skonto sam ja itekkao, i istom mjerom uzvratio.Pryda wrote: ↑05/05/2023 09:58To je bila metafora koju očiglendo nisi shvatio, ili ne želiš? I nije se odnosila na rat i devedesete nego na politička dešavanja u bližoj prošlosti. Svjedoci smo da predstavnici vlasti naše države idu pod noge komšijama i susjedima, a sa druge strane dobijamo samo uvrede i poniženja. Kad mi tugujemo oni negiraju genocid, prave slavlja, puštaju muziku, crtaju murale presuđenim ratnim zločincima zbog kojih je naš narod oplakao. Dva takva se nalaze odmah u blizini te škole.sumirprimus wrote: ↑05/05/2023 09:46
mozes probat odmah. hocu rec jesi puco samare 90ih? ako jesi odlicno bilo je vrijeme, a ako nisi, suti i sad.
otkad je ta zabrana? ako se vec sve prebacuje i politizira na trojku?
sta ako je samo prenesena izjava od strane perdsjednika vijeca ministara? da li to onda spada u red dezinfa da ce hadzic biti direktor bhtelekoma?
A trojku nisam ni spomenuo otkud ti to? Spomenuo sam Twitter misleći na postove Edina Forte koji je na poziciju došao glasovima iz dominantno bošnjačke sredine, izjašnjava se kao ostali a piše hrvatskim jezikom. To mi je malo smiješno, zato sam i napisao "zajebavamo se", a u isto to vrijeme na 49% države Bosne i Hercegovine ne smije pričati bosanski jezik.
I malo si licemjeran, svakodnevno onanišeš na temi Ukrajina i slaviš ubijanje, pa onda ko padobranac ulijećeš na drugu temu da budeš human, šta li? I to ovdje niko ne slavi nikakvo ubijanje, već se protivi proglašavanju Dana žalosti dok je isti taj dan Dan sjećanja na ubijenu djecu Sarajeva, koji će usput proći vjerovatno kao i uvijek sa uvredama sa druge strane uz pokoju trvdnju da su se ta djeca samoubila snajperom sa brda.
ponavljam hocemo li se natjecati u obru ili zlu sloboda je izbora, ja biram da se naticem u dobru. dok god ima trunka sanse, a mozes povezat i isa temom ukrajina, dok god ima sanse, a kad se barijera probije jebga ,sta da vam kazem ja sam tuzlak ne savijam se i ne pardonisem nikome.
ne onanisem nazalost godinama