Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- vaučer
#44576 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Te rane sam igrao do iznemoglosti. Sve od NFS2 do NFS Underground. Porsche Unleashed mi je bio super.
-
DonieBrasco
#44577 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bojim se da ce to ostati proslost da cemo od sada imati ovo šarenilo boja, fortnight stil, anime, ultra mega arakadno utrkivanje.
Sa jos glupoljom pricom i likovima.
Takvo je trziste ne mogu vise da prave Underground ili Most Wanted, mora biti prilagođeno novim generacijama djece.
Sa jos glupoljom pricom i likovima.
Takvo je trziste ne mogu vise da prave Underground ili Most Wanted, mora biti prilagođeno novim generacijama djece.
- typeOnegative
#44578 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
forza 5 je meni baš legla , ... baš ima sadržaja , pogotovo kako sam dokupio premium addon , ne znam kud bi prije 
- Dope_Man
#44579 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Malo smo mi ostarili. Nije da nove igre nemaju "ono nesto", nego ih mi ne vidimo ocima 10-15godisnjaka kojima.smo prije 20 godina gledali NFS, kasnije Test Drive itd. Treba biti realan i prepoznati kada je i do nas.
Naravno, neke stvari jesu drugacije danas, skoro sve igre furaju "social" aspekt jer tu te hvataju i drze. Al igra kao igra.. mi smo samo sve vidjeli, a pogotovo stare fransize nemaju sta novo za reci. Al tona je novih igara koje vidim da klinci igraju sa zarom s kojim sam ja igrao svoje.. a meni izgledaju bezveze. Al opet - ja sam sa svojih 30+ starohan za njih, ja ne gledam istim ocima i generalno tesko da ce mene nesti ocarati kao nekad.
Zavrsih jucer Metro Exodus, ona me zadivila. I pred kraj igre skontam i zasto.. pa igra je prakticno Half Life, samo moderna grafika, al stil potpuno isti.
Naravno, neke stvari jesu drugacije danas, skoro sve igre furaju "social" aspekt jer tu te hvataju i drze. Al igra kao igra.. mi smo samo sve vidjeli, a pogotovo stare fransize nemaju sta novo za reci. Al tona je novih igara koje vidim da klinci igraju sa zarom s kojim sam ja igrao svoje.. a meni izgledaju bezveze. Al opet - ja sam sa svojih 30+ starohan za njih, ja ne gledam istim ocima i generalno tesko da ce mene nesti ocarati kao nekad.
Zavrsih jucer Metro Exodus, ona me zadivila. I pred kraj igre skontam i zasto.. pa igra je prakticno Half Life, samo moderna grafika, al stil potpuno isti.
-
l33t
- Dope_Man
#44581 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gledam ovo predstavljanje TD.. najbolja stvar je ova iza sto stoji okrenuta ledjima 
- Copper
#44582 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ova ce izgleda biti nesto drugacija.
- Copper
#44583 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A ovo izgleda kopija Steillaris, Hearts of Iron i jos nekoliko igraca izmijesani u jednu. Vidi koliko ce biti jadno kada nisu ni promjenili UI od Stellarisa.
- Tito_i_Partija
#44584 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Završio Saints Row 4. Odličan superhero sandbox koji priotizira zabavu i zajebanciju. 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#44585 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ko SR ne shvati preozbiljno, dobro će se zabaviti. 
- Chmoljo
- Tito_i_Partija
-
BlackRiver
#44588 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mene samo zanima kad neki sa 30+ imaju vremena zavrsavati kompletne igre? Nije da kritkujem, nego me zanima koji je recept? 
- Ultraviolent
#44589 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja naprimjer zrtvujem posao i porodicu 
- Dope_Man
#44590 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I onda dodje ovaj zadnjiTito_i_Partija wrote: ↑16/07/2023 23:10Ono što volim u SR seriji je totalna odsutnost pretenzija t.j. niujednom momentu se ne pretvara da je išta više od lude zabave. Od samog početka ti jasno daje do znanja na kakav si se rollercoaster ukrc'o.![]()
Kod mene je recept to da odigram par igara godisnjeBlackRiver wrote: ↑17/07/2023 07:46 Mene samo zanima kad neki sa 30+ imaju vremena zavrsavati kompletne igre? Nije da kritkujem, nego me zanima koji je recept?![]()
Evo zadnja bjese Metro Exodus, proveo 30 sati dok sam prekucao (ne ganjam 100%, achievements i ostale gluposti). Dnevno otprilike nekih 1-1.5 igram, ne nuzno svaki dan, vikendom takodjer obicno putujem pa ne igram nikako. Tokom sedmice dodjem s posla, jedemo i malo suplje, i onda ja odoh malo igrati za svoj cejf.
- n+1
#44591 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nikada nisam kontao kako ljudi igraju sat dnevno. Nije to-to ako ne izgubiš pojam o prostoru i vremenu. 
- vaučer
#44592 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa vikendom uvijek nađem po par sati dnevno za igranje ako sam kući. Radnim danima, možda po jedan sat ali ne svaki dan. Obično preferiram igranje umjesto gledanja filmova i serija. Rijetko izlazim ionako a dijete nije malo da zahtjeva stalnu pažnju. Dakle mogu bez žrtvovanja ičega skupiti 10-15 sati u sedmici na igranje. Ponekad se navučem na nešto opasno pa je to 20+ sati, a ponekad ne igram po deset dana.
- Dope_Man
#44593 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kod mene rekao bih godine.. danas nakon sat-sat i po sama ruka krene na save i quit. Tako je vec godinama i dok sam bio sam, jedino RDR2 sam igrao duze u komadu.
Nadam se da ce me Starfield tako uvuci, onda moze zena zaboraviti na vikend putovanja
Nadam se da ce me Starfield tako uvuci, onda moze zena zaboraviti na vikend putovanja
- Averus
#44594 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igram manje nego prije, ali bolje biram igre na koje cu trositi vrijeme.
Rijetko koju ganjam 100% completition (osim kad mi bas legne igra), a multiplayere obilazim u sirokom luku. Sve te time-hog igr koje nemaju pocetak i kraj izbjegavam.
Imam spisak igara koje posjedujem, filtrirao koje zelim probati/zavrsiti/ponoviti. I polako, opleti. U zavisnosti za sta sam raspolozen, laganini igram po sat-dva svakih dan-dva, a vikendom malo vise.
Od Oktobra 2020. do Februara ove godine zavrsio oko 36 igara (od 52 probane)
U ovoj godini 19 igrao, 12 zavrsio (trenutno igram HZD)
I eto. Organizuje se covjek
Rijetko koju ganjam 100% completition (osim kad mi bas legne igra), a multiplayere obilazim u sirokom luku. Sve te time-hog igr koje nemaju pocetak i kraj izbjegavam.
Imam spisak igara koje posjedujem, filtrirao koje zelim probati/zavrsiti/ponoviti. I polako, opleti. U zavisnosti za sta sam raspolozen, laganini igram po sat-dva svakih dan-dva, a vikendom malo vise.
Od Oktobra 2020. do Februara ove godine zavrsio oko 36 igara (od 52 probane)
U ovoj godini 19 igrao, 12 zavrsio (trenutno igram HZD)
I eto. Organizuje se covjek
- Tito_i_Partija
#44595 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne vidim u čemu je problem; moj sin je najdalje do pola 9 u krevetu, što znači da imam gotov četiri sata dnevno na raspolaganju. Nekad pola tog vremena provedem sa ženom gledajući poneku seriju, a ostalo na PCu.
- Quaresma
#44596 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja se ne sjecam u kojem trenutku batali gaming.
Opalim ja nekad battlefielda online, a isto tako zareda se 7 dana ne upalim ga.
Dodje mi trenutaka kad mi se bas igra, ali brzom splasne.
Dugo vremena imam zelju da zavrsim ovu zadnju Laru Croft, poceo igrati i zaboravio da sam instalirao.
Vazda kod covjeka se neke obaveze stvore, jos i sa strane neki hobiji malo koji odvuku paznju i ode vrijeme, a dan kratak.
Ja bih volio da bi dan traja umjesto 24 sata, da traje 48 sati. Onda bih imao vremena za sve.
Opalim ja nekad battlefielda online, a isto tako zareda se 7 dana ne upalim ga.
Dodje mi trenutaka kad mi se bas igra, ali brzom splasne.
Dugo vremena imam zelju da zavrsim ovu zadnju Laru Croft, poceo igrati i zaboravio da sam instalirao.
Vazda kod covjeka se neke obaveze stvore, jos i sa strane neki hobiji malo koji odvuku paznju i ode vrijeme, a dan kratak.
Ja bih volio da bi dan traja umjesto 24 sata, da traje 48 sati. Onda bih imao vremena za sve.
- SmokingMan
#44597 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igram ne igram, po 2 sata, nekada 4-5 sati, naleti period igram jednom mjesečno. Sada sam zaokupiram kamionima. Stellaris me je faširao, nemam pojma koliko sam puta partiju morao krenuti iznova, uzeo sam dužu pauz od nje. Jednostano ne pali bilo kakva taktika, svaku put AI drugačije reaguje. 
- Chmoljo
#44598 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sam trenutno na AC sindikatu.
za sve se nađe vremena. kad se sin tek rodio, morali smo ga hraniti svako dva sata. ja sam spremno uzeo noćnu smjenu i hranio dijete. bio na godišnjem mjesec dana.
šta mislite šta sam radio u pauzama između hranjenja?
za sve se nađe vremena. kad se sin tek rodio, morali smo ga hraniti svako dva sata. ja sam spremno uzeo noćnu smjenu i hranio dijete. bio na godišnjem mjesec dana.
šta mislite šta sam radio u pauzama između hranjenja?
-
Bosnian Dragon1
#44599 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
puno se manje vremena za gaming ima nego u dvadesetim, zena djeca poso obaveze al nekako se nadje vremena, nije valjda da smo svi ovde 30+
ja trenutno Euro/American truck sim, Snow Runner, Project Cars.
Kod mene imaju igre koje igram konstantno, tipa Euro truck kojeg igram u kontinuitetu od 2014 i American Truck sim kojeg igram od 2016 , te dvije haman svaki dan , i battlefield sam igrao svakodnevno do zenidbe njega sam morao zrtvovati . Snow runner isto igram jako cesto, a ove ostale predjem i uninstall
ja trenutno Euro/American truck sim, Snow Runner, Project Cars.
Kod mene imaju igre koje igram konstantno, tipa Euro truck kojeg igram u kontinuitetu od 2014 i American Truck sim kojeg igram od 2016 , te dvije haman svaki dan , i battlefield sam igrao svakodnevno do zenidbe njega sam morao zrtvovati . Snow runner isto igram jako cesto, a ove ostale predjem i uninstall
- dale cooper
#44600 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vozo' kamione u nekom simulatoru?