Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Laplace

#44076 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

zigson wrote: 25/04/2023 12:47 Pa dje radi covjek :lol:

@Evolution_IV di si ti jebavao pleme prije :lol: :lol:
https://www.google.com/maps/place/Senti ... %2F043jsd6
corsa

#44077 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by corsa »

Laplace wrote: 25/04/2023 13:30
zigson wrote: 25/04/2023 12:47 Pa dje radi covjek :lol:

@Evolution_IV di si ti jebavao pleme prije :lol: :lol:
https://www.google.com/maps/place/Senti ... %2F043jsd6
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :izet: :izet: :izet: :izet:
Edin H.

#44078 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Edin H. »

Logovan wrote: 25/04/2023 10:35
kabal1337 wrote: 23/04/2023 17:40 E sta danas necu cuti, vozim Mula Mustafe Baseskije, covjek se ukljucuje iz Jaroslava Cernija. Izviri ( vidi da dolazim) nastavi izvirivat prednji dio auta mu predje u moju traku, tako da ja moram preci u dio lijeve da ga ne raznesem. Svirnem mu, kad on znas li ti gdje ja radim :-)
Oduzme ti prvenstvo i onda bi nesto da diskutuje na semaforu.
Kaze zbog ovakvih kao sto sam ja ginu ljudi, pa nemoj oduzimat prvenstvo da ti se ne zakuca neko u vrata :roll:
Pa trebao si ga pitati gdje radi :lol:
To je neki mrtvi hadžo :D , ja bi mu se izvinuo što mi je oduzeo pravo prvenstva. :izet:
kabal1337

#44079 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kabal1337 »

vozi 40 gdje 60, gdje 40 vozi 50 :?
ZoomZoomKiwi

#44080 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by ZoomZoomKiwi »

kabal1337 wrote: 26/04/2023 13:21 vozi 40 gdje 60, gdje 40 vozi 50 :?
Ista stvar u Zenici.

Na dijelu M17 gdje je 80 i 90 redovno se dešava da vozi 60, i onda idem za njim, uđemo u grad, dođe na GGM na početku, prođe pored znaka 50 a vozi najmanje 70.

Kako, zašto?
zdruzdjo

#44081 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Na posao idem jednom kraticom. Ustedim nekih dva kilometra ali najvaznije ustedim dobih 30-40 minuta keljanja u guzvi.
Jutros idem tuda i imam voznje niz brdo. Uska je ulica. Kad neko naidje iz suprotnog smjera obicno ispregovaramo ljudski isaretom pa se neko vrati, pomjeri, skrene u jednu od ulicica bocnih.....itd. U susret meni uz brdo ide clio neke firme. Komercijlista. I pri susretu sa mnom stade, ali na na sami ulaz u jednu od tih ulicica. Zaisaretim mu da cu ja skrenuti u tu ulicu, a on treba samo da se pomjeri nekih pola metra nazad koliko mi jos treba da udjem u tu ulicu, i da on onda nastavi.
Lik stoji i gleda. Ja opet. Lik nista. Otvara prozor i dere se: necu moci krenuti uz brdo ako se pomjerim. Brdo je takvo da se moze krenuti bez rucne kocinice. Ne vjerujem bukvalno. Doslovno sam ubacio u rikverc i krenuo nazad ne okrecuci se preko sjediata i vratio se nekih 10 metara. Eto toliko je bilo tesko.
Ja razumijem da je neko pocetnik pa te strah i nisi stela, razumijem da ne poznajes ne svoje auto, razumijem da je mozda auto i pokvareno.....sve razumijem.
Ali
ONDA SE NE ZAVLACIS U JEBENE USKE BRDSKE ULICE GDJE MOZES DOCI U SITUACIJU DA RADIS TO STO NE SMIJES ILI NE.MOZES IZ NEKOG RAZLOGA. Znam da je zakonski da se ja vratim u tim slucajevima. Ali isto tako da je iza mene bilo 10 auta, onda bi se zakonski on trebao pomjeriti tih pola metra jer je njemu lakse i da se svi fino uvucemo u tu ulicicu pa da prodje. I sta bi onda.

Nakon toga sam dosao do zakljucka da su pokrivene zene u stvari najgori vozaci. Jos kad je u SUW-u, e to je tek sex.
Izlazak iz kruznog toka u bacicima prema stupu. Vozim unutrasnjom trakom, a u vanjskoj je jedna iz spomenugog korpusa. Ford Kuga.
Izlazimo iz kruznog i bukvalno na samom izlazu hamša sjece u pola mog auta da predje u lijevu traku tj moju. Bukvalno sam morao skociti po kocinici rizikujuci da me spuca neko zguza, da me ne zapuca ona u bok. Sjednem na sirenu, ma nista. Kao da me nema. Stignem je i poravnam se, otvorim prozor i sviram da joj jebem stvari koje ne bih spominjao jer cu ispasti islamofob. Medjutim hamsa nista. Lobotomizirani pogled u daljinu. Prestignem je, prodjem ispred i spustim na laaaaaganih 15-ak km/h. Jednom je posla da prestigne, ali sam je osujetio. I tako smo veselo klackali do aerodroma.
drug_profi

#44082 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Napad na Bošnjake...
kabal1337

#44083 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kabal1337 »

zdruzdjo wrote: 26/04/2023 14:25 Na posao idem jednom kraticom. Ustedim nekih dva kilometra ali najvaznije ustedim dobih 30-40 minuta keljanja u guzvi.
Jutros idem tuda i imam voznje niz brdo. Uska je ulica. Kad neko naidje iz suprotnog smjera obicno ispregovaramo ljudski isaretom pa se neko vrati, pomjeri, skrene u jednu od ulicica bocnih.....itd. U susret meni uz brdo ide clio neke firme. Komercijlista. I pri susretu sa mnom stade, ali na na sami ulaz u jednu od tih ulicica. Zaisaretim mu da cu ja skrenuti u tu ulicu, a on treba samo da se pomjeri nekih pola metra nazad koliko mi jos treba da udjem u tu ulicu, i da on onda nastavi.
Lik stoji i gleda. Ja opet. Lik nista. Otvara prozor i dere se: necu moci krenuti uz brdo ako se pomjerim. Brdo je takvo da se moze krenuti bez rucne kocinice. Ne vjerujem bukvalno. Doslovno sam ubacio u rikverc i krenuo nazad ne okrecuci se preko sjediata i vratio se nekih 10 metara. Eto toliko je bilo tesko.
Ja razumijem da je neko pocetnik pa te strah i nisi stela, razumijem da ne poznajes ne svoje auto, razumijem da je mozda auto i pokvareno.....sve razumijem.
Ali
ONDA SE NE ZAVLACIS U JEBENE USKE BRDSKE ULICE GDJE MOZES DOCI U SITUACIJU DA RADIS TO STO NE SMIJES ILI NE.MOZES IZ NEKOG RAZLOGA. Znam da je zakonski da se ja vratim u tim slucajevima. Ali isto tako da je iza mene bilo 10 auta, onda bi se zakonski on trebao pomjeriti tih pola metra jer je njemu lakse i da se svi fino uvucemo u tu ulicicu pa da prodje. I sta bi onda.

Nakon toga sam dosao do zakljucka da su pokrivene zene u stvari najgori vozaci. Jos kad je u SUW-u, e to je tek sex.
Izlazak iz kruznog toka u bacicima prema stupu. Vozim unutrasnjom trakom, a u vanjskoj je jedna iz spomenugog korpusa. Ford Kuga.
Izlazimo iz kruznog i bukvalno na samom izlazu hamša sjece u pola mog auta da predje u lijevu traku tj moju. Bukvalno sam morao skociti po kocinici rizikujuci da me spuca neko zguza, da me ne zapuca ona u bok. Sjednem na sirenu, ma nista. Kao da me nema. Stignem je i poravnam se, otvorim prozor i sviram da joj jebem stvari koje ne bih spominjao jer cu ispasti islamofob. Medjutim hamsa nista. Lobotomizirani pogled u daljinu. Prestignem je, prodjem ispred i spustim na laaaaaganih 15-ak km/h. Jednom je posla da prestigne, ali sam je osujetio. I tako smo veselo klackali do aerodroma.
zdruzdjo

#44084 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

drug_profi wrote: 26/04/2023 14:47 Napad na Bošnjake...
Ti si to rekao, ne ja. 😄😄
Ovo sam izvukao zakljucak iz posmatranja vec od prije.
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#44085 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

zdruzdjo wrote: 26/04/2023 16:10
drug_profi wrote: 26/04/2023 14:47 Napad na Bošnjake...
Ti si to rekao, ne ja. 😄😄
Ovo sam izvukao zakljucak iz posmatranja vec od prije.
Realan zaključak
zigson

#44086 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zigson »

Ko ide prema vogosci neka mu je Bog na pomoci
Od ciglana se mic po mic ide
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#44087 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

ja danas poslije đume pobjego u zavićaj,niđe nikog na cesti :D
NediM17

#44088 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by NediM17 »

Slabo idu prema Mesicima.
Ateista

#44089 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ateista »

Fakat mi idu na zivce mahaluse koje prave guzvu.
Ogromna kolona prema vitezu zbog koje sam izgubio skoro sat vremena svog zivota. Udes bio kod semafora, jedna traka normalno radi a druga preusmjerena preko pumpe. Znaci nema nikakvog razloga da budu tolike kolone, kroz pumpu se malo sporije moze proci ali ne puno, glavni problem je sto idioti moraju promahalati da vide sta se desilo i zbog toga uspore, mater im idiotski mahalsku...
kabal1337

#44090 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kabal1337 »

Ateista wrote: 29/04/2023 20:05 Fakat mi idu na zivce mahaluse koje prave guzvu.
Ogromna kolona prema vitezu zbog koje sam izgubio skoro sat vremena svog zivota. Udes bio kod semafora, jedna traka normalno radi a druga preusmjerena preko pumpe. Znaci nema nikakvog razloga da budu tolike kolone, kroz pumpu se malo sporije moze proci ali ne puno, glavni problem je sto idioti moraju promahalati da vide sta se desilo i zbog toga uspore, mater im idiotski mahalsku...
kad drotovi d.k.
Ateista

#44091 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ateista »

kabal1337 wrote: 29/04/2023 20:07
Ateista wrote: 29/04/2023 20:05 Fakat mi idu na zivce mahaluse koje prave guzvu.
kad drotovi d.k.
U pravu si, i do njih je dobrim dijelom.
nepass1

#44092 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

https://9gag.com/gag/aBdP0q1?utm_source ... post_share

Jel do vw-a ili je vozio malo preko ogranicenja
Optimus09

#44093 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimus09 »

Ja bih kaznjavao po 1000 KM publiku koja se skupi kad se desi udes.
Posebna sorta ljudi.
nlt

#44094 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nlt »

Sutra ce biti mirno. Sigurno su otišli ljudi na sela i vikendice pa očekujem poluprazan grad
Ateista

#44095 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ateista »

Vozim jednom uskom cestom iza nekog slovenca u volvo "dzipu", uska toliko da se auta moraju sklanjati u stranu da se mimoidju. Ne moze se voziti brzo iz tog razloga, ali slovenac pretjeruje i moze se brze voziti. Malo mu se prikucam kako bi bi se sklonio jer sam brzi a ne postoji nacin za regularno preticanje, on nesto mase rukama i ne pada mu na pamet da se skloni da prodjem.
U neka doba smo dosli do makadama i kako je on u dzipu a ja u sporCkom pezou, ja sam morao militi preko nakadama punom rupa i on me ostavio, vjerovatno je bio zadovoljan i sretan zbog toga. :D
Ne kontam to, da je on mene tad pustio kad sam bio brzi i ja bih njega na makadamu gdje je on brzi, tako sam kasnije propustio nekog drugog "dzipa", jbg ne zelim po makadamu brze i neka prodje ko god moze brze po takvoj cesti, isto ocekujem i od drugih na mjestima gdje sam ja brzi od njih, ali kompleksi su cudo...
zigson

#44096 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zigson »

Ateista wrote: 01/05/2023 23:14 Vozim jednom uskom cestom iza nekog slovenca u volvo "dzipu", uska toliko da se auta moraju sklanjati u stranu da se mimoidju. Ne moze se voziti brzo iz tog razloga, ali slovenac pretjeruje i moze se brze voziti. Malo mu se prikucam kako bi bi se sklonio jer sam brzi a ne postoji nacin za regularno preticanje, on nesto mase rukama i ne pada mu na pamet da se skloni da prodjem.
U neka doba smo dosli do makadama i kako je on u dzipu a ja u sporCkom pezou, ja sam morao militi preko nakadama punom rupa i on me ostavio, vjerovatno je bio zadovoljan i sretan zbog toga. :D
Ne kontam to, da je on mene tad pustio kad sam bio brzi i ja bih njega na makadamu gdje je on brzi, tako sam kasnije propustio nekog drugog "dzipa", jbg ne zelim po makadamu brze i neka prodje ko god moze brze po takvoj cesti, isto ocekujem i od drugih na mjestima gdje sam ja brzi od njih, ali kompleksi su cudo...
Stae problem
Ateista

#44097 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ateista »

zigson wrote: 01/05/2023 23:15
Ateista wrote: 01/05/2023 23:14 Vozim jednom uskom cestom iza nekog slovenca u volvo "dzipu", uska toliko da se auta moraju sklanjati u stranu da se mimoidju. Ne moze se voziti brzo iz tog razloga, ali slovenac pretjeruje i moze se brze voziti. Malo mu se prikucam kako bi bi se sklonio jer sam brzi a ne postoji nacin za regularno preticanje, on nesto mase rukama i ne pada mu na pamet da se skloni da prodjem.
Stae problem
Ma nista ba,sve okej.
Samo je slovenac mogao biti solidaran i skloniti se na mjestu gdje sam bio brzi od njega.
zigson

#44098 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zigson »

Ateista wrote: 01/05/2023 23:17
zigson wrote: 01/05/2023 23:15

Stae problem
Ma nista ba,sve okej.
Samo je slovenac mogao biti solidaran i skloniti se na mjestu gdje sam bio brzi od njega.
Kad
Officer Crabtree

#44099 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Officer Crabtree »

Vjerovatno je vidio da je sportski pežo
Ateista

#44100 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ateista »

zigson wrote: 01/05/2023 23:18
Ateista wrote: 01/05/2023 23:17
Ma nista ba,sve okej.
Kad
Danas, treba li i lokacija? :D
Post Reply