za flotu. Racunas kad ce udar, koliko ce stete biti, pokupiti resursa itd. Kad se sjetim jednom, pravio flotu i cekao da stigne i poslije ne prospavane noci i jutro uz cigare i kafu, prikunjam pred vece, ono ma pet minuta. Trgnem se i pogledam u monitor, kad crveni se ekran, ide napad na mene. To panika, stres, jadi, kud cu sta cu. Dok se nisam uhavizo i skontao u zadnjim sekundama kako da se izvucem i spasim flotu. To si mogao jedino ako je flota u svemiru na putu. A i tu te dobri ogameri mogu skontati pa puknuti pri slijetanju na planet. EEEEEEE dzeco, dzeco, niste vi osjetili prave drazi kad se online igra. CoD bila grupa Medvjedja Druzina i tu su me prozvali pici. Lijepa stara vremena. EVE stagniro evo vec godina-dvije. Sad igram manje zahtjevne igre cisto radi razonode i opustanja, ono staracki.
NapricaH svega a evo ko hoce da se podsjeti konzola pogotovo PS1 igara ima online stranica i udri.
https://www.retrogames.cc/
Ha i ovo sa nasao Amidar, stara arkadna igrica sa aparata na zeljeznickoj stanici osamdesetih godina.![]()
https://www.retrogames.cc/arcade-games/ ... older.html
Bio sam lud za ovom igrom da sam zanemario bilijar, karte i fliper.
Da vozaš lokalne ture i da te kriminalno malo plaćaju za to?
jok, da se pretvaram da sam Sarajlić Kopex
belfy wrote: ↑18/07/2023 14:22pfff, sa Edijem su igrali samo oni koji nisu nikada naucili igrati Tekken zapravo.pici wrote: ↑18/07/2023 08:34 quqate sa 30+ godina kako vam je dosta i prekucali ste a ja u tim godinama najvise furao igre. Od 99, kad sam uzeo prvi pentium, to je bila ludnica. za 5 godina imao piratsku kolekciju, cirka slagat cu oko 1000 naslova. Nisam sve igrao al sam uzeo bar bris na svakoj. PS1 imao par komada, drzao videoteku i iznajmljivao ih. Tako da sam tu bio najvise opcinjen Tekenom, moj lik Edi, s kojim sam rasturao svakog. Sa 50+ godina, nemam zelju cak ni za svojom strascu Total war fransizmom. Dosao do Atile i pocelo mi njesra biti. Half Life, Thif, Shogun, ma da ne nabrajam, to su bile igretine, gdje nisi imao chetove ko danas i igrao sa žarom. Prve online ige su mi bile CoD 1 i 2 gdje sam imao svoju ekipu za ratovanje i duele i TS razgovori po citav dan i noc. Ogame, to je bilo strašno. Bukvalno drezdis za kompom i zivis za flotu. Racunas kad ce udar, koliko ce stete biti, pokupiti resursa itd. Kad se sjetim jednom, pravio flotu i cekao da stigne i poslije ne prospavane noci i jutro uz cigare i kafu, prikunjam pred vece, ono ma pet minuta. Trgnem se i pogledam u monitor, kad crveni se ekran, ide napad na mene. To panika, stres, jadi, kud cu sta cu. Dok se nisam uhavizo i skontao u zadnjim sekundama kako da se izvucem i spasim flotu. To si mogao jedino ako je flota u svemiru na putu. A i tu te dobri ogameri mogu skontati pa puknuti pri slijetanju na planet. EEEEEEE dzeco, dzeco, niste vi osjetili prave drazi kad se online igra. CoD bila grupa Medvjedja Druzina i tu su me prozvali pici. Lijepa stara vremena. EVE stagniro evo vec godina-dvije. Sad igram manje zahtjevne igre cisto radi razonode i opustanja, ono staracki.
NapricaH svega a evo ko hoce da se podsjeti konzola pogotovo PS1 igara ima online stranica i udri.
https://www.retrogames.cc/
Ha i ovo sa nasao Amidar, stara arkadna igrica sa aparata na zeljeznickoj stanici osamdesetih godina.![]()
https://www.retrogames.cc/arcade-games/ ... older.html
Bio sam lud za ovom igrom da sam zanemario bilijar, karte i fliper.a Ogame je bio dosta jednostavan, samo je jeo vrijeme da valja. ja sam tamo imao isti nik. cak me i Google pamti na Ogame-u jos uvijek.
![]()
a sto se tice igranja sa 30+... nekako se samo sjecam da sam se tada lakse organizovao nego sa 40+, pa i vise igrao, jel. mada je doslo i do promjene prioriteta uveliko. zadnju igru koju sam zavrsio je Mount&Blade: Warband i to nedavno kada ju je Chmoljo nahvalio na ovoj temi, pa se odlucio da probam... (hvala Chmoljo)![]()
ako ti sta bude trebalo vezano za euro/american truck javi se , preporuka za mape , modove, dlcove bilo sta. Od mapa promods moras obavezno skinut.