to je glup odgovor, ne vidim da si se sjetio
poenta je ako se sjecas,
nije ti za to bio potreban dan zalosti
btw. stari mi je iz Prijedora, komplet familija mi je gore izbrisana sa lica zemlje
Ma to kolko ce oni provesti u zatvoru manje je bitno, bitno je da je nebeska zemlja Srbija danas dobila najveće bombardovanje od 1999te, i sama ta činjenica je vrijedna slavlja.
Ne pada se u euforiju, već se ismijavaju ovi sdfa-ovci koji su ga godinama prozivali da ne zna engleski.Hank Paldum wrote: ↑31/05/2023 20:32 U drugim zemljama djeca uče strane jezike poput francuskog jer se engleski ne tretira više kao strani jezik a ovdje se pada u euforiju jer odrasla osoba koja je na važnoj poziciji zna engleski.
Tačno je FGR ostao u svemu u periodu 1988.-1991.
Mozda i nije znao ali se ocito potrudio da nauci (da citiram jednog NiPovca sa teme - mlad je, naucit ce)Javier Pena wrote: ↑31/05/2023 22:10Ne pada se u euforiju, već se ismijavaju ovi sdfa-ovci koji su ga godinama prozivali da ne zna engleski.Hank Paldum wrote: ↑31/05/2023 20:32 U drugim zemljama djeca uče strane jezike poput francuskog jer se engleski ne tretira više kao strani jezik a ovdje se pada u euforiju jer odrasla osoba koja je na važnoj poziciji zna engleski.
Ne može se jezik naučiti za nekoliko mjeseci do nivoa da ga lagano i samopouzdano koristiš u koverzaciji taman da u tih nekoliko mjeseci ne radiš ništa drugo. Ako je Dino to uspio pored drugih obaveza onda je genijeBloo wrote: ↑31/05/2023 22:20Mozda i nije znao ali se ocito potrudio da nauci (da citiram jednog NiPovca sa teme - mlad je, naucit ce)Javier Pena wrote: ↑31/05/2023 22:10
Ne pada se u euforiju, već se ismijavaju ovi sdfa-ovci koji su ga godinama prozivali da ne zna engleski.
Mostarac, haj ne pričaj gluposti i idi pomozi da se istovari sedmo ministarstvo HDZ-U.Student_u_Ostavci wrote: ↑31/05/2023 22:08 On se ne smije nagovoriti ni Dodiku ni Čoviću jer računa da će ga opet uzeti za koalicionog partnera a sa druge strane, svojim priglupim pristalicama, to pravda sa 'nećemo se služiti jeftinim populizmom'. Odlična taktika,
ne treba zaboraviti da zna engleski![]()
Nisam bas mislila na par mjeseci, ali je vjerovatno ucio posljednih par godina. Pogotovo ako se pripremao za visu funkciju.
Sabah hajrullah gospođo Hasanbegović-KonakovićA_A_AKCIJA wrote: ↑31/05/2023 20:04Džaba lažeš sto puta, svaki put ću te demantirati.
Jeste, možda prođe, ali će se morati mijenjati Ustav, ili će zakon biti neustavan. Ne može se donijeti zakon koji bi sadržao niti jednu od "izdaja" koje poturate.
Dakle, lažeš. Za izmjenu Ustava treba SDA.
Pa time još gore, radi se o nečemu što se podrazumijeva u 2023.godini, engleski jezik, a simpatizeri Osmorke na to troše vrijeme.Javier Pena wrote: ↑31/05/2023 22:10Ne pada se u euforiju, već se ismijavaju ovi sdfa-ovci koji su ga godinama prozivali da ne zna engleski.Hank Paldum wrote: ↑31/05/2023 20:32 U drugim zemljama djeca uče strane jezike poput francuskog jer se engleski ne tretira više kao strani jezik a ovdje se pada u euforiju jer odrasla osoba koja je na važnoj poziciji zna engleski.
E, moj Hanče, pun ti je ovaj forum izdajnika i prodanih duša...sve go hadezenjara i dodikovac, prekriveni plaštom kofol patriJotizma...Hank Paldum wrote: ↑01/06/2023 07:15Pa time još gore, radi se o nečemu što se podrazumijeva u 2023.godini, engleski jezik, a simpatizeri Osmorke na to troše vrijeme.Javier Pena wrote: ↑31/05/2023 22:10
Ne pada se u euforiju, već se ismijavaju ovi sdfa-ovci koji su ga godinama prozivali da ne zna engleski.
Zamisli da se za jednu odraslu osobu govori da ne zna pertle svezati, a on ih sveže i ismijava ostale “Hohoho, vidite da znam pertle svezati”.
Šta je i kome je dokazao, i ko je tu na kraju za ismijavanje?
A interesantan je SDFA naziv na ovom forumu, to ubacivanje F u SDA, što se naravno odnosi na DF.
Kada se godinama prosipa šuplja kako se kao ima problem sa sve tri nacionalne stranke, pa kada se kažnjava samo jedna trećina a SNSD i HDZ se ne dira, pa kada god neko kome se gade sve tri stranke kaže “Gadi mi se SDA ali isto tako i HDZ i SNSD, pa što oni sa njima ne padaju?” odmah se potegne SDFA argument “A DF nisi pomenuo? Tipični SDFA bot/satelit” i odmah se skrene pažnja sa SNSD i HDZ.
Ima i onih kojima je mržnja prema SDA jača od ljubavi prema Bosni i Hercegovini.duh_sa_sjekirom wrote: ↑01/06/2023 07:24E, moj Hanče, pun ti je ovaj forum izdajnika i prodanih duša...sve go hadezenjara i dodikovac, prekriveni plaštom kofol patriJotizma...Hank Paldum wrote: ↑01/06/2023 07:15
Pa time još gore, radi se o nečemu što se podrazumijeva u 2023.godini, engleski jezik, a simpatizeri Osmorke na to troše vrijeme.
Zamisli da se za jednu odraslu osobu govori da ne zna pertle svezati, a on ih sveže i ismijava ostale “Hohoho, vidite da znam pertle svezati”.
Šta je i kome je dokazao, i ko je tu na kraju za ismijavanje?
A interesantan je SDFA naziv na ovom forumu, to ubacivanje F u SDA, što se naravno odnosi na DF.
Kada se godinama prosipa šuplja kako se kao ima problem sa sve tri nacionalne stranke, pa kada se kažnjava samo jedna trećina a SNSD i HDZ se ne dira, pa kada god neko kome se gade sve tri stranke kaže “Gadi mi se SDA ali isto tako i HDZ i SNSD, pa što oni sa njima ne padaju?” odmah se potegne SDFA argument “A DF nisi pomenuo? Tipični SDFA bot/satelit” i odmah se skrene pažnja sa SNSD i HDZ.
![]()
Hank Paldum wrote: ↑01/06/2023 07:30Ima i onih kojima je mržnja prema SDA jača od ljubavi prema Bosni i Hercegovini.duh_sa_sjekirom wrote: ↑01/06/2023 07:24
E, moj Hanče, pun ti je ovaj forum izdajnika i prodanih duša...sve go hadezenjara i dodikovac, prekriveni plaštom kofol patriJotizma...
![]()
Prvo me optuzuje da lazem i odmah u drugoj recenici potvrdjuje da jeste tako kao sto ja tvrdim Ali onda idu nove lazi o neustavnosti tog zakona kojeg najvjerovatnije nisu ni prochitali. Ali zato vec sad znaju da je neustavan.Hank Paldum wrote: ↑01/06/2023 06:56Sabah hajrullah gospođo Hasanbegović-KonakovićA_A_AKCIJA wrote: ↑31/05/2023 20:04
Džaba lažeš sto puta, svaki put ću te demantirati.
Jeste, možda prođe, ali će se morati mijenjati Ustav, ili će zakon biti neustavan. Ne može se donijeti zakon koji bi sadržao niti jednu od "izdaja" koje poturate.
Dakle, lažeš. Za izmjenu Ustava treba SDA.![]()
Iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena, tako i u ovom slučaju![]()
Zato sto je Trojci nestabilna vecina od 51...
Chovicev bot u odbrani trojkashkih botova od "radikaliziranih Bosnjaka". Trojkashko-uzpovsko vezivanje zastava.Novak20 wrote: ↑01/06/2023 08:15Hank Paldum wrote: ↑01/06/2023 07:30
Ima i onih kojima je mržnja prema SDA jača od ljubavi prema Bosni i Hercegovini.![]()
Tko ne voli ovakvu SDA ne voli ni ovakvu BiH.![]()