Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
svi u napad

#108326 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by svi u napad »

Cesto mi bude krivo na nas narod koji ovo sve dopusta a onda se sjetim istorije i bude mi jasno zasto je to tako. Bez obzira na trenutno stanje u drzavi i katastrofalan izbor politicara koji nas vode i predstavljaju vrijeme radi za nas. Mi Bosnjaci jos uvijek nemamo tu drzavotvornu svijest i politicku snagu ali ona ce vremenom rasti. Dusmanima je jako tesko prihvatiti cinjenicu da i nas moraju nesto pitati no sa vremenom ce shvatiti da je to realnost. Mi nikad nismo vladali ovim prostorima i kad su na kratko isplivali Dzema Bijedic i Hamdija Pozderac bili su likvidirani.
Ranije sam pisao o nasim izdajnicima 4 jahaca apokalipse koji su nas vodili od 1990 pa na ovamo i nista nismo poduzeli protiv istih. Dapace i dan danas su nam oni favoriti (osim rah. Alije) i mi ih srcano branimo iako fakta i istorija govore drukcije. Moramo sebi pogledati u lice i priznati istinu. Dakle je li rah. Alija dao pola Bosne, je li Silajdzic odustao od zajednicke policije i omogucio Dodi da ima svoju policiju, je li Zlatko dao drzavljanstvo RS-u i je li Bakir ukinuo tuzbu protiv Srbije. To su gospodo cinjenice i mi se nismo usprotivli ovim izdajnicima. Dapace i dalje ih volimo, slusamo i glasamo za njih ili im djelimo dobro placena mjesta u nasim institucijama.
Koliko smo mi naivni i nedorasli najbolje se vidi sto mi stalno trazimo pomoc od stranaca za rjesavanje nasih problema. Jebe se njima za nas. Oni su zaustavili rat i pustili nas da se sami koljemo izmedju sebe. Pa nece gospodo Amer ili Englez slati svoju djecu da hapse Dodika. Pa ni mi ne bi slali nasu djecu u neku drugu drzavu da tamo uvode mir i hapse politicara. Drzava mora imati silu (vojsku i policiju) koja ce braniti poredak a mi to nemamo (zahvaljuci Haretu).
Gospodo pogledajte kakav smo mi narod i kakvo nam je pamcenje i politicko razmisljanje. Dakle mi glasamo za izdajnike koji su nas u crno zavili jer nas merhametluk i mazohizam nema granica. Dakle pored Bakira mi glasamo i za dvojicu emisara/izdajnika koji su direktno ucestvovali u gasenju tuzbe protiv Srbije. Pazite apsurda do zadnje sekunde jedan od kandidata za clana Predsjednistva je izdajnik Zvizdic koji se sada svojim izjavama bori protiv Dodika a on i govnari iz SDA spasili tj. sacuvali RS. Drugi hinjo Softic se nigdje nikad ne pojavljuje i ne iznjasnjava ali drma IZ gdje je dugogodisnji podpredsjednik. Reisu ni u malom mozgu nije da ga otjera sa te pozicije jer je on "dobar vjernik" i covjek koji donosi pare IZ i sredjuje stvari preko politike za istu.
Znam da ce botovi sa svih strana skociti na mene ali ovo su cinjenice. Politicari koji nas vode nemaju snagu ni pamet da nesto rijese. Sada dolazi vracanje kredita i u RS-u i u Federaciji i zato treba zategnuti situaciju u BiH da raja ne misli o tome i da se opet vrati onom "dobro je ne puca." Da li ste ikad culi od nekog politicara iz Federacije nesto o ukidanju kantona. Niste gospodo jer bez obzira na ekonomsku neodrzivost oni su im potrebni za uhljebljavanje svojih vojnika.
Uh izvinite sad vidjeh koliko sam napisao. Borba preko medija ce se nastaviti a mi cemo i dalje lajati preko interneta i traziti od stranaca i stranackih poslusnika da nas spase. To ne ide jedno sa drugim nikako gospodo. Zivjeli.
PM72

#108327 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PM72 »

Haris.ba wrote: 29/06/2023 09:38 Nego, kad se entitet RS osamostali kako je zamislila trojka da ce funkcionisati neko buduce formiranje vlasti na ostatku zemlje?
Imaš primjer Kipra...
Sanjarko

#108328 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Sanjarko »

Haris.ba wrote: 29/06/2023 09:38 Nego, kad se entitet RS osamostali kako je zamislila trojka da ce funkcionisati neko buduce formiranje vlasti na ostatku zemlje?
3/3, Bosnjama opet 1/3. :evil:
Haris.ba

#108329 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

PM72 wrote: 29/06/2023 09:42
Imaš primjer Kipra...
Znaci, ko iz filma Gori vatra? Fali nam Srba....
PM72

#108330 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PM72 »

Haris.ba wrote: 29/06/2023 09:46
PM72 wrote: 29/06/2023 09:42

Imaš primjer Kipra...
Bošnje se zalažu za BiH ko i Srbi za Kosovo al samo na društvenim mrežama.Nijedan Bošnjak i Srbin neće da se vrati u RS/Kosovo al bi sve ijedan "ginuli" šaljući tuđu djecu ili još bolje kakve strane trupe da obave posao umjesto njih.
Ako budućnost ove "države" ovisi od toga na koju se stranu okrenulo mudo u Milorada i ako će nas od njega braniti Reis,Denis ili Helez...i bolje da je nema.
Ozimician

#108331 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Ozimician »

PM72 wrote: 29/06/2023 09:54
Haris.ba wrote: 29/06/2023 09:46

Bošnje se zalažu za BiH ko i Srbi za Kosovo al samo na društvenim mrežama.Nijedan Bošnjak i Srbin neće da se vrati u RS/Kosovo al bi sve ijedan "ginuli" šaljući tuđu djecu ili još bolje kakve strane trupe da obave posao umjesto njih.
Ako budućnost ove "države" ovisi od toga na koju se stranu okrenulo mudo u Milorada i ako će nas od njega braniti Reis,Denis ili Helez...i bolje da je nema.
Bgmi ja znam nekoliko Bosnjaka koji su kupili stanove u Istocnom Sarajevu, takodjer i za ovu novogradnju na Trebevicu znam da ima dosta zainteresovanih Bosnjaka.

Tako da su Bosnjaci ocito itekako zainteresovani da se sele u RS, samo niko ziv ne zeli da se seli u "neperspektivne krajeve", bez obzira gdje.
ZoomZoomKiwi

#108332 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ZoomZoomKiwi »

svi u napad wrote: 29/06/2023 09:42 Cesto mi bude krivo na nas narod koji ovo sve dopusta a onda se sjetim istorije i bude mi jasno zasto je to tako. Bez obzira na trenutno stanje u drzavi i katastrofalan izbor politicara koji nas vode i predstavljaju vrijeme radi za nas. Mi Bosnjaci jos uvijek nemamo tu drzavotvornu svijest i politicku snagu ali ona ce vremenom rasti. Dusmanima je jako tesko prihvatiti cinjenicu da i nas moraju nesto pitati no sa vremenom ce shvatiti da je to realnost. Mi nikad nismo vladali ovim prostorima i kad su na kratko isplivali Dzema Bijedic i Hamdija Pozderac bili su likvidirani.
Ranije sam pisao o nasim izdajnicima 4 jahaca apokalipse koji su nas vodili od 1990 pa na ovamo i nista nismo poduzeli protiv istih. Dapace i dan danas su nam oni favoriti (osim rah. Alije) i mi ih srcano branimo iako fakta i istorija govore drukcije. Moramo sebi pogledati u lice i priznati istinu. Dakle je li rah. Alija dao pola Bosne, je li Silajdzic odustao od zajednicke policije i omogucio Dodi da ima svoju policiju, je li Zlatko dao drzavljanstvo RS-u i je li Bakir ukinuo tuzbu protiv Srbije. To su gospodo cinjenice i mi se nismo usprotivli ovim izdajnicima. Dapace i dalje ih volimo, slusamo i glasamo za njih ili im djelimo dobro placena mjesta u nasim institucijama.
Koliko smo mi naivni i nedorasli najbolje se vidi sto mi stalno trazimo pomoc od stranaca za rjesavanje nasih problema. Jebe se njima za nas. Oni su zaustavili rat i pustili nas da se sami koljemo izmedju sebe. Pa nece gospodo Amer ili Englez slati svoju djecu da hapse Dodika. Pa ni mi ne bi slali nasu djecu u neku drugu drzavu da tamo uvode mir i hapse politicara. Drzava mora imati silu (vojsku i policiju) koja ce braniti poredak a mi to nemamo (zahvaljuci Haretu).
Gospodo pogledajte kakav smo mi narod i kakvo nam je pamcenje i politicko razmisljanje. Dakle mi glasamo za izdajnike koji su nas u crno zavili jer nas merhametluk i mazohizam nema granica. Dakle pored Bakira mi glasamo i za dvojicu emisara/izdajnika koji su direktno ucestvovali u gasenju tuzbe protiv Srbije. Pazite apsurda do zadnje sekunde jedan od kandidata za clana Predsjednistva je izdajnik Zvizdic koji se sada svojim izjavama bori protiv Dodika a on i govnari iz SDA spasili tj. sacuvali RS. Drugi hinjo Softic se nigdje nikad ne pojavljuje i ne iznjasnjava ali drma IZ gdje je dugogodisnji podpredsjednik. Reisu ni u malom mozgu nije da ga otjera sa te pozicije jer je on "dobar vjernik" i covjek koji donosi pare IZ i sredjuje stvari preko politike za istu.
Znam da ce botovi sa svih strana skociti na mene ali ovo su cinjenice. Politicari koji nas vode nemaju snagu ni pamet da nesto rijese. Sada dolazi vracanje kredita i u RS-u i u Federaciji i zato treba zategnuti situaciju u BiH da raja ne misli o tome i da se opet vrati onom "dobro je ne puca." Da li ste ikad culi od nekog politicara iz Federacije nesto o ukidanju kantona. Niste gospodo jer bez obzira na ekonomsku neodrzivost oni su im potrebni za uhljebljavanje svojih vojnika.
Uh izvinite sad vidjeh koliko sam napisao. Borba preko medija ce se nastaviti a mi cemo i dalje lajati preko interneta i traziti od stranaca i stranackih poslusnika da nas spase. To ne ide jedno sa drugim nikako gospodo. Zivjeli.
Upravo tako. Dosta propuštenih prilika za reustroj države, za ukidanje kantona, za reforme i ujedinjavanje svih organa na državni nivo, što bi entitete učinilo redundantnim i nebitnim.

Dokaz da je narod ovdje, bez obzira na vjeru, kao masa dobro poglup. Jer jednostavno ne shvata koliko će nas te propuštene prilike dugoročno koštati, svega.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#108333 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _BataZiv_0809 »

tramvajtrojka wrote: 29/06/2023 09:09
palermo wrote: 29/06/2023 09:01 Vidim jutros je opet aktuelna priča o tome kako se Dodik samo utvrđuje cijenu i kako se moramo paziti da ne padnemo na njegove foluške. Iliti tišu mišu, pust'' budalu ispuhat će to. Ovo kao dejavu pisanja od prije deset godina.

Al moram priznati, majstori su ovi kuhari žabe na forumu, malo duži tekst, par floskula, pismenost na potrebnom nivou.....i eto Bošnjaka kako radosno klimaju glavom, i viču bravo....
Pa normalno svima je dosta price ti meni vojvodo ja tebi serdare, i najave kakvih ratova i odcjepljenja zadnjih desetak godina nam se to desava dva puta godišnje, i uvijek iste osobe dizu uzbune evo hiiiiinnn silaze niz vraca, i samo sto nisu krenuli i uvijek corak. Otvori teme iz 2019,20,21,22 sve ista tema i ista prica i corak od istih ljudi. Ne kontam samo kako vam ne dosadi da padate na istu foru konstantno neki Dodik sindrom il sta :lol:
Ma njemu je samo vuna sto Bakir nije u poziciji da daje bekend Dodiku.
Haris.ba

#108334 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

_BataZiv_0809 wrote: 29/06/2023 10:03 Ma njemu je samo vuna sto Bakir nije u poziciji da daje bekend Dodiku.
Zato imamo Denisa sa 7 dana i Zukana sa planom B.

:D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#108335 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _BataZiv_0809 »

Haris.ba wrote: 29/06/2023 10:05
_BataZiv_0809 wrote: 29/06/2023 10:03 Ma njemu je samo vuna sto Bakir nije u poziciji da daje bekend Dodiku.

Ali nisu ezdea
Haris.ba

#108336 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

_BataZiv_0809 wrote: 29/06/2023 10:06
Haris.ba wrote: 29/06/2023 10:05

Ali nisu ezdea
Ali, igraju Baketovu ulogu. Sustina je problem.

Na kraju bice razlika zelena ili crvena zastava, a ono dvije familije se posvadjale. Deja vu politike srednjovjekovne Bosne.
_BataZiv_0809 wrote: 29/06/2023 10:11
Haris.ba wrote: 29/06/2023 10:10

Nisi pratio na casu.

Ezdeaovcima je problem sto Bakir nije taj koji je u poziciji da odgovara Dodiku.
Ma znam sta je njima problem.

Vec, ja pricam o tome da drugoj strani nije problem sto (ne) radi isto ko Bake.

Dvije strane istog novcica. Zelena i crvena. Ali, isto bezvrijedan novcic.

Bitno je samo da je "nas". A sta se (ne) radi je nebitno.
Last edited by Haris.ba on 29/06/2023 10:14, edited 3 times in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#108337 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _BataZiv_0809 »

Haris.ba wrote: 29/06/2023 10:10
_BataZiv_0809 wrote: 29/06/2023 10:06

Ali nisu ezdea
Nisi pratio na casu.

Ezdeaovcima je problem sto Bakir nije taj koji je u poziciji da odgovara Dodiku.
PM72

#108338 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PM72 »

Ozimician wrote: 29/06/2023 09:56
PM72 wrote: 29/06/2023 09:54
Bgmi ja znam nekoliko Bosnjaka koji su kupili stanove u Istocnom Sarajevu, takodjer i za ovu novogradnju na Trebevicu znam da ima dosta zainteresovanih Bosnjaka.

Tako da su Bosnjaci ocito itekako zainteresovani da se sele u RS, samo niko ziv ne zeli da se seli u "neperspektivne krajeve", bez obzira gdje.
Ti bošnjaci su kupili stanove po Lukavici radi manje cijene a ne iz patriotskih razloga.A novogradnja na Trebeviću je Federacija
Haris.ba

#108339 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

PM72 wrote: 29/06/2023 10:13 novogradnja na Trebeviću je Federacija
Mislis na onaj pentagon? On je u entitetu RS.
DonieBrasco

#108340 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by DonieBrasco »

Jesu li se patiJOte otrijeznili od agde, hoce li danas kokretne mjere za drzavu protiv Dodika ili ce pognuti glavu kao do sada ?
dek

#108341 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dek »

Pandakonda wrote: 29/06/2023 02:51 Ja mislim da pola ljudi ovdje koji traze intervenciju MZ ne razumiju perspektivu iz koje MZ gleda nas. Vi morate shvatiti da je Dodik covjek koji je preskocio cak i Komsica po broju glasova kada je bio kandidat za clana predsjednistva. Njegova stranka redovno zadnjih mandata ima 2/3 parlamenta i opozicija izgleda smjesna pored njega.

Ako ste vi MZ, sta vi mislite da ce se tacno desiti ako ukines Dodika ? Da ce sad taj silni narod odjednom glasati za nekog umjerenog Srbina koji umire od ljubavi za BiH, ili ce glasati za nekoga ko je kao Dodik i idemo opet ispocetka ? Osobe/vlast su samo manifestacija volje naroda. MZ je svjesna da oni mogu maknuti Dodika koliko god zele puta ali ako narod ne zeli drugacije samo ces dobivat neke nove osobe poput njega. Mozda cak i vece radikale jer ce ljudi misliti da im se petljas u njihovu volju. Mislim da MZ ceka da postepeno Dodik sam dovuce RS do bankrota i da se narod sam okrene protiv njega. Drugacije ne moze. A vec se polako obruc steze jer jedva uspjeva vracati dugove i tenzije su mu potrebne da narod ne prica o tome. Opozicija ovdje mora biti dosta glasnija jer ga ocigledno to boli. Je li to sasvim slucajno da je on bio sve radikalniji kako se priblizava rok za naplatu ? I kao sto forumas jedan napisa, niti jedna intervencija ne moze srusiti autokratu kao sto moze njegov kriminal i korupcija i osiromasenje vlastitih građana.

On je posebno poostrio retoriku jer je prije imao s kim igrati tenisa sa bombasticnim izjavama. On ce lupit neku izjavu, onda ulijece Bakir sa time kako ce on fol ukinuti RS i sve tako tamo vamo. Sada kako mu dugovi dolaze na naplatu njemu treba nesto da skrene pozornost naroda u RS za ono sto ih sljedi. Licno mislim da jako teska vremena dolaze za RS i da ih ceka masovno rezanje javne potrosnje da bi se dug mogao sanirati. Da li ce to biti u vidu stagniranja penzija, rezanje budzetskih korisnika, ukidanje nekih projekata ili socijalnih benifita itd. nisam siguran, ali to je neko moje viđenje situacije. Ono sto hocu reci i sto treba podcrtati milion puta, DODIK NIJE GLUP. On je svjestan toga da RS nema buducnosti van Bosne i Hercegovine i da bi to bilo ravno suicidu. RS i ovako opstaje radi zajednickog novca. Bosna nije Kipar da ima ratnu zonu ili Sjeverna Irska. Narod bi samo bjezao iz te iste RS. A na drugoj strani također imate Dodikov ego da on zeli biti baja barem jedne teritorije i jednog naroda. Je li vi mislite da bi Dodik zrtvovao poziciju i privilegiju RS-a zarad neke nerealne situacije da se pripoje srbiji gdje bi bio drugi baja ispod Vucica, a mozda cak ni to ? Ovdje u RS krade i radi sta hoce sto ne bi mogao nigdje drugo. I je li vi stvarno mislite da Srbiji trebaju budalastine sa proruskim covjekom dok pokusavaju spasit sto se spasit da na Kosovu ? Ako nista ovo sto Dodik radi samo skodi Vucicu jer daje Evropljanima uvid sta se moze desiti ako Srbima daju prevelike ustupke na sjeveru.

I jos sto treba pisati na svakoj temi, Europa nikad nece dozvoliti prekrajanje teritorija jer je to pandorina kutija koja se njima moze obiti o glavu. Sjetite se dogovora između Pristine i Beograda za razmjenu teritorija i kako je Europa brzo ugasila taj dogovor ? A sasvim slucajno Taci tad zavrsio u zatvoru kad je pristao na to :roll: Hrvatska je u EU i ljudi imaju druge prioritete, tako da shodno tome shvatite da raspad Bosne nije moguc. Da su htjeli raspad to bi odma dogovorili 92e ili 95e a ne da investiraju i salju milijarde vamo koje samo progutaju politicari.

Dodik zeli Bosnjake navuci na tanak led isto kao sto je Vucic uspio navuci Kurtija. Ako pratite sukob Vucic - Kurti malo duze, mozete vidjeti da je Kurti uzivao podrsku zapada i sve je izgledalo super za njega. Onog momenta kad ga je Vucic uspio isprovocirati protestima i raznim smicalicama, i kada je Kurti impulsivno reagovao, odjednom se situacija mjenja i njemu idu sankcije a Vucic izgleda kao normalni pregovarac. Dodik ovim djelima pokusava navuci Bosnjake i probosanske snage da urade neki radikalan korak gdje bi bili stavljeni u istu ravnu sa njim da se moze reci pa evo isti smo. Bosnjaci, Hrvati i Srbi koji su normalni se moraju drzati slova zakona i ne padati na provokacije i dopustiti da se meta zapada skine sa dodika. Ohrabrujuci su istupi HDZa 90 i HRS-a i da su i oni svjesni da je sada bas presao granicu ali niposto ne treba ici u blato sa njim.
Ovo je jako naivno i opasno razmišljanje i uopće se ne slažem.

Dugoročni cilj Dodika i velikosrpske politike je da se postepeno stvaraju uvjeti za otcjepljenje.

Ako pooštri retoriku, kriv je Bakir/Silajdžić ili neko deseti, a ako nema nikog da mu ''nabacuje volej'' e onda opet pooštri retoriku jer eto nema s kim. Čujete li vi sebe. :-)

Priče o bankrotu su smiješene, ne u smislu da tzv rs nema problem s tim već da je to uzrok nekakve retorike ili da bi to moglo okrenuti narod protiv njega. To možda za normalna društva ali znamo kakvi su oni.

I da, ja zaista mislim da probosanska strana treba radikalnije nastupati jer ignorisanje je i signal MZ da smo ok da se urinira po nama. Dvadeset godina šutimo a ''prijatelji'' iz MZ to očito vide kao slabost te popuštaju u jednom i drugom neprijatelju.
Haris.ba

#108342 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

dek wrote: 29/06/2023 10:15 Ako pooštri retoriku, kriv je Bakir/Silajdžić ili neko deseti, a ako nema nikog da mu ''nabacuje volej'' e onda opet pooštri retoriku jer eto nema s kim. Čujete li vi sebe.
Ma samo je bitno da je nase farbe, a sta prica je manje bitno.
palermo

#108343 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

_BataZiv_0809 wrote: 29/06/2023 10:03
tramvajtrojka wrote: 29/06/2023 09:09

Pa normalno svima je dosta price ti meni vojvodo ja tebi serdare, i najave kakvih ratova i odcjepljenja zadnjih desetak godina nam se to desava dva puta godišnje, i uvijek iste osobe dizu uzbune evo hiiiiinnn silaze niz vraca, i samo sto nisu krenuli i uvijek corak. Otvori teme iz 2019,20,21,22 sve ista tema i ista prica i corak od istih ljudi. Ne kontam samo kako vam ne dosadi da padate na istu foru konstantno neki Dodik sindrom il sta :lol:
Ma njemu je samo vuna sto Bakir nije u poziciji da daje bekend Dodiku.
A tebi ? Za koga ti momcino navijas ? I zasto?

Osim Djoleta I Rusa, za to znamo
Sanjarko

#108344 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Sanjarko »

dek wrote: 29/06/2023 10:15
Priče o bankrotu su smiješene, ne u smislu da tzv rs nema problem s tim već da je to uzrok nekakve retorike ili da bi to moglo okrenuti narod protiv njega. To možda za normalna društva ali znamo kakvi su oni.
Prica se o bankrotu deceniju skoro vec, dze zapelo ne znam.
sitni svercer

#108345 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sitni svercer »

Sanjarko wrote: 29/06/2023 10:23
dek wrote: 29/06/2023 10:15
Prica se o bankrotu deceniju skoro vec, dze zapelo ne znam.
zapelo je na nepostojanju financijske discipline i nepostojanju zakona koji definise stanje bankrota 8)
Ozimician

#108346 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Ozimician »

PM72 wrote: 29/06/2023 10:13
Ozimician wrote: 29/06/2023 09:56

Ti bošnjaci su kupili stanove po Lukavici radi manje cijene a ne iz patriotskih razloga.A novogradnja na Trebeviću je Federacija
Naravno, ko je rekao da su kupili iz patriotskih razloga, ko to danas bilo sta, bilo gdje, kupuje iz patriotskih razloga?

Ne znam od koga ocekujes da seli u neperspektivne krajeve RS, gdje nema posla niti sansu za pronalazak istog + zivi u strahu da li ce docekati jutro.

Istocno Sarajevo je takodjer RS.
DonieBrasco

#108347 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by DonieBrasco »

Nešić je pozvao je Heleza da pokaže principijelnost i podnese ostavku, ukoliko mu se ne dopadaju "legitimni politički stavovi" iz Republike Srpske.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/nesic-p ... /230629039
:lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#108348 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _BataZiv_0809 »

palermo wrote: 29/06/2023 10:21

A tebi ? Za koga ti momcino navijas ? I zasto?

Osim Djoleta I Rusa, za to znamo
A ti? Za koga ti navijas i zasto?

Osim ezdea, cetnika i LGBTQ zajednice, za to znamo.
ZoomZoomKiwi

#108349 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ZoomZoomKiwi »

_BataZiv_0809 wrote: 29/06/2023 10:35
palermo wrote: 29/06/2023 10:21
A ti? Za koga ti navijas i zasto?

Osim ezdea, cetnika i LGBTQ zajednice, za to znamo.
Oduvijek sam znao da to troje idu zajedno, ruku pod ruku :mrgreen:
Haris.ba

#108350 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

DonieBrasco wrote: 29/06/2023 10:29

Nešić je pozvao je Heleza da pokaže principijelnost i podnese ostavku, ukoliko mu se ne dopadaju "legitimni politički stavovi" iz Republike Srpske.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/nesic-p ... /230629039
:lol:
Ako nista, Nesic ne kaze da su legalni stavovi, vec samo "legitimni".

Sta god to znacilo.
Last edited by Haris.ba on 29/06/2023 10:38, edited 1 time in total.
Locked