Erhardt wrote: ↑10/04/2023 22:18
zippoo87 wrote: ↑10/04/2023 21:08
Viber je smece aplikacija od postanka i uvijek neki problemi sa njim.
Kod mene je mislim isto prije dan dva bilo to da odzvanja sta govorim na viberu...ali ja slabo da i pricam na viber pa nisam ni obracao paznju.
Ja za pozive u BiH iskljucivo koristim GSM i jedino tako zovem...nista mi gore nije kada mene neko nazove na viber a los mu net i odmah pocne ono da se gubi signal,da ga ne cujes,da trokira...razbio bi i telefon i sve.
Odmah prekinem ,kopiram taj broj sa vibera i nazovem kao covjek da pricamo.
Haha ništa gore. Još kad imaš posla sa starijom osobom, a stariji pobudališe za Viberom, valjda zato što se ne plaća nešto što se čitav život plaćalo (račun za telefon). Viber realno smeće od aplikacije, pozivi loši još od početka a unazad godinu dvije su ga ujebali sa reklamama. Žalosno što raja neće WhatsApp, valjda ono kad se lomilo šta će se koristit WhatsApp se nakon godinu dana plaćao pa zato…
Ma od pamtivjeka,ja znam da se kuka na viber i to na svim platformama.
Kada se samo sjetim kuknjave sa viberom na windows phone...pa to nisu bili u stanju napraviti 2 godine ,nevjerovatno.
A nasi ovdje nauce na nesto i ne mijenjaju...iako je whatsapp potpuno isti po funkcijama,sve je identicno ali ako se samo dopisuje,onda je nebitno viber/whatsapp ili neka od milion slicnih aplikacija,dok za razgovor ipak nije nebitno koja je app.
Meni je to svejedno...reci bilo koju app da koristis,ako ja nemam,instaliram i obavim ono sto mi treba,cas posla.
A sto se starijih tice...oni jedva da znaju i sta na viberu...javiti se,pozvati,upaliti kameru,okrenuti kameru...sve je to muka njima