Radnja jedne price:
Dva americka homo putuju po sandzaku i juznoj srbiji te nalecu na selo puno horor obicaja
Moderator: anex
Izgleda da ti zadnjih godina nisi ulazio na olx a ne zadnja 3 mjesecashape of despair wrote: ↑10/04/2023 20:03 Zadnja 3 mjeseca dosta čeprkam po olx-u,nisam nikad prije ovoliko,pa ovo je užas. 70% proizvoda je uredno objavljeno,obnovljeno i sl. a nema ih na stanju. Šta god da pitam- nema
Ma ulazio sam,slabo sam sta kupovao. Uzas zivi znaci, nepouzdano totalno. Znao sam da na olx-u ima svega ali da se nemozes pouzdati u ponudu nisam znao. Propoa olx ko grcka sto bi reklizippoo87 wrote: ↑10/04/2023 21:05Izgleda da ti zadnjih godina nisi ulazio na olx a ne zadnja 3 mjesecashape of despair wrote: ↑10/04/2023 20:03 Zadnja 3 mjeseca dosta čeprkam po olx-u,nisam nikad prije ovoliko,pa ovo je užas. 70% proizvoda je uredno objavljeno,obnovljeno i sl. a nema ih na stanju. Šta god da pitam- nema
Ove olx radnje su sve iste...sve imaju 500+ oglasa a na stanju imaju 4 artikla.
Tako je vec godinama...haman pa sve drop shipping fazon poslovanja ,sve bizMismeni![]()
Problem je sto se to dopusta radnjama,jer olx od radnji najvise i zaradjuje,jer svaki mjesec od njih dobijaju kes.shape of despair wrote: ↑10/04/2023 22:11Ma ulazio sam,slabo sam sta kupovao. Uzas zivi znaci, nepouzdano totalno. Znao sam da na olx-u ima svega ali da se nemozes pouzdati u ponudu nisam znao. Propoa olx ko grcka sto bi rekli
Ma katastrofa postalo za nesto kupiti. Posaljes 10 poruka dobijes 8 odgovora “nema na stanju” i dva odgovora “moze se nabaviti, ali nije ta cijena poskupilo je”! Pa mars u pm sto ne editujes oglas ako je poskupilo!shape of despair wrote: ↑10/04/2023 20:03 Zadnja 3 mjeseca dosta čeprkam po olx-u,nisam nikad prije ovoliko,pa ovo je užas. 70% proizvoda je uredno objavljeno,obnovljeno i sl. a nema ih na stanju. Šta god da pitam- nema
Da pogadjamo, gospodin je unaprijed uplatio pare i poslao ti link stranice koja stvarno lici na stranicu neke bosanske kurirske sluzbe, gdje si samo trebao ostaviti kompletne podatke svoje kartice i pare bi odmah legle i kurir bi dosao po robu? Sva konverzacija sa gospodinom je bila na gramaticki i pravopisno poluispravnom bosanskom jeziku?Danijels wrote: ↑10/04/2023 23:34 Upravo prije nekih 3h je izvrsen pokusaj prevare (kradja privatnih podataka-broj kartice, cvv broj i email) sa legitimnog OLX profila. Necu jos da objavim koji je profil u pitanju dok ne vidim da li ce i sta OLX da preduzme jer se radi o krivicnom dijelu po Zakonu BiH. Za sada je profil i dalje aktivan iako je citava prepiska iz privatnih poruka prosledjena OLX-u kao i mail koji upucuje na link na kojem se traze broj kartice i ostali licni podaci (naravno, uplatu je gospodin izvrsio unaprijed)!
Upecalo bi se stotine i stotine ljude, ako ne i hiljade.laserShow wrote: ↑11/04/2023 10:19 Ako sam dobro shvatio, zalite se sto ste uplatili africkom princu koji vam je ostaivo milione ali eto samo treba platiti advokata?
Dobro, ne bas ista vrsta naivnosti, ali to je to. Znaci neko vam se javi, posalje link NEKE LIJEVE STRANICE, gdje kaze DA VAM JE VEC UPALTIO NOVAC (na sto jbte) a vase je samo da elegantno pokupite taj novac unosom vlastite bankovne kartice?
Moze li slika te stranice i link, da vidimo koliko bi nas se upecalo![]()
Vjerujem da je ego povrijedjen, ali ono wtf?
Manje je oglasa osjetno na olxu,nego prije.agent_zero wrote: ↑13/04/2023 20:15 Ne znam kakvi su ovo novi fazoni na piku, javljaju mi se likovi i hoće da kupe artikal po cijeni koliko su oni planirali love za tu vrstu artikla. Bukvalno takva priča. Druga vrsta likova baš ono bezobrazno traži veliko sniženje cijene artikla. Često bude priča da se dogovorimo ali da bude po njegovom
. Ispadoše najpametniji oni što stave fiksnu cijenu, pa kome se sviđa, kome ne, produži dalje.
Inače kako je ova nova platforma opao mi je promet na piku, prije sam brže i lakše prodavao artikle (manje peglanja sa cijenom, cjenkanjem).
Ne kontamagent_zero wrote: ↑13/04/2023 20:15 Ne znam kakvi su ovo novi fazoni na piku, javljaju mi se likovi i hoće da kupe artikal po cijeni koliko su oni planirali love za tu vrstu artikla. Bukvalno takva priča. Druga vrsta likova baš ono bezobrazno traži veliko sniženje cijene artikla. Često bude priča da se dogovorimo ali da bude po njegovom
. Ispadoše najpametniji oni što stave fiksnu cijenu, pa kome se sviđa, kome ne, produži dalje.
Inače kako je ova nova platforma opao mi je promet na piku, prije sam brže i lakše prodavao artikle (manje peglanja sa cijenom, cjenkanjem).