Ricken wrote: ↑14/03/2023 07:03
Nije bilo osnova za istragu, a direktor vam tadašnji kluba, u ime kluba, bio iscjeđen na ispitivanjima? Ne sjećam se nešto da ste maznuli lovu siledžiji za klevetu, a nije da niste najavljivali, pa se ušutili

Vi ozbiljan klub? Pa vas i na hutbama daju kao primjer kako ne treba.
A ti kao znaš jel bio cijeđen ili nije? Sine, informativni razgovor nije isto kao istraga. Idi bolan cijedi nar na zvijezdama štanda sa ruralnog šarma što vikendicom zoveš mojne da Zula proziva za zakašnjele reakcije jer auto se otplatiti sam ne može. Nego mobitel u šake a ne meni živce ovdje da cijediš.
luckylaka wrote: ↑14/03/2023 11:40
Najpametnije ga opisao D.Merlim,,Jel Sarajevo gdje je nekad bilo..Na zalost BiH fudbalu daleko od ozbiljnog fudbalskog kluba.Nekada su , sirotinji" kavijarom gadjali danas I'm se taj kavijar vraca ko bumerang
Jao vidi Lakija što besplatno dijeli citate sa estradnih voda, 4 depresivca, veseli su svi, droga jeftinija od viskija, ostalo ih 3. Hajde ne rise svega ti, niko ne bježi od toga da nemamo problema, pa ko ih to nema, eno i Brad Pit ih ima kao popizdio u avionu na trenutak i svi o tome pišu a niko ne piše šta mu ona vještica radi, postala anoreksik, izgubila obline, otišla u kultove, dovela mu pola Afrike, iz takta ga izbacila skroz pa ko ne bi puko na trenutak? I ja sad tebe pitam jel on treba biti predmet zajebancije socijalnih slučajeva, kokuza i dužnika dok im za vratom pušu kamatari, klošari i građevinska mafija. Eee tišu mišu o tome ni riječi nego hajmo se rugati red carpetu i timu koji dovodi u ovu vukojebinu igrače iz Budneslige i Engleske Premier lige. I naši problemi su u penthausu a vaši u tunelu usred mraka i jeste, nego šta,i jest ćemo kavijar iz separea i pojesti pola vola dok gledamo Želju kako pleše polu gola.