E, hvala ti.DaysleepeR wrote: ↑20/06/2023 12:58Ima raje koja nisu spavala već došla iz Sa direkt na let.Hakiz wrote: ↑20/06/2023 12:52
E, to je. Meni tih 150 eura razlike vrijedi da ne moram ići do Banjaluke i tražiti prenoćište.
Idem na put uskoro, karta Lufthansa u odlasku, Austrian u povratku košta 270 eura. Kada hoću LCC, pa uzmem kartu do Banjaluke ili Tuzle, koja nije skupa, ali jeste sjedenje u našem autobusu "skupo", cijenu prenoćišta tamo i svu tu "muku", radije platim da odavde idem. Nije mi više 40, više mi je od 50.
Meni je CC:LCC isto kao hostel:hotel.
Dakle, ko šta voli![]()
Sve ima, imas car sharing koji je prejeftin.
A i kafane u BL rade do jutra.
Ne moraš spavat.
Taman da se zagriješ za Berlina.
Poenta i jeste u opcijama, kojih Sarajevo nema.
Meni je iskreno muka što banjalučanin iz svog grada leti za Berlin, i to džaba, a ja iz svog mogu u Muscat, jebo ga Muscat da ga jebo.
Dakle svi su argumenti nevalidni, ako SJJ ostvaruje profit, treba da ulaže u LCC da proširi ponudu.
Ako posluje sa gubitkom, treba da ulaže u nove linije da poveća profit.
Sve je ostalo uhljebsko-seljačka šuplja.
Trudiš se imati normalnu konverzaciju i u neslaganju, pa ispadneš uhljebski šupljirani seljak. Samo zato što misliš drugačije od "civilizovanog sagovornika".
Da, nisi mislio samo na aerodrom, ne moraš ni reći, ali levati smo svi mi koji ne mislimo da su LCC rješenje za sve probleme.