Ma ne govorim o ovim ubicama koje treba rastavit od života i svu imovinu mu uzet, ponistit ga apsolutno.skrbavi-admin wrote: ↑23/06/2023 10:20drug_profi wrote: ↑23/06/2023 10:16
Meni se čini care da si ti fulio sve to sto si nabrojao.
Kazne se i sad izriču, ali nema načina da je naplatiš, pa su onda te kazne kao da i ne postoje.
Ne može tebe sudija osloboditi za prekršaj koji zakon izričito navodi i propisuje minimalnu kaznu. Sve da ti je otac rođeni.
Ovo je sad uzelo maha i preslo u anarhiju jer se prije 15-20 godina ukinuo zatvor za neplacene kazne.
I nek se ukinuo jer džabe leže na moj račun.
Ali mu dođi u 5 ujutro, pokupi ga i strpaj u kedija. Naguli mu radnu odjeću i nanogicu i ideš prika u korito Miljacke vadit gume i šporete.
bas me zanima bil lego rahat da ti uštva ugazi dijete i napravi fasirano meso da ga ne mos prepoznat i ugledas ga nakon 7-8g kako se setka po gradu - haj nemoj srat.....![]()
Govorim o tome kako se do toga doslo.
Pocelo je sa nekim prekrsajima koji nisu sankcionisani na pravi nacin. Nema vozacku, nema auto na sebi, nema prijavljene prihode.
Ne mozes mu nista jbt!!!
Znaci nikad ne mora platiti nikakvu kaznu jer nema nacina da ga prisilis. I onda ubije nekog i tad odgovara po drugim zakonima.
Ali jebo to, tad je kasno.
Da je na prvi prekrsaj isao irgetiti, ne bi mu bilo drago da mora opet heftu provest u radnom vodu.