Propale nove snage!sajber87 wrote: ↑13/03/2023 21:05Za koje si ti nove snage glasao moze li se znatiwindows_xp wrote: ↑13/03/2023 20:57 Botovi x-morke ustukli, ovi SDA slave!
A realno, svi bi mi mogli sjesti i plakat!
Nazalost, sve mi se cini jasnije da je izmedju x-morke i SDA, SDA manje zlo! Teska tuga!
Nadam se da necemo imati vlast, i da ce se desiti neki slom, neka katarza!
Jer ovo sranje sto su nam prodavali iz x-morke, se odmah osjetilo i moglo skuziti! A za SDA nema potrebe, oni su nam to sranje vec vise puta servirali!
Ja se iskreno nadam necem sto ce svu ovu pljevu skloniti, i donijeti nam neke pozitivne promjene!
P.S. Drago mi je sto se moze osjetiti patnja kod x-morke, jer bas pokazuju da su isti ko i SDA! Ovo kmecanje SDA do sad, je trebalo da upali nesto u glavama nasih ljudi, da vide da SDA ne misli ni na koga, vec da su tu samo zbog sebe i zbog vlasti!
Naravno, ovi x-morkasi nisu sekunde odmakli, vec su jos gori, jer su pokusali da se prodaju ko neka pozitivna promjena, nesto drugacije!
Lik koji je bio premijer, kao neka promjena!
Likovi koji su u SDA godinama bili, kao neka promjena!
Ne znam, nismo najpametniji i najbistriji narod!
Za profesora i na svim nivoima za Platformu! Ali prije toga sam imao razne izlete, zelje i pokusaje!
Kroz sve ove godine sam glasao i za NS, za SDA, SDP, jedne prilike i za neke iz hrvatskih stranaka!
Naravno, nikada za SDA ili SDP kao stranku, vec za ljude u tim strankama za koje sam vjerovao da imaju snage donijeti pozitivne promjene!
Ponekad sam morao i ponistavati listice, jer mi je tesko prihvatiti opciju manjeg zla!