Ko voli sebe i svoj narod, voli ga bez obzira na dominantnu politicku stranku.
A ko ne voli i koga indoktriniraju ZG, BG i SAD, taj ce naci 1001 razlog.
Cek, cek, zar ono nisu mladomuslimani dovodili Palestinskog muftiju u BiH tokom WWII da dokazu svoju privrzenost fasizmu ili borbi protiv jevreja, takodjer borbu protiv AMerikanaca. I sad seka o Palestini, pa historija je zaista majka znanja.Prpa.ba wrote: ↑05/04/2023 13:03
Dobro ih je Sebija opisala, oci su im krvave od mrznje, ne vide oni nista i hrle u Palestinu kao guske u maglu.
Kolicina autosovinizma i mrznje prema samom sebi je zaista odlican rezultat rada Zagreba i Beograda, kao i americkog NVO sektora po Sarajevu. Fino su nas skuhali u proteklih 20 godina, i sada otvaraju novu fazu.
Ishod nam je vec opisan u non-paperima, ali mislim da je okretanje Vucica americi potez koji je prosirio apetite i sada je samo pitanje dana kad ce Dritan Konakovic krenuti u "Otvoreni Balkan", dakle BiH kao clanica srpskog sveta, a katolicka FBiH ce biti manja autonomija unutar srpskog sveta pod nadzorom Zagreba.
Bosnjaci ce imati izbor glasati kako tzv americka ambasada kaze ili nikako. U zamjenu, nabacice nam fasadu na logor i imacemo javni prevoz.
Nesto kao Cecenija.
hajde kupovlai, kako kazu spajali zive ljude na njih_BataZiv_0809 wrote: ↑05/04/2023 12:50 Halo bolan ljudi kupovali respiratore preko poljoprivrednog gazdinstva, dodji sebi, cuj obezglavljivanje Bosnjaka....jake mi glave koja preko malinara nabavlja smece od respiratora na kojima ljudi umiru.
Za 10 miliona.
Jebotebok![]()
I to Duplisumirprimus wrote: ↑05/04/2023 13:09hajde kupovlai, kako kazu spajali zive ljude na njih_BataZiv_0809 wrote: ↑05/04/2023 12:50 Halo bolan ljudi kupovali respiratore preko poljoprivrednog gazdinstva, dodji sebi, cuj obezglavljivanje Bosnjaka....jake mi glave koja preko malinara nabavlja smece od respiratora na kojima ljudi umiru.
Za 10 miliona.
Jebotebok![]()
![]()
Grijesis. To je zelja ustasa i cetnika. Stvarno ljudi pa sta se desava sa vama? Isto kao da ste izgubili pamcenje.EFD22 wrote: ↑05/04/2023 13:07
Volim ja svoju domovinu, svoj narod i sebe.
Ali moja domovina i moj narod nisu SDA, moja domovina i moj narod su uprkos SDA i dalje tu, jedva, ali se borimo.
Da se SDA sâma pitala, sad bi moja domovina bila od Hadžića do Zavidovića i u njoj bi imali vožda Bakira i to je sve.
SDA i DF su pobijedili na izborima, a ovu manjinu okupljenu oko HDZ-a cak ni Mulahusic ne zove psima, samo poklonicima izdajnicke politike. Adzija je odmilja da bolje razume.
Joj kad bi samo neko bio koga je Alija zaduzio da napravi prijedlog podijele BiH? Ma ko ono bjasebasicm wrote: ↑05/04/2023 13:13Grijesis. To je zelja ustasa i cetnika. Stvarno ljudi pa sta se desava sa vama? Isto kao da ste izgubili pamcenje.EFD22 wrote: ↑05/04/2023 13:07
Volim ja svoju domovinu, svoj narod i sebe.
Ali moja domovina i moj narod nisu SDA, moja domovina i moj narod su uprkos SDA i dalje tu, jedva, ali se borimo.
Da se SDA sâma pitala, sad bi moja domovina bila od Hadžića do Zavidovića i u njoj bi imali vožda Bakira i to je sve.
Nijedna bosnjacka zrtva nije dovoljno velika ni sveta da je vi iz SDA ne biste gazili i pljuvali radi grama vlasti.
Pasa moj, ta manjina oko HDZa ima vise glasova od SDA i DF zajedno. Ne zove Mulahusic Bosnjake psima, nego Zahiragic.
Prpa.ba wrote: ↑05/04/2023 12:13 Patolosku mrznju prema SDA na stranu, kako se niko od ovih forumasa (valjda Bosnjaka) koji slave oslobadjajucu presudu Jelki ne zapita zasto uz njih slave i profili poput djecaka, Novaka, Labudana, tramvaja..
Makar malo da stanete i razmislite, pusti prpe, mulahusice i ostale, otkud u slavlju sa onima za koje ste "muje" i "talibani" samo to ne smiju reci.
Mislite da se raduju zato sto zele da se Bosnjaci "prociste od korupcije"?
Ili je ipak posrijedi radovanje tome sto su slomili neprijatelja, a dolaze novi pregovaraci koji imaju presude da nisu svjesni, koji ne znaju voditi ni mjesnu zajednicu, i sa kojima ce se lakse zavrsiti ovu muku zvanu BiH?![]()

Pici, valjda odluka o nepovjerenju vladi Federacije treba proći Dom naroda. Da li se to može ikako uraditi za vladu u tehničkom mandatu?
Vidi arcija nije odrzao rijec. Pravi Bakirovac.izvrsni direktor wrote: ↑05/04/2023 13:05Zar ti nisi rekao da si politicki neutralan i da neces vise da pises?archi_a wrote: ↑05/04/2023 11:54 Jedan fening se nije mogao povući bez znanja, saglasnosti, odobrenja i potpisa ministrice finansija Jelke za nabavku respiratora za područje entiteta fBiH. Prve respiratore su i isporučili sveučilišnoj bolnici Mostar. Jelka Miličević ministrica finansija u entitetu fBiH, prva i jednaka sa Novalić Fadilom. ČAK NI ZA NESAVJESTAN RAD NIJE OSUĐENA?!?
Samo razmislite o čemu se ovdje radi! Obraćam se vama, drage kolege, koji razmišljate svojom glavom. Sa ovim drugima nemam o čemu komunicirati.
Sutra slijedi naredni korak-pokušaj, vezano za isti projekat.![]()
![]()
auu ne vidim dobro jel ono to taj malinator? jel ono nek spojen na njega?tramvajtrojka wrote: ↑05/04/2023 13:21Prpa.ba wrote: ↑05/04/2023 12:13 Patolosku mrznju prema SDA na stranu, kako se niko od ovih forumasa (valjda Bosnjaka) koji slave oslobadjajucu presudu Jelki ne zapita zasto uz njih slave i profili poput djecaka, Novaka, Labudana, tramvaja..
Makar malo da stanete i razmislite, pusti prpe, mulahusice i ostale, otkud u slavlju sa onima za koje ste "muje" i "talibani" samo to ne smiju reci.
Mislite da se raduju zato sto zele da se Bosnjaci "prociste od korupcije"?
Ili je ipak posrijedi radovanje tome sto su slomili neprijatelja, a dolaze novi pregovaraci koji imaju presude da nisu svjesni, koji ne znaju voditi ni mjesnu zajednicu, i sa kojima ce se lakse zavrsiti ovu muku zvanu BiH?![]()
Zbog kriminala i korupcije ova zena je spojena na kineske usisivace i zasigurno nije ih prezivjela ovo je isto tako mogao biti neko moj il tvoj , da zbog kriminala su unistavani ljudski zivoti
al haj hajka na bosnjake najlakse je tako reci![]()
Ne bi mnogi, no napisao sam odmah poslje izbora da je to dogovor.
Nemoj tako jako s faktima, dje ti je dusadr_Evil wrote: ↑05/04/2023 13:08Cek, cek, zar ono nisu mladomuslimani dovodili Palestinskog muftiju u BiH tokom WWII da dokazu svoju privrzenost fasizmu ili borbi protiv jevreja, takodjer borbu protiv AMerikanaca. I sad seka o Palestini, pa historija je zaista majka znanja.Prpa.ba wrote: ↑05/04/2023 13:03
Dobro ih je Sebija opisala, oci su im krvave od mrznje, ne vide oni nista i hrle u Palestinu kao guske u maglu.
Kolicina autosovinizma i mrznje prema samom sebi je zaista odlican rezultat rada Zagreba i Beograda, kao i americkog NVO sektora po Sarajevu. Fino su nas skuhali u proteklih 20 godina, i sada otvaraju novu fazu.
Ishod nam je vec opisan u non-paperima, ali mislim da je okretanje Vucica americi potez koji je prosirio apetite i sada je samo pitanje dana kad ce Dritan Konakovic krenuti u "Otvoreni Balkan", dakle BiH kao clanica srpskog sveta, a katolicka FBiH ce biti manja autonomija unutar srpskog sveta pod nadzorom Zagreba.
Bosnjaci ce imati izbor glasati kako tzv americka ambasada kaze ili nikako. U zamjenu, nabacice nam fasadu na logor i imacemo javni prevoz.
Nesto kao Cecenija.
Cek, cek, zar ono nije Alija potpisao RS i dozvolio im specijalne veze sa Srbijom i tako stvorio srpski svet, i tako dao izravnu kontrolu Srbiji na 45% BiH i kontrolu 33% vlasti BiH na razini domovine.
Cek, cek, zar nisu oni iz SDFA pustili da se mjesta genocida u srebrenici obnove i naprave farme na njima?
Cek, cek, zar nije ALijin Reis Ceric, najobrazovaniji Reis ikada isao u Ceceniju pa hvalio RUsiju i kako su se pobrinuli za muslimane, i da to treba da bude uzor ovim nasima?