Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dosta raje kupilo auto kod njega, niko problema nema stvarno. Neki su provjeravali kilometre, slazu se. E sad, ponuda i cijena, u to ne ulazim. Za mene nema nista, sve dizeli
citroen xm wrote: ↑18/03/2023 12:28
24500 za ćundaru IX35? Poštujem, svakom svoje.
A sta kupiti u toj klasi za tu lovu, da nije starije od 2014, da je dizlo, slicne opreme i da ima 4×4? Molim za savjet...ako sta imas pametno napisati...?!
A sta kupiti u toj klasi za tu lovu, da nije starije od 2014, da je dizlo, slicne opreme i da ima 4×4? Molim za savjet...ako sta imas pametno napisati...?!
Dosta raje kupilo auto kod njega, niko problema nema stvarno. Neki su provjeravali kilometre, slazu se. E sad, ponuda i cijena, u to ne ulazim. Za mene nema nista, sve dizeli
konektovan wrote: ↑18/03/2023 15:40
Kod Alića je otvorena "garaža." Ako ima bar 2-3 vozila koja ti se sviđaju, vrijedi otići pa provozati se. Čisto da vidiš šta će ti se i uživo svidjeti, ne moraš tu kupiti.
Meni se ix35 na slikama sviđao, dok nisam sjeo u njeg. Isto i za Puga 3008, prva gen. FL mogu reći.
Kuga, Sportage, Qashqai i Kadjar su mi svi ljepši mnogo od te ix35.
Last edited by Idemedosumom on 18/03/2023 16:33, edited 2 times in total.
Ne znam ja šta kupiti, ali ako ti ostaje ovo kao jedino rješenje onda finansijski nisi spreman za tu klasu. Ja nikada nisam razmišljao na taj način, u fazonu da hoću jaku opremu i tu klasu pa na kraju ako nemam para može i neki Maple proći samo neka pripada toj klasi i neka je napucan.
Ne znam ja šta kupiti, ali ako ti ostaje ovo kao jedino rješenje onda finansijski nisi spreman za tu klasu. Ja nikada nisam razmišljao na taj način, u fazonu da hoću jaku opremu i tu klasu pa na kraju ako nemam para može i neki Maple proći samo neka pripada toj klasi i neka je napucan.
Ima logike, ali nije Hyundai bas Maple haha
Ovi dizelasi su mislim ok, nemaju bubica, ne znam kakav je pogon
Nije ovo jedino rjesenne, ima tu jos kuga...3008 i jos svasta nesto, ne kupuje se apollo 13
Ne mogu ništa drugo da zaključim nego da si promjenio dilera...
Ako pazari tu azijsku nakazu . Odričem ga se kao zemljaka istoćnjaka..
sviđa mi se ta zajebancija...nemalo puta sam se slatko ismijao prepucavanjima azijska nakaza vs dojčland vagen. i sve ima svoje prednosti i svoje mane, svako auto.
al ovo boli koliko je ružno, sprijeda pogotovo.
Naravno da nije, jer je limitirano što majstor može vidjeti.
Pregledaš auto spolja sam, provozaš i to je to.
Ma nije to to.
Eto par postova gore forumaš napisa da su mu zveknule dizne za 7 dana na očevom naslijepo kupljenom autu.
Eto meni su npr. u A.S. auto-centru u Zenici na pregledu za svaku diznu apsolutno svaki parametar napismeno dostavili, primjera radi. Da ne spominjem detaljan pregled trapa, da li gdje pušta ulje, historiju održavanja dok se održavao u ovlaštenom, dijagnostika i da li ima nekih spremljenih grešaka, itd.
Možda to kod nas može.
U Engleskoj majstor može pogledati i pregledati auto u okviru dealershipa i okolo ga provozati što znatno umanjuje šta ustvari može dijagnosticirati.
a šta će tebi 4x4 živ bio?
naraslo brdo što si ga gazio citroenom?