Nije puno .Ne cekaj ako si zadovoljan sa gradnjom. To ce sigruno ici preko triceBeli belcan wrote: ↑26/06/2023 13:31Po meni je to dobro ispod cijene, treba provjeriti da nema nekih začkoljica.
Cijene stanova All about
Moderator: anex
-
vanjki
#14501 Re: Cijene stanova All about
- Dope_Man
#14502 Re: Cijene stanova All about
Grijesis. Banke salju ponude kao dio kampanja, bez da znaju mnogo toga o tvom stanju. Mozda vide imas na racunu para - de ti njemu jedan kredit ponudi. A kad odes u banku da realizujes ponudu, ako se ne pojavis sa ugovorom za stalno, mozes se slikati i vratiti kuci. Eventualno, moze na odredjeno al onda se i otplata kredita mora uklopiti. Preko toga predju ponegdje, tipa znam da su vojnicima odobravali i malo duzi kredit, al to je izuzetak a ne pravilo.Sid the sloth wrote: ↑26/06/2023 13:17Kakvo crno trajanje ugovora? Kao sto rekoh, vecina ljudi koji rade za strance su kontraktori na neodredjeno. BBI banka sama salje ponudu za fiksnu profitnu od 2,9 do 15 godina. Raiffeisen isto kontaktirao me nedavno imenom i prezimenom i nude kredit. Ne znam o cemu vi pricate, vasi ugovori su bili po projektu, 6 mjeseci i cao? Ne pricamo o tome, kontraktor za stranu firmu kod nas u vecini slucajeva ima ugovor na neodredjeno kao sto imamo i u BiH firmama samo je razlika sto dobijemo bruto i sami placamo porez.BadBoy wrote: ↑26/06/2023 09:37
Da nisam bio u ovoj situaciji lično možda bih mu i povjerovao![]()
Jedine banke koje su bile spremne dati kredit u takvoj situciji su bivša Sberbanka u jednom periodu kad su ganjali da imaju što više klijenata i Addiko Banka (bivša Hippo). Ostale banke - može kredit ali samo na rok trajanja ugovora![]()
-
Sid the sloth
#14503 Re: Cijene stanova All about
Kako sam ja potpisao ugovor sa stranom firmom kao kontraktor onda? Kako mi u ugovoru pise da je na neodredjeno (isto sto pise nekom tamo Joeu iz New Yorka)? Kako imam otkazni rok u slucaju da napustim firmu (isto kao sto sam imao u domacim firmama)? Nisam ni rekao da postoje samo kontraktori u IT sektoru, nego je mozda u vase vrijeme to bilo "po projektu" a sada je potraznja tolika da ljudi vecinom od americkih firmi dobijaju ponude kao remote radnici u Americi - dakle remote, neodredjeno, placen godisnji odmor, itd.BadBoy wrote: ↑26/06/2023 13:31Prvo i prvo, domaća legislativa uopšte ne poznaje pojam "kontraktor". Ili imaš ugovor o radu na određeno ili neodređeno vrijeme. Dakle ako imaš ugovor na određeno vrijeme, kao što sam i ja imao, onda banka ne da kredit na 20 godina ako ti je preostalo još 2 godine ugovora.Sid the sloth wrote: ↑26/06/2023 13:17
Kakvo crno trajanje ugovora? Kao sto rekoh, vecina ljudi koji rade za strance su kontraktori na neodredjeno. BBI banka sama salje ponudu za fiksnu profitnu od 2,9 do 15 godina. Raiffeisen isto kontaktirao me nedavno imenom i prezimenom i nude kredit. Ne znam o cemu vi pricate, vasi ugovori su bili po projektu, 6 mjeseci i cao? Ne pricamo o tome, kontraktor za stranu firmu kod nas u vecini slucajeva ima ugovor na neodredjeno kao sto imamo i u BiH firmama samo je razlika sto dobijemo bruto i sami placamo porez.
I drugo, ne postoje samo "kontraktori" u IT sektoru. Znam šta pričam. Već 30 godina se u BiH "radi za strance" i to daleko prije nego je IT sektor uopšte postojao.
Ne grijesim nego mi se bankar preko kojeg sam nekad ranije uzimao kredit javio licno, imenom i prezimenom i ponudio kredit kako sam gore napisao, naravno da je ugovor na neodredjeno to sam vec spomenuo. Trazili detalje za koga sad radim, ja pojasnio da preko obrta radim za Americku firmu, vide imam stalni prihod puno veci nego sto sam imao u nasim firmama i naravno odobrili kredit (iako ga nisam uzeo jer mi ne treba, ali sam im poslao informacije koje su trazili da vidim da li bi svejedno odobrili).Dope_Man wrote: ↑26/06/2023 13:43Grijesis. Banke salju ponude kao dio kampanja, bez da znaju mnogo toga o tvom stanju. Mozda vide imas na racunu para - de ti njemu jedan kredit ponudi. A kad odes u banku da realizujes ponudu, ako se ne pojavis sa ugovorom za stalno, mozes se slikati i vratiti kuci. Eventualno, moze na odredjeno al onda se i otplata kredita mora uklopiti. Preko toga predju ponegdje, tipa znam da su vojnicima odobravali i malo duzi kredit, al to je izuzetak a ne pravilo.Sid the sloth wrote: ↑26/06/2023 13:17
Kakvo crno trajanje ugovora? Kao sto rekoh, vecina ljudi koji rade za strance su kontraktori na neodredjeno. BBI banka sama salje ponudu za fiksnu profitnu od 2,9 do 15 godina. Raiffeisen isto kontaktirao me nedavno imenom i prezimenom i nude kredit. Ne znam o cemu vi pricate, vasi ugovori su bili po projektu, 6 mjeseci i cao? Ne pricamo o tome, kontraktor za stranu firmu kod nas u vecini slucajeva ima ugovor na neodredjeno kao sto imamo i u BiH firmama samo je razlika sto dobijemo bruto i sami placamo porez.
Da imam ugovor na 6 mjeseci vjerovatno bi rekli "nista, hvala" medjutim ovako vide i oni koliko je sati, zasto bi meni odbili kredit kad cu ga lakse otplatiti bez ikavih reprogramiranja/odgadjana/itd nego bilo koji drzavni uposlenik?
Ali nije to tema, bezveze spamamo, uglavnom ko se dvoumi da li da podje raditi za strance neka se ne boji za kredit, dobit ce ga bez problema u nekoj od banaka mozda ne u svim.
-
BadBoy
#14504 Re: Cijene stanova All about
Iskreno ti želim da ne moraš na našem sudu tražiti odgovore na tvoja pitanja.Sid the sloth wrote: ↑26/06/2023 15:31Kako sam ja potpisao ugovor sa stranom firmom kao kontraktor onda? Kako mi u ugovoru pise da je na neodredjeno (isto sto pise nekom tamo Joeu iz New Yorka)? Kako imam otkazni rok u slucaju da napustim firmu (isto kao sto sam imao u domacim firmama)? Nisam ni rekao da postoje samo kontraktori u IT sektoru, nego je mozda u vase vrijeme to bilo "po projektu" a sada je potraznja tolika da ljudi vecinom od americkih firmi dobijaju ponude kao remote radnici u Americi - dakle remote, neodredjeno, placen godisnji odmor, itd.BadBoy wrote: ↑26/06/2023 13:31
Prvo i prvo, domaća legislativa uopšte ne poznaje pojam "kontraktor". Ili imaš ugovor o radu na određeno ili neodređeno vrijeme. Dakle ako imaš ugovor na određeno vrijeme, kao što sam i ja imao, onda banka ne da kredit na 20 godina ako ti je preostalo još 2 godine ugovora.
I drugo, ne postoje samo "kontraktori" u IT sektoru. Znam šta pričam. Već 30 godina se u BiH "radi za strance" i to daleko prije nego je IT sektor uopšte postojao.
Ne grijesim nego mi se bankar preko kojeg sam nekad ranije uzimao kredit javio licno, imenom i prezimenom i ponudio kredit kako sam gore napisao, naravno da je ugovor na neodredjeno to sam vec spomenuo. Trazili detalje za koga sad radim, ja pojasnio da preko obrta radim za Americku firmu, vide imam stalni prihod puno veci nego sto sam imao u nasim firmama i naravno odobrili kredit (iako ga nisam uzeo jer mi ne treba, ali sam im poslao informacije koje su trazili da vidim da li bi svejedno odobrili).Dope_Man wrote: ↑26/06/2023 13:43
Grijesis. Banke salju ponude kao dio kampanja, bez da znaju mnogo toga o tvom stanju. Mozda vide imas na racunu para - de ti njemu jedan kredit ponudi. A kad odes u banku da realizujes ponudu, ako se ne pojavis sa ugovorom za stalno, mozes se slikati i vratiti kuci. Eventualno, moze na odredjeno al onda se i otplata kredita mora uklopiti. Preko toga predju ponegdje, tipa znam da su vojnicima odobravali i malo duzi kredit, al to je izuzetak a ne pravilo.
Da imam ugovor na 6 mjeseci vjerovatno bi rekli "nista, hvala" medjutim ovako vide i oni koliko je sati, zasto bi meni odbili kredit kad cu ga lakse otplatiti bez ikavih reprogramiranja/odgadjana/itd nego bilo koji drzavni uposlenik?
Ali nije to tema, bezveze spamamo, uglavnom ko se dvoumi da li da podje raditi za strance neka se ne boji za kredit, dobit ce ga bez problema u nekoj od banaka mozda ne u svim.
I ti sa aspekta naše legislative nemaš nikakav ugovor o radu ma šta ti to tamo pisalo nego ugovor između dvije firme, tvog obrta i druge, američke firme. Svoje poreze i doprinose plaćaš ti sam sebi kao obrtnik. Zato ti je banka i dala kredit. Miješaš dvije totalno različite stvari.
-
moonca
#14505 Re: Cijene stanova All about
Niko, trazilac i Banka. ne znaju da li che se uplate vrshiti redovno.. zbog toga banka, nekada, nudi dodatno osiguranje ili zahtjeva. ako dodje do izostanka uplaete. osiguranje pokriva.... 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#14506 Re: Cijene stanova All about
Ma gotov stan...samo nesto mi to puno...vanjki wrote: ↑26/06/2023 13:38Nije puno .Ne cekaj ako si zadovoljan sa gradnjom. To ce sigruno ici preko triceBeli belcan wrote: ↑26/06/2023 13:31
Po meni je to dobro ispod cijene, treba provjeriti da nema nekih začkoljica.
U izgradnji pored je 2100 al nema grijanje jebo to 10 gpdina se smrzavam na plinske peci
-
Sid the sloth
#14507 Re: Cijene stanova All about
Zasto bih trazio ikakve odgovore na sudu? Jasno mi je da ja mogu dobiti otkaz u bilo kojem trenutku (u ugovoru imam 30 dana otkaznog roka koji poslodavac mora ispostovati i postovao je s ljudima koji su dobijali otkaze), isto tako mi je jasno da ja mogu dati otkaz u bilo kojem trenutku i imam 30 dana otkaznog roka. Potpuno isto kao sto sam imao i u firmama u BiH, apsolutne nikakve razlike.BadBoy wrote: ↑26/06/2023 15:42Iskreno ti želim da ne moraš na našem sudu tražiti odgovore na tvoja pitanja.Sid the sloth wrote: ↑26/06/2023 15:31
Kako sam ja potpisao ugovor sa stranom firmom kao kontraktor onda? Kako mi u ugovoru pise da je na neodredjeno (isto sto pise nekom tamo Joeu iz New Yorka)? Kako imam otkazni rok u slucaju da napustim firmu (isto kao sto sam imao u domacim firmama)? Nisam ni rekao da postoje samo kontraktori u IT sektoru, nego je mozda u vase vrijeme to bilo "po projektu" a sada je potraznja tolika da ljudi vecinom od americkih firmi dobijaju ponude kao remote radnici u Americi - dakle remote, neodredjeno, placen godisnji odmor, itd.
Ne grijesim nego mi se bankar preko kojeg sam nekad ranije uzimao kredit javio licno, imenom i prezimenom i ponudio kredit kako sam gore napisao, naravno da je ugovor na neodredjeno to sam vec spomenuo. Trazili detalje za koga sad radim, ja pojasnio da preko obrta radim za Americku firmu, vide imam stalni prihod puno veci nego sto sam imao u nasim firmama i naravno odobrili kredit (iako ga nisam uzeo jer mi ne treba, ali sam im poslao informacije koje su trazili da vidim da li bi svejedno odobrili).
I ti sa aspekta naše legislative nemaš nikakav ugovor o radu ma šta ti to tamo pisalo nego ugovor između dvije firme, tvog obrta i druge, američke firme. Svoje poreze i doprinose plaćaš ti sam sebi kao obrtnik. Zato ti je banka i dala kredit. Miješaš dvije totalno različite stvari.
Naravno da nemam ugovor o radu, imao sam ga sa nasim firmama i bio je losiji nego ovaj kontraktorski izmedju mog obrta i firme u USA. Losiji u smislu da je ovdje firma placala doprinose a ja dobijao neto platu, a sad ja placam doprinose koji su 750KM, 10% poreza na dobit i sve ostalo ostane meni.
Izgleda mi kao da ovaj trenutni ugovor smatras losijim nego onaj koji sam imao u BiH, a ustvari je totalno suprotno.
Necu vise zacatavati temu, vi pricate o periodu prije 10-15 godina ja pricam o danas.
-
citroen xm
-
BadBoy
#14509 Re: Cijene stanova All about
Ne smatram bolan ništa drago mi je da je tebi dobro samo ti govorim šta je šta jer ti imaš defanzivni stav. Meni je drago da je tebi dobro da Bog da imao i 2x bolji ugovor od toga, ja ti samo govorim kako se to smatra u našem zakonodavstvu, formalno-pravno.Sid the sloth wrote: ↑26/06/2023 19:41Zasto bih trazio ikakve odgovore na sudu? Jasno mi je da ja mogu dobiti otkaz u bilo kojem trenutku (u ugovoru imam 30 dana otkaznog roka koji poslodavac mora ispostovati i postovao je s ljudima koji su dobijali otkaze), isto tako mi je jasno da ja mogu dati otkaz u bilo kojem trenutku i imam 30 dana otkaznog roka. Potpuno isto kao sto sam imao i u firmama u BiH, apsolutne nikakve razlike.BadBoy wrote: ↑26/06/2023 15:42
Iskreno ti želim da ne moraš na našem sudu tražiti odgovore na tvoja pitanja.
Naravno da nemam ugovor o radu, imao sam ga sa nasim firmama i bio je losiji nego ovaj kontraktorski izmedju mog obrta i firme u USA. Losiji u smislu da je ovdje firma placala doprinose a ja dobijao neto platu, a sad ja placam doprinose koji su 750KM, 10% poreza na dobit i sve ostalo ostane meni.
Izgleda mi kao da ovaj trenutni ugovor smatras losijim nego onaj koji sam imao u BiH, a ustvari je totalno suprotno.
Necu vise zacatavati temu, vi pricate o periodu prije 10-15 godina ja pricam o danas.
Prema našem zakonodavstvu tvoj formalno-pravni status je isti kao i kazandžijska radionica na Čaršiji. Nisi u radno-pravnom ondosu sa svojim poslodavcem nego si obrtnik. To što ti u ugovoru imaš 30 dana otkaznog roka u oba slučaja ne znači ništa jer u slučaju ne poštivanje takve odredbe morao bi tog "poslodavca" tužiti pred sudom u USA.
A moje informacije se ne odnose na period od samo 10-15 godina nego i na noviji period, unazad par godina. Tako da, ne govorimo o istim stvarima.
- Truba
#14510 Re: Cijene stanova All about
58citroen xm wrote: ↑26/06/2023 19:54Jeste jer je na atraktivnijoj lokaciji manja cijena.
Kolika kvadratura je u pitanju?
Ma me znam iskreno...
-
citroen xm
#14511 Re: Cijene stanova All about
Za tu kvadraturu je na toj lokaciji skupo. Pa imaš kod jezera povoljnije, doduše još gradnja ali završna faza.
- Truba
#14512 Re: Cijene stanova All about
Umal me ne preveslase
Ali sva sreca bankin novac a oni razmisljaju pa rekose stani ba
A vec sam vidio radnu sobu, sobu na knjige, sobu za bicikla i kruzni tok hodnik kuhinja i dnevni
Ali sva sreca bankin novac a oni razmisljaju pa rekose stani ba
A vec sam vidio radnu sobu, sobu na knjige, sobu za bicikla i kruzni tok hodnik kuhinja i dnevni
-
moimoi
#14513 Re: Cijene stanova All about
Cijena na takvim lokacijama (zemljiste) ti je za gradnju u vrh 1200 po m2, pa ti sad skontaj koliko te zele uzeti. Logicno da moraju zaraditi, ali ….
-
Sid the sloth
#14514 Re: Cijene stanova All about
Sad izmisljate toplu vodu, kao da mi ostali to ne znamo kakav je ugovor i sta potpisujemo. Kako me moze natjerati da radim vise od tih 30 dana kad mi u ugovoru stoji da ne moram? Pa nisam ni ja s Marsa pao da potpisujem ugovore s nekim levatima, trazim firmu za koju znam da postuje dogovore. Ne bi mi palo na pamet da se po sudu ganjam ni sa nasim firmama, taman i da mi ne isplate tih 30 dana otkaznog roka, a kamo li sa nekim americkim firmama. Idete u krajnosti koje nemaju veze sa zivotom a krenulo se od toga da li mogu dobiti kredit, poenta je da mogu, mozda ne kod svake banke kao sto sam mogao sa BiH firmom ali kod par njih sam se uvjerio da mogu.BadBoy wrote: ↑26/06/2023 20:24Ne smatram bolan ništa drago mi je da je tebi dobro samo ti govorim šta je šta jer ti imaš defanzivni stav. Meni je drago da je tebi dobro da Bog da imao i 2x bolji ugovor od toga, ja ti samo govorim kako se to smatra u našem zakonodavstvu, formalno-pravno.Sid the sloth wrote: ↑26/06/2023 19:41
Zasto bih trazio ikakve odgovore na sudu? Jasno mi je da ja mogu dobiti otkaz u bilo kojem trenutku (u ugovoru imam 30 dana otkaznog roka koji poslodavac mora ispostovati i postovao je s ljudima koji su dobijali otkaze), isto tako mi je jasno da ja mogu dati otkaz u bilo kojem trenutku i imam 30 dana otkaznog roka. Potpuno isto kao sto sam imao i u firmama u BiH, apsolutne nikakve razlike.
Prema našem zakonodavstvu tvoj formalno-pravni status je isti kao i kazandžijska radionica na Čaršiji. Nisi u radno-pravnom ondosu sa svojim poslodavcem nego si obrtnik. To što ti u ugovoru imaš 30 dana otkaznog roka u oba slučaja ne znači ništa jer u slučaju ne poštivanje takve odredbe morao bi tog "poslodavca" tužiti pred sudom u USA.
A moje informacije se ne odnose na period od samo 10-15 godina nego i na noviji period, unazad par godina. Tako da, ne govorimo o istim stvarima.
- Truba
#14515 Re: Cijene stanova All about
Jezero je meni dalekocitroen xm wrote: ↑26/06/2023 21:09 Za tu kvadraturu je na toj lokaciji skupo. Pa imaš kod jezera povoljnije, doduše još gradnja ali završna faza.
Odgovara mi sto blize ovoj magistrali
I troli
- xamp
#14516 Re: Cijene stanova All about
Brate. Ti si pukao. I fulio temu. De nadji neku 'hvalite me moja usta jer nece tudja'Sid the sloth wrote: ↑26/06/2023 22:13Sad izmisljate toplu vodu, kao da mi ostali to ne znamo kakav je ugovor i sta potpisujemo. Kako me moze natjerati da radim vise od tih 30 dana kad mi u ugovoru stoji da ne moram? Pa nisam ni ja s Marsa pao da potpisujem ugovore s nekim levatima, trazim firmu za koju znam da postuje dogovore. Ne bi mi palo na pamet da se po sudu ganjam ni sa nasim firmama, taman i da mi ne isplate tih 30 dana otkaznog roka, a kamo li sa nekim americkim firmama. Idete u krajnosti koje nemaju veze sa zivotom a krenulo se od toga da li mogu dobiti kredit, poenta je da mogu, mozda ne kod svake banke kao sto sam mogao sa BiH firmom ali kod par njih sam se uvjerio da mogu.BadBoy wrote: ↑26/06/2023 20:24
Ne smatram bolan ništa drago mi je da je tebi dobro samo ti govorim šta je šta jer ti imaš defanzivni stav. Meni je drago da je tebi dobro da Bog da imao i 2x bolji ugovor od toga, ja ti samo govorim kako se to smatra u našem zakonodavstvu, formalno-pravno.
Ljudi ti fino objasnili, i apsolutno su upravu. Ti sa tim ugovorom sa pravnog aspekta kod nas mozes samo guzicu obrisat. Kredit ti je odobren zbog prometa i prihoda koje imas. Nego, popusti na ovoj temi oko svog posla osim ako na poslu nemas kakav stan za ponudit.
-
Beli belcan
#14517 Re: Cijene stanova All about
https://olx.ba/artikal/53563510/
Pozdrav, šta mislite koliko je potrebno da se adaptira ovakav stan, da li je cijena realna ?
Pozdrav, šta mislite koliko je potrebno da se adaptira ovakav stan, da li je cijena realna ?
-
Sid the sloth
#14518 Re: Cijene stanova All about
Prvo, niko te nista nije pitao. Drugo, nisam ja poceo o tome i pisem licno iskustvo s obzirom da ljudi izmisljaju, vjerovatno kao i ti iz neke zavisti ili hira ili cega vec. Ja sam vec par puta spomenuo da ne trebamo o tome pricati na ovoj temi medjutim drugi su se nadovezivali sa novim izvorima tople vode koji nemaju veze s onim s cime sam ja pricao. A inace tvoj post je bas vezan za temu. Haj razligu.xamp wrote: ↑27/06/2023 09:17Brate. Ti si pukao. I fulio temu. De nadji neku 'hvalite me moja usta jer nece tudja'Sid the sloth wrote: ↑26/06/2023 22:13
Sad izmisljate toplu vodu, kao da mi ostali to ne znamo kakav je ugovor i sta potpisujemo. Kako me moze natjerati da radim vise od tih 30 dana kad mi u ugovoru stoji da ne moram? Pa nisam ni ja s Marsa pao da potpisujem ugovore s nekim levatima, trazim firmu za koju znam da postuje dogovore. Ne bi mi palo na pamet da se po sudu ganjam ni sa nasim firmama, taman i da mi ne isplate tih 30 dana otkaznog roka, a kamo li sa nekim americkim firmama. Idete u krajnosti koje nemaju veze sa zivotom a krenulo se od toga da li mogu dobiti kredit, poenta je da mogu, mozda ne kod svake banke kao sto sam mogao sa BiH firmom ali kod par njih sam se uvjerio da mogu.
Ljudi ti fino objasnili, i apsolutno su upravu. Ti sa tim ugovorom sa pravnog aspekta kod nas mozes samo guzicu obrisat. Kredit ti je odobren zbog prometa i prihoda koje imas. Nego, popusti na ovoj temi oko svog posla osim ako na poslu nemas kakav stan za ponudit.
-
citroen xm
-
citroen xm
#14520 Re: Cijene stanova All about
Ja u ovaj smetljarnik ne bih ušao, a ne platio 2500/m2Beli belcan wrote: ↑27/06/2023 10:20 https://olx.ba/artikal/53563510/
- madesa
#14521 Re: Cijene stanova All about
pravi golubarnik
-
moimoi
#14522 Re: Cijene stanova All about
Cim vidis lamperiju po zidovima znas da je njasre iza. Zadnji sprat- vjerovatno curi sa krova.
- xamp
#14523 Re: Cijene stanova All about
Ma zavidim ti brate. Sanjat ces me veceras koliko ti zavidim.Sid the sloth wrote: ↑27/06/2023 10:28Prvo, niko te nista nije pitao. Drugo, nisam ja poceo o tome i pisem licno iskustvo s obzirom da ljudi izmisljaju, vjerovatno kao i ti iz neke zavisti ili hira ili cega vec. Ja sam vec par puta spomenuo da ne trebamo o tome pricati na ovoj temi medjutim drugi su se nadovezivali sa novim izvorima tople vode koji nemaju veze s onim s cime sam ja pricao. A inace tvoj post je bas vezan za temu. Haj razligu.xamp wrote: ↑27/06/2023 09:17
Brate. Ti si pukao. I fulio temu. De nadji neku 'hvalite me moja usta jer nece tudja'
- Haris.ba
#14524 Re: Cijene stanova All about
Cca. 50 milja ti jos treba. Nema lifta.citroen xm wrote: ↑27/06/2023 10:42Ja u ovaj smetljarnik ne bih ušao, a ne platio 2500/m2Beli belcan wrote: ↑27/06/2023 10:20 https://olx.ba/artikal/53563510/
- Truba
#14525 Re: Cijene stanova All about
Ovo je strahota u cemu su ljudi zivjelicitroen xm wrote: ↑27/06/2023 10:42Ja u ovaj smetljarnik ne bih ušao, a ne platio 2500/m2Beli belcan wrote: ↑27/06/2023 10:20 https://olx.ba/artikal/53563510/
Isto vremeplov