Istina, covjek sam sebi moze kamaru stvari uraditi, ima zena koje lijepe plocice u kupatilu same sebi vidio sam na FB, ako ne lazu ali mislim da ne.emotivac wrote: ↑15/06/2023 12:54Zavisi, ako je istih dimenzija kao prošli, cca pola satadaario naharis wrote: ↑15/06/2023 12:45 Meni vodoinstalater trazio 100KM za zamjenu sudopera (vec kupljen). Koliko mu vremena za to treba?
Hocu li ti reci koliko ja radim za 100KM kao MSc Elektrotehnike?Brate to je lagano, treba se čovjek nekad i u takve stvari upustiti, džaba se bacaju tolike pare na majstore, a stvarno ima jednostavnih stvari što može bilo ko lako odraditi
![]()
Ja grijač mjenjao tetki u bojleru, nikad u životu nisam to radio, al' sam gledao kako drugi rade, i youtube, uopšte nije teško, i lagano stvarno, barem meni![]()
![]()
Danas imas tutorijale na YT, bukvalno mozes grijalicu popraviti, ja sam licno gledao tutorijal za konvektor i otvorio svoj pokvareni, vidio koji je kvar ali nisam ga popravio jer mi nedostaje taj dio nije mi se dalo traziti ga po buvljaku. Pa kupio novi
A veze nemam sa strujom. Prije sam se plasio struje, sad sam sebi zamijenim lampu u kuhinji, kupatilu, ventilator u kupatilu, stekere i slicno. U sustini jednostavne popravke ali kad covjek ne zna, djeluje komplikovano.
Cuj 100 maraka za sudoper.