Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haman duplo vise od mene, ja sam na 820km. Bilo planirano mjesecno da bude 100km.
Ja sam na 799 km i 28.000m elevacije
Bicu jedan dio go u sumi imam mogucnost samo gore dole da trcim, lijevo desno ne postoji samo ne znam smijem li se usuditi oko 6km ima puta sve je elevacija sto blaga sto kad sa autom zakocis auto krene kliziti nazad
A morat cu da zadrzim kontinuitet
Bicu jedan dio go u sumi imam mogucnost samo gore dole da trcim, lijevo desno ne postoji samo ne znam smijem li se usuditi oko 6km ima puta sve je elevacija sto blaga sto kad sa autom zakocis auto krene kliziti nazad
A morat cu da zadrzim kontinuitet
Logovan wrote: ↑11/07/2023 12:32
Svaka cast. Sva trojica dobro gazite.
Hoce li ko na sarajevski cener?
Hoću, probaću ganjati neki rezultat, pa vidjećemo. To mi jak trening brzine u sklopu priprema za maraton, volio bih pb, pa vidjećemo. Dosta sam aklimatizovan na ovaj pakao vani, pa budemo vidjeli.
Logovan wrote: ↑11/07/2023 12:32
Svaka cast. Sva trojica dobro gazite.
Hoce li ko na sarajevski cener?
Hoću, probaću ganjati neki rezultat, pa vidjećemo. To mi jak trening brzine u sklopu priprema za maraton, volio bih pb, pa vidjećemo. Dosta sam aklimatizovan na ovaj pakao vani, pa budemo vidjeli.
Znači spreman si.
Ja ću gledati da opet spustim ispod sat vremena, po mogućnosti bolje nego prošle godine, pa makar tri sekunde.
Dr Kova wrote: ↑12/07/2023 10:13
Moze i to, to ja imam. A imam i one košarkaške trake kao što nosi LeBron. Menu ne stoji, ali bmk. Odlično sve kupi i nije mi znoj po licu i ne peče
Imam i ja tu tenisku, ove druge 26KM komad u intersportu, radije cu oslijepiti od znoja nego te pare dati
E raja, jedan savjet za vas koji trčite ljeti po vrućini. Ja se mnogo znojim i gubim dosta soli i minerala, koji se ne mogu nadoknaditi samo vodom. Ako se znojite dok trenirate ljeti nabavite neki isotonic u prahu i mutite, tu sve imate, Natrij, Kalij, magnezij, minerale, sve što organizmu treba da nadoknadi gubitak istih. Imate u DM takav ISO, malo je presladak, ali ok je. Imate i u svim radnjama što prodaju preparate za teretanu.
Dr Kova wrote: ↑12/07/2023 10:36
E raja, jedan savjet za vas koji trčite ljeti po vrućini. Ja se mnogo znojim i gubim dosta soli i minerala, koji se ne mogu nadoknaditi samo vodom. Ako se znojite dok trenirate ljeti nabavite neki isotonic u prahu i mutite, tu sve imate, Natrij, Kalij, magnezij, minerale, sve što organizmu treba da nadoknadi gubitak istih. Imate u DM takav ISO, malo je presladak, ali ok je. Imate i u svim radnjama što prodaju preparate za teretanu.
Pa utrka je bitna, ne paket. Cijene startnina u regiji i svijetu su ogromne, a dobiješ samo broj. Samo smo mi navikli dobijati i majice i sve za 30 maraka. Slabo to ima više