Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
oldtajmer wrote: ↑09/06/2023 11:32
sta je sa ovim malim ukom,je li ziv
Evo ga na sjednici. Ne znam sta bi trebao?
trebo bi da je sveprisutan u medijima
ako ništa ko skaka pa i dodik
nek priča i antireklama je rekalma
krenuo stopama tanovića izgleda i GDS-a onog spahića i kruga 99
zimski san pred ljeto
last mohicans wrote: ↑09/06/2023 12:42
Neka neko kaže Šteti da se ne provaljuje. Koji paket nebuloza kao opravdanje smanjenja brzine. Najveći biser da će "smanjenje brzine i manje zadržavanje na semaforu ubrzati protok" Kako,moj Adnane?
ja samo znam da ko god (koja god stranka) bude glasao za ovakvu nebulozu više nikada neće od mene dobiti glas KS - nije puno ali barem ću ja biti sretan.
trebo bi da je sveprisutan u medijima
ako ništa ko skaka pa i dodik
nek priča i antireklama je rekalma
krenuo stopama tanovića izgleda i GDS-a onog spahića i kruga 99
zimski san pred ljeto
saale wrote: ↑09/06/2023 21:23
Jel neko gleda skupstinu KS,kakvi amateri i debili vode kanton! Ovo je nevjerovatno
daj nam detalja
vidis sastav pozicije i opozicije, to da nije bilo rata ne bi moglo cistiti klupe u prostorijama gdje se odrzavaju sjednice vlade, niko nema posten fakultet zavrsen, sve neke ublehe, sto nemamo za ministra saobracaja nekog ko ima barem saobracajni ili srodan fakultet, pogledaj ministarstvo visokog obrazovanja lik koji je univerzitetski profesor a bolje reference od njeg ima prosjecan student nakon zavrsenog prvog ciklusa bilo gdje u eu
isto je bilo i prije ove vlade tj sa sda, rijetko ko sposoban uglavnom podobni klocevi
Last edited by nivla on 09/06/2023 22:12, edited 1 time in total.
vidis sastav pozicije i opozicije, to da nije bilo rata ne bi moglo cistiti klupe u prostorijama gdje se odrzavaju sjednice vlade, niko nema posten fakultet zavrsen, sve neke ublehe, sto nemamo za minjstea saobracaja nekog ko ima barem saobracajni ili srodan fakultet, pogledaj ministarstvo visokog obrazovanja lik koji je univerzitetski profesor a bolje reference od njeg ima prosjecan student nakon zavrsenog prvog ciklusa bilo gdje u eu
isto je bilo i prije ove vlade tj sa sda, rijetko ko sposoban uglavnom podobni klocevi
sjedi, krezubaš, dobio si peticu
Last edited by HelaS on 09/06/2023 22:13, edited 1 time in total.
vidis sastav pozicije i opozicije, to da nije bilo rata ne bi moglo cistiti klupe u prostorijama gdje se odrzavaju sjednice vlade, niko nema posten fakultet zavrsen, sve neke ublehe, sto nemamo za minjstea saobracaja nekog ko ima barem saobracajni ili srodan fakultet, pogledaj ministarstvo visokog obrazovanja lik koji je univerzitetski profesor a bolje reference od njeg ima prosjecan student nakon zavrsenog prvog ciklusa bilo gdje u eu
sjedi, krezubaš, dobio si peticu
Ej gdje ces uputit kritiku Osmorci, ups Sedmorci ups sestorci, ups petorci, ups cetvorci, ups Trojci
Dosta se govori o nedostatku resursa u MUP-u KS pa da vidimo sta kazu brojke.
Znaci MUP+Uprava policije u budzetu za 2023/broj stanovnika po popisu iz 2013 g. Za Posavinu i HNK nisam uspio naci podatke o budzetu (a ni o proracunu). Dakle:
BPK: 11,3 na hiljadu stanovnika
Kanton 10: 6,2 Kanton Sarajevo: 5,3
ZDK: 4,7
USK, SBK i ZHK: 4,6
Tuzlanski kanton: 4,5