Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mirza_15

#19501 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mirza_15 »

BHF_Manijak wrote: 04/06/2023 22:09
Logovan wrote: 04/06/2023 21:02 Ma jok, naravno da nije normalno. Vršajević i Ziljkić bili kapiteni, sramota i to je to.

Zrinjski pobjegao gomilu bodova, ali ne samo zbog neznanja, bilo je to i zbog nedostatka sreće (stative, prečke), pa povrede, itd. A sad je li šta mutilo ne znam, jebi ga. :D

Zrinjski je isto pun para, samo se o tome ne priča, kao o nama.
Zrinjski nije potrsosio milion na transfere. Razlika je.
Kada smo mi trošili na transfere Zrinjski je već pobjegao. A i to potrošeno je trebalo uigrati na proljeće. Mi smo trošili da uhvatimo Evropu.Taj Zrinjski je izgubio dva puta na proljeće. Jednom na svom terenu od nas i drugi put u posljednjem kolu, u Banovićima, sa drugim timom.

Vidjet ćemo sljedeću sezonu kako će to izgledati.
Ricken

#19502 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Ricken »

Pitar sa Kariba wrote: 04/06/2023 22:28 Kenan Kesmer sa Raporta :lol:
Navijac malih plavih i Fahrin ucenik, kol'ko je pismen nije skrolao stranicu da nadje fin izvještaj!
Ono bi pitanja postavljalo.
Potpisi se picko!!!
Nije bitno tko piše, nego po čijem nalogu. Smijete se sinergiji, a upravo vam to nedostaje za nešto više. Ne vidim kako će novci pomoći ako se nastavi bojkot. Mi nemamo ništa od gore postavljenih pitanja, jer se bavimo samo sobom. Medjutim, s obzirom na odnose unutar interesnih grupa kod vas, ovo su logična pitanja neke opozicije.
Ricken

#19503 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Ricken »

mirza_15 wrote: 04/06/2023 23:18

Kada smo mi trošili na transfere Zrinjski je već pobjegao. A i to potrošeno je trebalo uigrati na proljeće. Mi smo trošili da uhvatimo Evropu.Taj Zrinjski je izgubio dva puta na proljeće. Jednom na svom terenu od nas i drugi put u posljednjem kolu, u Banovićima, sa drugim timom.

Kako je krenulo dovest će te opet prvih 11. Meni ne smeta, ali postavlja se pitanje vizije.
LSD

#19504 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

luckylaka wrote: 04/06/2023 22:47
LSD wrote: 04/06/2023 21:55

100 milja nije mala stvar, valjda ce vam ovi silni transferi pomoci da zavrsite bar bod ispred nas kokuza :gunjastajl:
Nisu pomogle I nece pomoci..Bosanski PSG,samo dzaba bacaju pare
Prvo su bili bosanski Dinamo, a sad su se prebacili na PSG :lol:
Usta moja hvalite me na sve strane, kad nema ko drugi :-)

Ako su oni bosanski PSG :lol: šta je onda Zrinjski koji svima bježi preko 20 bodova ?
Ricken

#19505 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Ricken »

internazionale wrote: 04/06/2023 22:41
emigrazione wrote: 04/06/2023 21:04 Ma mentalitet ništa drugo...što on ima, a ja nemam...svako se drži onoga što ima, kod njih je neimaština sad fora, ono nemamo ništa, imamo sinergiju, čuj sinergija...haj' igraj daćemo ti sinergije
Lahko je sinergijati kad te država gura, ista ona kojoj si milionski dužnik
To samo u banana državama ima
Da bog da vi živjeli od tog državnog guranja.
emigrazione

#19506 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by emigrazione »

Smijemo se sinergiji zato sto je to kurac koji dronjci isticu u prvi plan, jer nemaju bukvalno nista drugo...nismo igrali kuci, nova ekipa, novi trener, previse pehova, stativa, precki itd itd...nema veze, vozimo dalje, ali sada ce biti sve dosta drugacije
Plunkett

#19507 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Plunkett »

2023 leto gospodnje, a oni se ibrete sto neko daje novac za odstete za igrace. Jos im je to i sumnjivo :lol:
Ali zato im je ok da kradu drzavu tako sto nisu placali godinama porez, i onda traze pare od drzave da plate porez drzavi :lol:
Jebiga, neko igrace kupuje a neko poput Landze svojevremeno skije na racun kluba
LSD

#19508 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

Plunket zvani porez :D nema posta da ne pomene tu rijec :lol: i na temi Sexa bi je nekako pomenuo :-)
Plunkett

#19509 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Plunkett »

LSD wrote: 04/06/2023 23:44 Plunket zvani porez :D nema posta da ne pomene tu rijec :lol: i na temi Sexa bi je nekako pomenuo :-)
“Usao bi u nju ko porezna u zeljeznicar” :mrgreen:
Eto je li moze ova za temu “sex” ? 8-)

Dobro jebemu, evo moze li ovako:
“Deset godina titule nisu vidjeli ali se ono ibreti sto neko igrace kupuje”.
:mrgreen:
GandalfSivi

#19510 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Nije samo to, nego im novi sportski direktor pocinje karijeru sa “valjao je nama Santos, ali valjali smo i mi njemu. Nemamo pare ni da mu profesionalni ugovor ponudimo, ali eto naci ce se za jos jedan amaterski”. Najbolji im igrac.

I onda oni nesta pricaju :lol: :lol: :lol:
LSD

#19511 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

GandalfSivi wrote: 04/06/2023 23:56 Nije samo to, nego im novi sportski direktor pocinje karijeru sa “valjao je nama Santos, ali valjali smo i mi njemu. Nemamo pare ni da mu profesionalni ugovor ponudimo, ali eto naci ce se za jos jedan amaterski”. Najbolji im igrac.

I onda oni nesta pricaju :lol: :lol: :lol:
Ne ide vas taj na silu humor, kreveljenje, stancanje smajlija :wink:
Drž' te se poreza, dugova i tako te price, to vam malo bolje ide.
mirza_15

#19512 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mirza_15 »

Ricken wrote: 04/06/2023 23:22

Kako je krenulo dovest će te opet prvih 11. Meni ne smeta, ali postavlja se pitanje vizije.
Ovaj dio što je valjao ne mijenjamo osim što Dala prodajemo. Mijenjamo zadnju liniju i golmana jer je tu škripalo. Ostaju krila, napadači i vjerovatno vezni ako zadržimo Baltu i Vrančića. Trpali smo dovoljno ovo proljeće, pa tu nema potrebe za promjenama jer će biti još bolji nakon što su polusezonu odigrali zajedno i malo se bolje upoznali. Treba nam stabilnija odbrana jer smo puno golova primili.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#19513 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Chmoljo »

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230605001

šta je pičke, svađate se na klixu, đeste na Dobrinji?

:D
Didier

#19514 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

dr_arsla wrote: 05/06/2023 00:21 Deceniju poslujete u sivoj zoni. Malo ste udruženje, a malo prčija, kako kad zatreba. Uposlenici se plačali preko firmi u Maleziji, Vijetnamu, a sada se plaćaju preko firme u Americi. Porez na te pare država još nije vidjela, kada će to ćemo još vidjeti.
Hordi i dalje neće biti na stadionu. Recept za propalu sezonu se već naziru, samo čekamo da se okliznete, bićemo spremni da vam se smijemo :D
Ali samo pun gas, nedajte se omesti.
Ma realno sve nelegalno, nema šanse da ovako samo jedan čovjek može biti u Upravnom ili Nadzornom odboru. A realno, ko bi drugačije pristao uložiti išta.

Iz godine u godinu lafo troše na transfere, a prave minuse. Ptice znaju ko tu pere pare, a ko kladionice.
last mohicans

#19515 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Ja kurčevih huligana, i jedni i drugi viču hajde, hajde.. niko muda da stisne zaletiti se. Onaj zapalio baklju i njom prijeti, ovi uzeli neke pritke i toljage :lol:
Logovan

#19516 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

Pa hajde bolan, šta je, hajde, hajde ti, ama hajde kad ti kažem :mrgreen:
mirza_15

#19517 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mirza_15 »

dr_arsla wrote: 05/06/2023 00:21 Deceniju poslujete u sivoj zoni. Malo ste udruženje, a malo prčija, kako kad zatreba. Uposlenici se plačali preko firmi u Maleziji, Vijetnamu, a sada se plaćaju preko firme u Americi. Mahala priča da u izvještaju nije prikazano barem 50% plata. Porez na te pare država još nije vidjela, kada će to ćemo još vidjeti.
Hordi i dalje neće biti na stadionu. Recept za propalu sezonu se već naziru, samo čekamo da se okliznete, bićemo spremni da vam se smijemo :D
S druge strane čovjek se vama ne može ni smijati šta god da napravite. Vama je svaki rezultat uspjeh. Samo da ne ispadnete. Golemi Željo. Ali zato, ako mi ne uzmemo titulu ili ispadnemo rano iz kupa sezona će vama biti spašena jer ćete moći da se smijete nama. Win-win pozicija aupcajdera koji se ničemu ne nada osim da komšiji crkne krava. Svoju svakako nema.
LSD

#19518 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

aupcajdera :mastakazes:
Sa_u_srcu

#19519 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Sa_u_srcu »

dr_arsla wrote: 05/06/2023 00:21 Deceniju poslujete u sivoj zoni. Malo ste udruženje, a malo prčija, kako kad zatreba. Uposlenici se plačali preko firmi u Maleziji, Vijetnamu, a sada se plaćaju preko firme u Americi. Mahala priča da u izvještaju nije prikazano barem 50% plata. Porez na te pare država još nije vidjela, kada će to ćemo još vidjeti.
Bas se vi nemate kome smijati ali ako vam je smijesno samo nastavite…mi pravimo ozbiljan tim imamo jasan plan, vi nemate nista osim nade da mi ne postanemo ono sto hocemo abd…
Nemate nista i svi ste toga svijesni, niste interesantni ni jednom ozbiljnom invenstitoru, niste cak interesantni ni jednoj ozbiljnoj firmi koja bi prepoznala interes da vam bude glavni sponzor…ujutro je prestavljanje vukotica i Delaca zatim i Adidasa u narednim danima…a bice toga jos…pa se vi samo smjeskajte dok vas mi s druge strane zalimo na sta spadoste da trece mjesto slavite kao da ste titulu uzeli…ali iskreno evropa i jeste za vas ogroman uspjeh…nama je ovo jedna od gorih sezona u historiji ako racunamo samo prvi dio…ali nece se ponoviti ne brini… :kiss:
ultima_palabra

#19520 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

Mahala bi rekla da je tu kes radio :D
East_side

#19521 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by East_side »

Naša sezona je definitivno bila neuspješna. Plasman u Evropu je ono, ok, ali ipak...

Da nešto pravdam klub, ne želim. Mada, može se reći da nas je u samo jednoj sezoni potrefilo nekakvih okolnosti i pehova koji bi se realno mogli 'razgoditi' u barem tri sezone.

Desi se nekad tako, i vi ste prije par godina uvezali (ako se ne varam?) 5 uzastopnih poraza a da pritom i niste bili baš toliko loši na terenu. U nekim tekmama čak i bolji od protivnika.
GandalfSivi

#19522 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Chmoljo wrote: 05/06/2023 00:23 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230605001

šta je pičke, svađate se na klixu, đeste na Dobrinji?

:D
Ja sam u odjelu za razvaljivanje interneta, auta mi ne idu od ruke…
Ricken

#19523 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Ricken »

Sa_u_srcu wrote: 05/06/2023 00:41
Bas se vi nemate kome smijati ali ako vam je smijesno samo nastavite…mi pravimo ozbiljan tim imamo jasan plan, vi nemate nista osim nade da mi ne postanemo ono sto hocemo abd…
Nemate nista i svi ste toga svijesni, niste interesantni ni jednom ozbiljnom invenstitoru, niste cak interesantni ni jednoj ozbiljnoj firmi koja bi prepoznala interes da vam bude glavni sponzor…ujutro je prestavljanje vukotica i Delaca zatim i Adidasa u narednim danima…a bice toga jos…pa se vi samo smjeskajte dok vas mi s druge strane zalimo na sta spadoste da trece mjesto slavite kao da ste titulu uzeli…ali iskreno evropa i jeste za vas ogroman uspjeh…nama je ovo jedna od gorih sezona u historiji ako racunamo samo prvi dio…ali nece se ponoviti ne brini… :kiss:
Ako se uzme u obzir da niste bili u europi prošle sezone, a ove jeste, onda vam je ovo uspješna sezona. Borac je najavio titulu, tako da vam je opet borba za Europu, u sezoni u koju ulazite sa - 9 boba, jer valja vratiti dugove.
Anquilla

#19524 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Anquilla »

Jesu li ovi podaci da se uposlenici placaju preko ino firmi icim potpkrijepljeni?

Bas me interesuje koliko nasi klubovi imaju zaposlenih, pretpostavljam minimalno 60 ljudi (ukljucujuci igrace).
BHF_Manijak

#19525 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by BHF_Manijak »

Pa Zrinjski je povecao razliku na proljece u odnosu na jesen, ne kontam ti logiku?
I potrosili milion da bi osigurali Evropu, e golemo u PM...
Mi je izborismo s 0KM jebo te. Ako vam milion treba za Evropu, onda se dobro zapitaj je li put kojim idete za kurcit se ili razmislit je li to to?
Neko nesto ne radi kako treba...

Ali hajd, Zeljo ima precih problema, tako da...
Post Reply