Da se mene pita ja mu ne bih dopustio ni da bude kandidat za skupstinu KS zbog ove biografije.Control panel wrote: ↑09/03/2023 11:08Covjek po meni nesposoban. A za zenu mu je ovo dodatni minus ko kuca. Je li ili nije ona svjedocila me ne interesuje. Mozda joj je prijetio pa nije smjela. Nezz, sta me briga. Ja se samo cudim ko ga toliko gura i na osnovu cega. Zar SDP zaista nema sposobnijih ljudi za to mjesto, ljudi od imena i lrezimena, od ugleda, dokazanih, bez mrlje u karijeri?TheProfessional wrote: ↑09/03/2023 10:57
Stoji. Ali isto tako bez ovih dokumentata koje je bivsa supruga postavila sve bi to bilo rekla kazala i meni je zapravo to problem u cijeloj prici. Zbog ovih dokumentata nije ni trebao biti kandidovan za zastupnika a ne za ministra. Al ajde na stranu Magoduna. Sutra da neko nekog onako optuzi bez dokaza na osnovu rekla kazala tako javno i da se ispostavi da to nije istina da li bi oni koji su optuzili htjeli tako javno uputiti ispriku?
Ma neka ga izaberu. Super.![]()
I ovdje je na sceni praaaavo losa kadrovska politika SDPa. Sad imas tu covjeka koji vise tesko da ce ikad dobiti glasove osim od svojih jarana, istomisljenjika i sl, koji ce zbog nemogucnosti da dalje napreduje tu, biti potencijalni problem jer takvu osoba sada vrlo lako moze staviti svoj glas na aukciju obzirom da nema sta izgubiti... Sa druge strane SDP je vec izgubio na njemu.