Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Peryton_ wrote: ↑30/04/2023 15:33
Jedno pitanjce ako je neko upućen?
Koliko košta okvirno prekidač za podizače stakala, onaj u vozačevim vratima za Octaviu 2018god. Koliko je novi a koliko je polovan?
Jutros sam primijetio da prekidač za vozačevo staklo moram pritisnuti jako dole da bi se isto otvorilo, tj. nema onog 'klik' zvuka.
Izvadio sam prekidač i vratio ponovo (bošnjo style) ali naravno opet isto sve.
Zvao sam par auto otpada, slao im slike ali nemaju odgovarajuci.
Da li je plug n play ako slucajno nadjem polovan ili treba kakvo programiranje?
I zadnje pitanje naravno, ima li ko viska prekidac?
Edit.: pitao sam i za prekidac od Passata i Golfa, isti su, rekli da ne garantuju da ce raditi
Imas neke neoriginal i rade sasvim ok, u MX auto centar ako vec neces to onda kupi u ovlastenom i zavrseno
Mozda 30KM
Update :uspio sam identifikovati problem. Jedna od 'zakački' je pukla tako da nije bilo dovoljno otpora kad se prekidac pritisne te nije moglo doci do dovoljnog kontakta jer je pritisak gurao plastiku. Napravio privremeno rjesenje, sve fercera, kad prestane, kupit cu novi, cijena je 96 KM, bez ugradnje.
konektovan wrote: ↑30/04/2023 19:27
Hajmo lju'stvo..kociona klijesta, kupiti nova ili reparirati? U Sarajevu Feroda cini mi se to radi..ili i a jos neko ko je pouzdan??
Koliko kostaju nova a koliko reparacija pa uporedi dugorocno kratkorocno i kakvo je auto
Hajmo lju'stvo..kociona klijesta, kupiti nova ili reparirati? U Sarajevu Feroda cini mi se to radi..ili i a jos neko ko je pouzdan??
Ma sta ce tome francuskom sepetiću kocnice, koci nogama Fred Kremenko.
Koliko kostaju nova a koliko reparacija pa uporedi dugorocno kratkorocno i kakvo je auto
Auto je odlično, najbolje na svijetu sto se mene tice... moj citros C4.
Majstor mi rece da je to tu negdje kad su u pitanju nova zamjenska i reparacija postojecih originalnih..
Kupovati nova " originalna" nije opcija, jer auto vjerovatno nece biti jos dugo kod mene...
Majstor mi rece da je to tu negdje kad su u pitanju nova zamjenska i reparacija postojecih originalnih..
Kupovati nova " originalna" nije opcija, jer auto vjerovatno nece biti jos dugo kod mene...
Slag'o te majstor.
Imas i HEN na Stupu.
Ako ces reparaciju moras skinuti klijesta i donijeti.
A klijesta komad gvozdja, promijene se gumice, eventualno klip ako je zahrDzo i udri.
Slag'o te majstor.
Imas i HEN na Stupu.
Ako ces reparaciju moras skinuti klijesta i donijeti.
A klijesta komad gvozdja, promijene se gumice, eventualno klip ako je zahrDzo i udri.
Ma to ce majstor...ostavim mu auto i on to neka nosi ako bude reparacija, moje je samo da mu platim.
Iskreno za Hen nisam nikad cuo,..znam da se ovdhe na forumu najvise spominje feroda.
konektovan wrote: ↑30/04/2023 21:18
Iskreno za Hen nisam nikad cuo,..znam da se ovdhe na forumu najvise spominje feroda.
Nosio sam im stotinu puta,nemam zamjerke na njihov rad,skines klijesta i odneses,ljudi naprave,zovnu te kad bude gotovo.ako ne trazis racun daju ti i popust
konektovan wrote: ↑30/04/2023 21:18
Nosio sam im stotinu puta,nemam zamjerke na njihov rad,skines klijesta i odneses,ljudi naprave,zovnu te kad bude gotovo.ako ne trazis racun daju ti i popust
Ma glavno je da se kvalitetno uradi...sa racunom ili bez..
E sad ono najvaznije..koliko vremena to traje, bude li gotovo za dan,..ja bez auta ne mogu zivjeti?!:mrgreen: