Sretan Zubandan svima kojima je Plava boja u srcu.
Sudije nisu bile domace - nego Svabo je to
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Mi smo fulali na jesen i morali smo se vaditi. Sasvim sigurno nismo mogli pucati na titulu i da smo uložili 100 miliona. Mi smo doveli 10 novih igrača i da su najbolji nisu mogli odmah proigrati. Zrinjski je u posljednjoj četvrtini (posljednjih 11 kola) uzeo 4 boda više od nas. Od toga nam je poništen čist pogodak protiv Sloge u 96-toj minuti i podbacili smo protiv vas pa odigrali samo 2:2 iako smo ima sve u svojim rukama. Pored toga nas je Gigović iskasapio u BL. Sa novim pojačanjima ćemo biti još bolji, a vi se nadajte da ćemo mi opet podbaciti kako bi se imali čemu radovati, ili, ako ti je lakše, vjeruj da ćete razvaljivati sljedeće sezone.BHF_Manijak wrote: ↑05/06/2023 10:52Pa Zrinjski je povecao razliku na proljece u odnosu na jesen, ne kontam ti logiku?mirza_15 wrote: ↑04/06/2023 23:18
Kada smo mi trošili na transfere Zrinjski je već pobjegao. A i to potrošeno je trebalo uigrati na proljeće. Mi smo trošili da uhvatimo Evropu.Taj Zrinjski je izgubio dva puta na proljeće. Jednom na svom terenu od nas i drugi put u posljednjem kolu, u Banovićima, sa drugim timom.
Vidjet ćemo sljedeću sezonu kako će to izgledati.
I potrosili milion da bi osigurali Evropu, e golemo u PM...
Mi je izborismo s 0KM jebo te. Ako vam milion treba za Evropu, onda se dobro zapitaj je li put kojim idete za kurcit se ili razmislit je li to to?
Neko nesto ne radi kako treba...
Ali hajd, Zeljo ima precih problema, tako da...
Kuplast mohicans wrote: ↑05/06/2023 11:24 https://sportsport.ba/fudbal/zeljeznica ... ice/452112
Neko plaća obeštećenja, a neko dovodi iz Stupčanice. Sva filozofija zivota im se svela da li će otkinuti bod na derbiju, zavrsiti jedno mjesto ispred na tabeli, koje u konačnici ništa ne znači, zatim da mogu reći mi u raspadu, a bolji od milionera, deset godina bez trofeja, što je najgore ni na vidiku nekog napredka i finansijske stabilizacije, to ona treba neki dan i sama reče, da i naredne tri godine ide "stabilizacija". Prevedeno, cigananje, kukanje i moljakanje.
mirza_15 wrote: ↑05/06/2023 11:51 . Pored toga nas je Gigović iskasapio u BL. Sa novim pojačanjima ćemo biti još bolji, a vi se nadajte da ćemo mi opet podbaciti kako bi se imali čemu radovati, ili, ako ti je lakše, vjeruj da ćete razvaljivati sljedeće sezone.
I kao što sam već napisao, sljedeće sezone ćemo vidjeti koliko vrijede ta pojačanja.
Pa šta vi imate od toga? Ne mogu da vjerujem. Sve jeftini pokušaji šuka. Ti si očit primjer iz onoga mog posta gore. A vas Velez sto je nategao, to nikom? Svu poentu navijanja za svoj voljeni klub vi vidite da se poredite sa milionerima.LSD wrote: ↑05/06/2023 12:08mirza_15 wrote: ↑05/06/2023 11:51 . Pored toga nas je Gigović iskasapio u BL. Sa novim pojačanjima ćemo biti još bolji, a vi se nadajte da ćemo mi opet podbaciti kako bi se imali čemu radovati, ili, ako ti je lakše, vjeruj da ćete razvaljivati sljedeće sezone.
I kao što sam već napisao, sljedeće sezone ćemo vidjeti koliko vrijede ta pojačanja.![]()
Jel vas Gigovic kasapio kad vas je treceligaš Čelik natezao u Kupu![]()
Idi bolan slavi jubilej i prisjeti se 2013-te (tada ste ko biva nešto i osvajali), treće mjesto, bod ispred Sarajeva što je očigledno, nakon pet godina, veliki uspjeh.LSD wrote: ↑05/06/2023 12:08mirza_15 wrote: ↑05/06/2023 11:51 . Pored toga nas je Gigović iskasapio u BL. Sa novim pojačanjima ćemo biti još bolji, a vi se nadajte da ćemo mi opet podbaciti kako bi se imali čemu radovati, ili, ako ti je lakše, vjeruj da ćete razvaljivati sljedeće sezone.
I kao što sam već napisao, sljedeće sezone ćemo vidjeti koliko vrijede ta pojačanja.![]()
![]()
Jel vas Gigovic kasapio kad vas je treceligaš Čelik natezao u Kupu![]()
Idi bolan tjeraj Mirzu, neprijatelja bordo prijatelja
Vi svake polusezone dovedete 10 igraca, ne postoji ekipa u svijetu fudbala koja je uspjela na taj nacin.mirza_15 wrote: ↑05/06/2023 11:51Mi smo fulali na jesen i morali smo se vaditi. Sasvim sigurno nismo mogli pucati na titulu i da smo uložili 100 miliona. Mi smo doveli 10 novih igrača i da su najbolji nisu mogli odmah proigrati. Zrinjski je u posljednjoj četvrtini (posljednjih 11 kola) uzeo 4 boda više od nas. Od toga nam je poništen čist pogodak protiv Sloge u 96-toj minuti i podbacili smo protiv vas pa odigrali samo 2:2 iako smo ima sve u svojim rukama. Pored toga nas je Gigović iskasapio u BL. Sa novim pojačanjima ćemo biti još bolji, a vi se nadajte da ćemo mi opet podbaciti kako bi se imali čemu radovati, ili, ako ti je lakše, vjeruj da ćete razvaljivati sljedeće sezone.BHF_Manijak wrote: ↑05/06/2023 10:52
Pa Zrinjski je povecao razliku na proljece u odnosu na jesen, ne kontam ti logiku?
I potrosili milion da bi osigurali Evropu, e golemo u PM...
Mi je izborismo s 0KM jebo te. Ako vam milion treba za Evropu, onda se dobro zapitaj je li put kojim idete za kurcit se ili razmislit je li to to?
Neko nesto ne radi kako treba...
Ali hajd, Zeljo ima precih problema, tako da...
I kao što sam već napisao, sljedeće sezone ćemo vidjeti koliko vrijede ta pojačanja.
Kazem ja jucer, vazda klosari bili i ostali.LSD wrote: ↑04/06/2023 23:58Ne ide vas taj na silu humor, kreveljenje, stancanje smajlijaGandalfSivi wrote: ↑04/06/2023 23:56 Nije samo to, nego im novi sportski direktor pocinje karijeru sa “valjao je nama Santos, ali valjali smo i mi njemu. Nemamo pare ni da mu profesionalni ugovor ponudimo, ali eto naci ce se za jos jedan amaterski”. Najbolji im igrac.
I onda oni nesta pricaju![]()
![]()
![]()
![]()
Drž' te se poreza, dugova i tako te price, to vam malo bolje ide.
Ja,i..? Vi krivotvorite sami sebe
Nisu ni svijesni šta će ih snaći uskoro i kakav će propuh da nastupi.dr_arsla wrote: ↑05/06/2023 13:27 Udario im zlatni tuš od Mirze u glavu pa buncaju. Frajer se popišao, posrao po njima, Hordama, po klubu, legendama, vratio se nakon 12 godina nastavio istim tempom i ne mogu mu ništa. Ajla ih zove na šake, nikoga nigdje, još im se smije![]()
Kod nas Amar osvojio 10 trofeja i opet ga otjeramo.
Ovog indijanca najviše uhvatilo![]()
Pa nije Zeljo krivotvorio sam sebi dokumente za Santosa......opet su fulio cist zicer...nego oni sto trebaju da pregovaraju sa ZeljomGandalfSivi wrote: ↑05/06/2023 13:06Kazem ja jucer, vazda klosari bili i ostali.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /230605073
Pa nije zeljo nego pretpostavljam Santosov manager. Ali bilo kako, klosarluk je…hrasno38 wrote: ↑05/06/2023 13:43Pa nije Zeljo krivotvorio sam sebi dokumente za Santosa......opet su fulio cist zicer...nego oni sto trebaju da pregovaraju sa ZeljomGandalfSivi wrote: ↑05/06/2023 13:06
Kazem ja jucer, vazda klosari bili i ostali.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /230605073
Sta se provaljujes jadan ne bio. Idi drkaj na AjlicuGandalfSivi wrote: ↑05/06/2023 13:52Pa nije zeljo nego pretpostavljam Santosov manager. Ali bilo kako, klosarluk je…
Smanji sa najavama ziv bio.Sa_u_srcu wrote: ↑05/06/2023 00:41Bas se vi nemate kome smijati ali ako vam je smijesno samo nastavite…mi pravimo ozbiljan tim imamo jasan plan, vi nemate nista osim nade da mi ne postanemo ono sto hocemo abd…dr_arsla wrote: ↑05/06/2023 00:21 Deceniju poslujete u sivoj zoni. Malo ste udruženje, a malo prčija, kako kad zatreba. Uposlenici se plačali preko firmi u Maleziji, Vijetnamu, a sada se plaćaju preko firme u Americi. Mahala priča da u izvještaju nije prikazano barem 50% plata. Porez na te pare država još nije vidjela, kada će to ćemo još vidjeti.
Hordi i dalje neće biti na stadionu. Recept za propalu sezonu se već naziru, samo čekamo da se okliznete, bićemo spremni da vam se smijemo![]()
Ali samo pun gas, nedajte se omesti.
Nemate nista i svi ste toga svijesni, niste interesantni ni jednom ozbiljnom invenstitoru, niste cak interesantni ni jednoj ozbiljnoj firmi koja bi prepoznala interes da vam bude glavni sponzor…ujutro je prestavljanje vukotica i Delaca zatim i Adidasa u narednim danima…a bice toga jos…pa se vi samo smjeskajte dok vas mi s druge strane zalimo na sta spadoste da trece mjesto slavite kao da ste titulu uzeli…ali iskreno evropa i jeste za vas ogroman uspjeh…nama je ovo jedna od gorih sezona u historiji ako racunamo samo prvi dio…ali nece se ponoviti ne brini…![]()
Masinerija za pranje para narko kartelima. Direktorica im seta sa fizickim obezbjedjenjemsplinter wrote: ↑05/06/2023 13:30Nisu ni svijesni šta će ih snaći uskoro i kakav će propuh da nastupi.dr_arsla wrote: ↑05/06/2023 13:27 Udario im zlatni tuš od Mirze u glavu pa buncaju. Frajer se popišao, posrao po njima, Hordama, po klubu, legendama, vratio se nakon 12 godina nastavio istim tempom i ne mogu mu ništa. Ajla ih zove na šake, nikoga nigdje, još im se smije![]()
Kod nas Amar osvojio 10 trofeja i opet ga otjeramo.
Ovog indijanca najviše uhvatilo![]()
SKY is the limit . . .