A sta je pogresno rekao?
Andrew Tate ALL ABOUT
- General War
#226 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
- General War
#227 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
PotpisujemMUNAFIK wrote: ↑05/03/2023 02:36Ja se sa svojom majkom ne slazem u svemu, ni sa partnerom ni sa prijateljima pa ni sa Tejtom tako da taj crno-bijeli pogled na ove stvari je isfuran... nema crno-bijelo i to je velika mana ovih WOKE sljedbenika i kod njih je ili si sa nama ili protiv nas sve samo crno-bijelo... lažni liberali, ustvari prave vehabije na svom ideološkom spektru.banjaluka078 wrote: ↑04/03/2023 23:08
Ovo ti je ok?
Ili ovo Tejtovo ismijavanje oca koji pokušava prikupiti novac za liječenje djeteta? Ja mu zbog ovog želim sve najgore.
![]()
Tate konkretno kaze dosta dobrih stvari ali i gluposti... neke gluposti su ocito satira i gkupiranje dok su neke vjerovatno dio njegovog syvarnog razmisljanja....
A ovo što neko tumaci sta je Peterson rekao i baca nekakve recenice van konteksta i pravi poveznice sa ciljem da potvrdi svoju ideju su lahka štiva za zapaljivu woke publiku.
Šta je rekao konkreto i kada... daj cijeli kontekst sta je tema price sta je rekao prije toga, a sta poslije itd... ovako možeš rasparcat bilo kojo tekst bilo koga i navodit pricu na svoj mlin po svakoj temi.
Generalno ni Tate ni Peterson nemaju nikakvu losu poruku u sve se svodi da uzmes stvar u svoje ruke, da razmisljas, da se edukujes, da treniras, da radis i da se trudis.
I zasto je u svemu tome Tate blokiran na svim mrezama u svijetu gdje pristup istim mrezama imaju razni ljidi kojo vrlo destruktivno djeluji na drustvo i promovisu najgore gadosti?
Isto neki lazni liberali pozivaju i za Petersona... dajte ljudi manite se suplje i razmislite glavom...
Eto problrm su Tate i Peterson oni kao stete omladini ali zato Cardi B je TOP i ona (i ostali slicni) mogu da svakldndvno na sve strane i na svim platformama 'edukuju' mlade....
Glupo je radi licnih osjecsja i neslaganja sa necijim stavovima podrzavati i prizivati zabrane i cenzuru i jos pri tome lafo se pozivat na slobodu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
KojiJa
#229 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Nejebi, kojima je cijeli svijet kriv osim njih samih što su nejebi
- Bloo
- Globalna šefica
#230 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Okrenite se istoku, meditiranje i tako to.General War wrote: ↑05/03/2023 20:42 Pa dobro, ja sam stariji od Tatea, nisam nista naucio od njega sto vec ne znam...njemu je fokus uopsteno zapad a tu se slazemo 99%
-
MUNAFIK
#231 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Kojim diktatorima?
Nisam odusevljen ovom USA pa i Kanadskom administracijom koja promovise drustvene devijacije a canceluje svakoga ko se sa njima ne slaze i posebno ove sto i dalje preko covid mjera uvode dodatnu kontrolu drustva.
A ti mislis na Tursku i Erdogana njega opste ne smatram diktatorom ljudi imaju izbore na kojima negdjenErdogan dobija i negdje gubi...
- Point.
#232 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Ovaj Tate je neopjevani kreten i smeće od čovjeka. Al eto fol prešao na Islam pa ga sad vjernici na baterije brane, bez obzira što je veliko govno.
-
torbica
#233 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Čuj Tate pobijedio društvene mreže
pobjednik koji trune u zatvoru jer je najobičniji kriminalac, a da, ne pratite vi njega zbog radikalnih stavova nego jer propovijeda (pretpostavljam, nisam gledao) da se muškarci trebaju kupati, ustajati prije 10 sati i pokazati trunku dostojanstva prilikom interakcije sa društvom. Stvarno revolucionarni stavovi, kako se toga niko prije nije sjetio. A Peterson je najobičnija tetkica koji priča ono što mu plate da priča, u džepu je svih mogućih lobista. Ali eto, mi smo svi woke liberali a vi ste prosvijećeni.
-
torbica
#234 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Čuj Tate pobijedio društvene mreže
pobjednik koji trune u zatvoru jer je najobičniji kriminalac, a da, ne pratite vi njega zbog radikalnih stavova nego jer propovijeda (pretpostavljam, nisam gledao) da se muškarci trebaju kupati, ustajati prije 10 sati i pokazati trunku dostojanstva prilikom interakcije sa društvom. Stvarno revolucionarni stavovi, kako se toga niko prije nije sjetio. A Peterson je najobičnija tetkica koji priča ono što mu plate da priča, u džepu je svih mogućih lobista. Ali eto, mi smo svi woke liberali a vi ste prosvijećeni.
- apsidejzi
#235 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Historijski gledano, 40% muskaraca je imalo potomstvo dok je cak 80% zena imalo potomstvo. Sad je %muskaraca poprilicno slican samo je broj zena pao na 50%. Jbg, feminizam i tako to.
A Tate, jebo ga svak. Sve sto znam o njemu saznao sam a da nisam zelio to da znam. Lik me uopste ne interesuje al mi ga drugi ubace u feed. Jebte se.
A Tate, jebo ga svak. Sve sto znam o njemu saznao sam a da nisam zelio to da znam. Lik me uopste ne interesuje al mi ga drugi ubace u feed. Jebte se.
-
MUNAFIK
#236 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
A kako nije pobjedio drustvene mreze?torbica wrote: ↑05/03/2023 23:49 Čuj Tate pobijedio društvene mrežepobjednik koji trune u zatvoru jer je najobičniji kriminalac, a da, ne pratite vi njega zbog radikalnih stavova nego jer propovijeda (pretpostavljam, nisam gledao) da se muškarci trebaju kupati, ustajati prije 10 sati i pokazati trunku dostojanstva prilikom interakcije sa društvom. Stvarno revolucionarni stavovi, kako se toga niko prije nije sjetio. A Peterson je najobičnija tetkica koji priča ono što mu plate da priča, u džepu je svih mogućih lobista. Ali eto, mi smo svi woke liberali a vi ste prosvijećeni.
Zar ga nisu cancelovali svi?
Sve su mu racune i profile pogasili i sta se desilo? Pa lik je nakon toga postao 100 puta poznatiji, evo ja prvi nisam znao za njega do tog trenutka... i ti bas preko tih mreza sto su ga banovali.
Ako to nije pobjeda nad svima koji su ga htjeli cancelovati onda ne znam eto sta je.
A mozes mislit u kakvim smo govnima kao globalno drustvo kada je ŠOK kada neko javno progovori ono što je logicno i sto je zdrav razum...
A eto u zatvoru je i to jos uvijek bez ikakve optuznice iako je skoro godinu dana pod istragom...
-
Maxxtro
#237 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Pa meni ovo zvuci ko da je rumunski sistem bas korumpiran. Mislim, fakat nije nikako fer. Samo zato sto odes u zemlju iskljucivo zato sto smatras da vrvi od korupcije jer zelis izbjeci zakon i potkupljivati ljude, ne znaci da zasluzujes da na svojoj kozi iskusis tu korupciju. "I like living in a society where my money and my influence and my power means I'm not below or beholden to any of these bullshit laws." Ispunila mu se zelja, ali po koju cijenu? Steta stvarno.MUNAFIK wrote: ↑05/03/2023 02:36 Kako sam skontao u zatvoru je treci mjesec bez ikakve zvanicne optuzbe, a tuzilastvo vec vodi istragu skoro godinu dana i jos nisu izasli sa zvanicnom optuzbom sto je samo po sebi malo sumnjivo...
Kao da je neko na silu tuzitelja gurno u ovo, a tuzitelj nema dokaza jos da iznese zvanicnu optuznicu pa ga ovako drze mjesec po mjesec i produzavaju taj istrazni pritvor.
Apsolutno si u pravu, bas lijepo receno, sad se i ja evo preispitujem. Pade mi na pamet situacija sa ovog svjetskog prvenstva u Kataru gdje su jednog navijaca izbacili sa stadiona bukvalno samo zato sto je nosio LGBT narukvicu, procitah ovdje na forumu. Mislim, tada mi je bilo drago jer ne slazem se nikako sa tom pederskom agendom, al sad si me ubijedio da samo zato sto se ne slazem s njima, nemam pravo prizivati zabrane i cenzure, jos lafo da se pozivam na slobodu. Al cek, nesto si mi ti poznat. Cini mi se da si i ti komentarisao bas tu vijest. Ovo tvoj odgovor na tu vijest?
MUNAFIK wrote: Svaka im cast na ovome...
Neka je jednom na velikim desavanjima i pederska propaganda naisla na zatvorena vrata.
Ovi LGBT+/- ce svojim agresivnim nastupom sami sebe izbrisat na kraju, dosadili su svakom normalnom covjeku svojom iskljucivom retorikom i cancelovanjem svakoga ko se sa njima ne slaze.
Nadam se da ce FIFA zaustaviti ovu zloupotrebu fudbala za promociju homeseksualnostim!
Al bez citanja knjiga, ne zaboravi! To mora da je ona bitnija, ulicna skola. Hustler's university je namijenjen samo najpametnijima, a ne glupanima koji bacaju pare na "prave" univerzitete. Za one sto vole razmisljati, jer ako postoji jedna zajednicka odlika svih Tate fanova, to je da vole razmisljati. Mada eto ruku na srce, priznao je da je jednu knjigu procitao u svom odraslom zivotu i to kad je bio u zatvoru. Ko zna, mozda sada ovom prilikom dodje na red i Kur'an. Ili barem skine audio verziju, mozda je to brzi metod prikupljanja znanja. Ali muslimanima koji slave njegov toboznji prelazak na islam to svakako nije pretjerano bitno jer ga nisu procitali ni oni.
-
MUNAFIK
#238 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Tamo ljudi imaju svoj sistem vrijednosti koji im uredjuje drustvo, LGBT propaganda zeli na sve nacine svima da se nametne svoje 'vrijednosti' kao jedine ispravne i za to ne biraju sredstva i uveliko zloupotrebljavaju fudbal...Maxxtro wrote: ↑06/03/2023 00:51Pa meni ovo zvuci ko da je rumunski sistem bas korumpiran. Mislim, fakat nije nikako fer. Samo zato sto odes u zemlju iskljucivo zato sto smatras da vrvi od korupcije jer zelis izbjeci zakon i potkupljivati ljude, ne znaci da zasluzujes da na svojoj kozi iskusis tu korupciju. "I like living in a society where my money and my influence and my power means I'm not below or beholden to any of these bullshit laws." Ispunila mu se zelja, ali po koju cijenu? Steta stvarno.MUNAFIK wrote: ↑05/03/2023 02:36 Kako sam skontao u zatvoru je treci mjesec bez ikakve zvanicne optuzbe, a tuzilastvo vec vodi istragu skoro godinu dana i jos nisu izasli sa zvanicnom optuzbom sto je samo po sebi malo sumnjivo...
Kao da je neko na silu tuzitelja gurno u ovo, a tuzitelj nema dokaza jos da iznese zvanicnu optuznicu pa ga ovako drze mjesec po mjesec i produzavaju taj istrazni pritvor.
Apsolutno si u pravu, bas lijepo receno, sad se i ja evo preispitujem. Pade mi na pamet situacija sa ovog svjetskog prvenstva u Kataru gdje su jednog navijaca izbacili sa stadiona bukvalno samo zato sto je nosio LGBT narukvicu, procitah ovdje na forumu. Mislim, tada mi je bilo drago jer ne slazem se nikako sa tom pederskom agendom, al sad si me ubijedio da samo zato sto se ne slazem s njima, nemam pravo prizivati zabrane i cenzure, jos lafo da se pozivam na slobodu. Al cek, nesto si mi ti poznat. Cini mi se da si i ti komentarisao bas tu vijest. Ovo tvoj odgovor na tu vijest?
MUNAFIK wrote: Svaka im cast na ovome...
Neka je jednom na velikim desavanjima i pederska propaganda naisla na zatvorena vrata.
Ovi LGBT+/- ce svojim agresivnim nastupom sami sebe izbrisat na kraju, dosadili su svakom normalnom covjeku svojom iskljucivom retorikom i cancelovanjem svakoga ko se sa njima ne slaze.
Nadam se da ce FIFA zaustaviti ovu zloupotrebu fudbala za promociju homeseksualnostim!
Al bez citanja knjiga, ne zaboravi! To mora da je ona bitnija, ulicna skola. Hustler's university je namijenjen samo najpametnijima, a ne glupanima koji bacaju pare na "prave" univerzitete. Za one sto vole razmisljati, jer ako postoji jedna zajednicka odlika svih Tate fanova, to je da vole razmisljati. Mada eto ruku na srce, priznao je da je jednu knjigu procitao u svom odraslom zivotu i to kad je bio u zatvoru. Ko zna, mozda sada ovom prilikom dodje na red i Kur'an. Ili barem skine audio verziju, mozda je to brzi metod prikupljanja znanja. Ali muslimanima koji slave njegov toboznji prelazak na islam to svakako nije pretjerano bitno jer ga nisu procitali ni oni.
Katar ima svije odavno poznate vrijednosti na osnovu kojih funkcionise i nikom ne šupljira o nekakvim slobodama kao sto to rade zapadne zemlje koje vrlo selektivno te slobode sprovode i zato sve to nema nikakvd veze sa ovom pricom o cenzuri...
Zastk je Tate bio cancelovan kad su 1000 puta gori od njega aktivni i dostupni na mrezama? Nema smisla nikakvog.
- General War
#239 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
- General War
#240 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Ne znam vala ne ide mi se u toliku progresivnost gdje ne znam ni sa kojom osobom razgovaram, jel se vabi ko frizder ili ventilatorBloo wrote: ↑05/03/2023 23:07Okrenite se istoku, meditiranje i tako to.General War wrote: ↑05/03/2023 20:42 Pa dobro, ja sam stariji od Tatea, nisam nista naucio od njega sto vec ne znam...njemu je fokus uopsteno zapad a tu se slazemo 99%
- General War
#241 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Nisi ti liberal...ti si woke anarhista...bas je revolucionarno plakati za svasta i izigravati zrtvutorbica wrote: ↑05/03/2023 23:49 Čuj Tate pobijedio društvene mrežepobjednik koji trune u zatvoru jer je najobičniji kriminalac, a da, ne pratite vi njega zbog radikalnih stavova nego jer propovijeda (pretpostavljam, nisam gledao) da se muškarci trebaju kupati, ustajati prije 10 sati i pokazati trunku dostojanstva prilikom interakcije sa društvom. Stvarno revolucionarni stavovi, kako se toga niko prije nije sjetio. A Peterson je najobičnija tetkica koji priča ono što mu plate da priča, u džepu je svih mogućih lobista. Ali eto, mi smo svi woke liberali a vi ste prosvijećeni.
-
Maxxtro
#242 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Cek, sad sam zbunjen, jel trebam podrzavati ili osudjivati 'cancelovanje' navijaca? Sta si ono rekao:MUNAFIK wrote: ↑06/03/2023 02:07 Tamo ljudi imaju svoj sistem vrijednosti koji im uredjuje drustvo, LGBT propaganda zeli na sve nacine svima da se nametne svoje 'vrijednosti' kao jedine ispravne i za to ne biraju sredstva i uveliko zloupotrebljavaju fudbal...
Katar ima svije odavno poznate vrijednosti na osnovu kojih funkcionise i nikom ne šupljira o nekakvim slobodama kao sto to rade zapadne zemlje koje vrlo selektivno te slobode sprovode i zato sve to nema nikakvd veze sa ovom pricom o cenzuri...
Zastk je Tate bio cancelovan kad su 1000 puta gori od njega aktivni i dostupni na mrezama? Nema smisla nikakvog.
Jasno mi je za Katar, on ni ne pretendira da je bastion slobode govora ko zapadne zemlje. Ali mi nije jasan tvoj stav u svjetlu ovog gore citata, jer mene si preobratio, al evo sad nisam vise nista siguran. Pomozi mi da shvatim, je li po tebi:Glupo je radi licnih osjecsja i neslaganja sa necijim stavovima podrzavati i prizivati zabrane i cenzuru i jos pri tome lafo se pozivat na slobodu.
- ok 'cancelovati' Tatea, ali samo pod uslovom da se bude dosljedan i da se canceluju ti 1000 gori od njega? Ali ako to smatras, onda ova gore citirana izjava ne stoji?
- nije ok 'cancelovati' nikoga, ni Tate-a, ni LGBT jer, citiram, "glupo je radi licnih osjecsja i neslaganja sa necijim stavovima podrzavati i prizivati zabrane i cenzuru i jos pri tome lafo se pozivat na slobodu".
- Neke je ljude ok 'cancelovati' (mada ispravniji naziv bi bio 'uskratiti im svoju platformu', jer malo izigravamo drama queens pricom o cancelovanju obzirom da mi svi evo trenutno pricamo o njemu i znamo ko je), ukoliko smatramo da je njihov uticaj stetan i toksican.
- tranquil
#243 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Kakvi paradoksi u glavama fanova ovog luzera
"Cancelovan" ali istovremeno "popularniji nego ikada ranije".
Svaka druga je jadikovanje kako je Tate "cancelovan", "nepravedno zatvoren", ali opet drugi "izigravaju žrtve".
Misle da je ovaj lik neki "šok" za sistem. Ima thread na klix forumu, wow, na vrhu je svijeta. Realno, ako umre od side koju je pokupio u zatvoru od nekog rumunskog krimosa, za godinu ga se niko neće ni sjećati.
Ali najsmješniji, i istovremeno najjadniji paradoks je ovaj oko porodičnih vrijednosti.
Me znam ni jednog jedinog "tejtovca" da ima dugoročnu vezu sa ženskom osobom, a kamoli porodicu. Ili su dvadesetneštogodišnji inceli, ili matori jarci u krizi srednjih godina, obično razvedeni i koji, i ako imaju potomstvo, viđaju ga samo vikendom.
Ali istovremeno svaki od njih kojeg sam upoznao, a koliko vidim i forumski primjerci su takvi, uzima sebi za pravo da priča o "degeneričnom stilu života" i o tome kako "liberali promovišu" šta ja znam kakve vrijednosti.
Ako je koja pojava štetno djelovala na porodicu i porodične vrijednosti, to su Tate i njemu slični. Mrzite porodicu, porodični život, i porodične ljude, to shvatam, čak i ako se ne slažem. Ali držite se onda te priče, i odjebite od branjenja porodičnih vrijednosti koje ni ne poštujete, samo onda kada vam je kurcu ćef.
"Cancelovan" ali istovremeno "popularniji nego ikada ranije".
Svaka druga je jadikovanje kako je Tate "cancelovan", "nepravedno zatvoren", ali opet drugi "izigravaju žrtve".
Misle da je ovaj lik neki "šok" za sistem. Ima thread na klix forumu, wow, na vrhu je svijeta. Realno, ako umre od side koju je pokupio u zatvoru od nekog rumunskog krimosa, za godinu ga se niko neće ni sjećati.
Ali najsmješniji, i istovremeno najjadniji paradoks je ovaj oko porodičnih vrijednosti.
Me znam ni jednog jedinog "tejtovca" da ima dugoročnu vezu sa ženskom osobom, a kamoli porodicu. Ili su dvadesetneštogodišnji inceli, ili matori jarci u krizi srednjih godina, obično razvedeni i koji, i ako imaju potomstvo, viđaju ga samo vikendom.
Ali istovremeno svaki od njih kojeg sam upoznao, a koliko vidim i forumski primjerci su takvi, uzima sebi za pravo da priča o "degeneričnom stilu života" i o tome kako "liberali promovišu" šta ja znam kakve vrijednosti.
Ako je koja pojava štetno djelovala na porodicu i porodične vrijednosti, to su Tate i njemu slični. Mrzite porodicu, porodični život, i porodične ljude, to shvatam, čak i ako se ne slažem. Ali držite se onda te priče, i odjebite od branjenja porodičnih vrijednosti koje ni ne poštujete, samo onda kada vam je kurcu ćef.
- DaysleepeR
#244 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Fakat trebaš biti posebna vrsta luzera da podržavaš Tate-a i Petersona.
-
MUNAFIK
#245 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Nije nikakav navijac kancelovan, nego nije bilo dozviljeno donositi LGBT zastave na stadione... Ukratko nije bila dopustena promocija pederluka. On kao peder je mogao biti na utakmici bez problema i kad se sve zahuhalo sa svih strana taj lik je dosao na stadion sa namjerom da se snimi kako mu ne daju da udje i potrudio se da to postigne pa da ne filozofiramo puno...Maxxtro wrote: ↑06/03/2023 08:11Cek, sad sam zbunjen, jel trebam podrzavati ili osudjivati 'cancelovanje' navijaca? Sta si ono rekao:MUNAFIK wrote: ↑06/03/2023 02:07 Tamo ljudi imaju svoj sistem vrijednosti koji im uredjuje drustvo, LGBT propaganda zeli na sve nacine svima da se nametne svoje 'vrijednosti' kao jedine ispravne i za to ne biraju sredstva i uveliko zloupotrebljavaju fudbal...
Jasno mi je za Katar, on ni ne pretendira da je bastion slobode govora ko zapadne zemlje. Ali mi nije jasan tvoj stav u svjetlu ovog gore citata, jer mene si preobratio, al evo sad nisam vise nista siguran. Pomozi mi da shvatim, je li po tebi:Glupo je radi licnih osjecsja i neslaganja sa necijim stavovima podrzavati i prizivati zabrane i cenzuru i jos pri tome lafo se pozivat na slobodu.
- ok 'cancelovati' Tatea, ali samo pod uslovom da se bude dosljedan i da se canceluju ti 1000 gori od njega? Ali ako to smatras, onda ova gore citirana izjava ne stoji?
- nije ok 'cancelovati' nikoga, ni Tate-a, ni LGBT jer, citiram, "glupo je radi licnih osjecsja i neslaganja sa necijim stavovima podrzavati i prizivati zabrane i cenzuru i jos pri tome lafo se pozivat na slobodu".
- Neke je ljude ok 'cancelovati' (mada ispravniji naziv bi bio 'uskratiti im svoju platformu', jer malo izigravamo drama queens pricom o cancelovanju obzirom da mi svi evo trenutno pricamo o njemu i znamo ko je), ukoliko smatramo da je njihov uticaj stetan i toksican.
Obzirom na veliku kolicinu mrznje i laži i propagande koju su LGBT mediji izbacili na Katar sve je relativno dobro prošlo i dalje stojim da LGBT zloupotrebljava fudbal za promociju svojih 'vrijednosti' i da to fudbalu nije potrebno.
Sa aspekta slobode koja se promovise u zapadnim drustvima Tate ne bi trebao biti cancelovan il zovi kako hoces, a nacin na koji je to uradjeno je, za mene nevidjen jer jos nisam vidio da nekoga istovremeno pokušaju potpuno izbrisati sve društvene mreže i raznorazni servisi, serveri itd...
Meni je radi toga Tate i najvise zanimljiv takav nacin blokade naveo me da se zapitam zašto???
Nekakva toksicnost sigurno nije razlog blokade dakle nešto mora biti...
Odgovor ne znam, ali mislim da ima veze sa tim da je popularan, uticajan ima globalnu publiku ALI nije na platnim spisku ovih perverznih bogataša koji guraju ove sotonisticke rituale preko javnih licnosti itd... Ukratko Tate prekucava vecinu muzickih i filmskih zvijezda i to radi po svojim pravilima na NJIHOVIM medijima dovoljno da se bocne EGO 'nedodirljivih' koji su ga onda onako u maniru uvrjedjene mlade pokušali na brzinu cancelovat.
-
MUNAFIK
- tranquil
#247 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Zabraniti šarenu narukvicu jer je opasna, zabranjeno sve u vezi duge i njene simbolike, čitava populacija zabranjena - ok, normala, zašto plačete pahuljice, imaju pravo na to.
Neki edge lord je prekršio pravila platforme i suspendovan zbog toga - kme kme, cancel kultura, proganjaju nas jer smo ovakvi kakvi jesmo, kme kme

Neki edge lord je prekršio pravila platforme i suspendovan zbog toga - kme kme, cancel kultura, proganjaju nas jer smo ovakvi kakvi jesmo, kme kme
-
MUNAFIK
#248 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
tranquil wrote: ↑06/03/2023 09:13 Zabraniti šarenu narukvicu jer je opasna, zabranjeno sve u vezi duge i njene simbolike, čitava populacija zabranjena - ok, normala, zašto plačete pahuljice, imaju pravo na to.
![]()
Ah ah ah odmah sve crno-bijelo... dosadno je to... djetinjasto...
Koliko god vi zeljeli to zaobici ja evo jos nisam nasao primjer gdje su nekoga BANOVALI svi odjednom (ako ima pokazite),
Pokušavaš relativizirati ovo banovanje.... Nije on banovan na nekom forumu ili na nekoj mreži, on je banovan sa svih foruma i svih mreža i svih servera i to ODJEDNOM!!!
Ako to nije bar malo interesantno da se zapitas kako? Onda OK... nije to nikakvo kmecanje daj malo ozbiljnosti ne mora se uvijek pokušati nekome šukniti!
- General War
#249 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Sta je tacno prekrsio? Koja pravila?tranquil wrote: ↑06/03/2023 09:13 Zabraniti šarenu narukvicu jer je opasna, zabranjeno sve u vezi duge i njene simbolike, čitava populacija zabranjena - ok, normala, zašto plačete pahuljice, imaju pravo na to.
![]()
-
Maxxtro
#250 Re: Andrew Tate ALL ABOUT
Nije govno nego se pas posro. Nije Tate cancelovan, nego drustvene mreze ne dopustaju propagiranje stavova koje on zastupa...ukratko nije bila dopustena promocija mizoginije i raznih stetnih dezinformacija i toskicnih zabluda, tipa o mentalnom zdravlju. Tate je mogao biti na drustvenim mrezama bez problema da se pridrzavao pravila koristenja, ali on je dosao na njih s namjerom da iznosi sto pretjeranije i morbidnije stavove, kako bi digao svoju popularnost kao kontroverzna licnost medju odredjenim grupama i potrudio se da to postigne pa da ne filozofiramo puno...MUNAFIK wrote: ↑06/03/2023 09:05 Nije nikakav navijac kancelovan, nego nije bilo dozviljeno donositi LGBT zastave na stadione... Ukratko nije bila dopustena promocija pederluka. On kao peder je mogao biti na utakmici bez problema i kad se sve zahuhalo sa svih strana taj lik je dosao na stadion sa namjerom da se snimi kako mu ne daju da udje i potrudio se da to postigne pa da ne filozofiramo puno...
Nego mi nisi odgovorio gdje ti stojis, koja opcija, a, b ili c? Ili ima mozda d?
Ovo je savrseno konzistentno sa aspekta te slobode koja se promovise u zapadnim drustvima, ali si ti malo zbunjen oko terminologije, vjerovatno zato sto ko tvoj heroj nisi bas vican citanju. Pa da probam pojasniti.MUNAFIK wrote: ↑06/03/2023 09:05 Sa aspekta slobode koja se promovise u zapadnim drustvima Tate ne bi trebao biti cancelovan il zovi kako hoces, a nacin na koji je to uradjeno je, za mene nevidjen jer jos nisam vidio da nekoga istovremeno pokušaju potpuno izbrisati sve društvene mreže i raznorazni servisi, serveri itd...
Tate NIJE cenzurisan u smislu da su se drzavne institucije uplitale u njegovu slobodu govora koristeci sredstva prisile. Tate-a su privatne kompanije uklonile sa svojih platformi. Te kompanije imaju puno pravo ukloniti koga god zele, jer je to njihova sloboda govora. Isto tako je sloboda govora javnosti koja poziva na bojkot slicnih platformi koje ne uklone takve likove, pa rizikuju svoju profitabilnost medju oglasivacima. Dakle, svi ovdje imaju slobodu govora, kompanije da uklanjaju gamad poput Tate-a, oni koji ga osudjuju da pozivaju na 'cancelovanje' jer je to njihova sloboda i pravo, Tate da prica svoje bljuvotine levatima koji ga zele slusati na platformama koje ga zele, oni koji ga podrzavaju da kmece ko sto i rade, ili da odjebu na one platforme koje ga nece ukloniti. Sto se uostalom i desilo, i njegova popularnost je veca nego ikada bas u tim slobodnim drustvima.
Zasto ne ovo podebljano? Upravo je to razlog, ne mogu zamisliti da ima ista ociglednije. Ovo sa sotonistickim ritualima cu se praviti da nisam procitao.MUNAFIK wrote: ↑06/03/2023 09:05 Meni je radi toga Tate i najvise zanimljiv takav nacin blokade naveo me da se zapitam zašto???
Nekakva toksicnost sigurno nije razlog blokade dakle nešto mora biti...
Odgovor ne znam, ali mislim da ima veze sa tim da je popularan, uticajan ima globalnu publiku ALI nije na platnim spisku ovih perverznih bogataša koji guraju ove sotonisticke rituale preko javnih licnosti itd... Ukratko Tate prekucava vecinu muzickih i filmskih zvijezda i to radi po svojim pravilima na NJIHOVIM medijima dovoljno da se bocne EGO 'nedodirljivih' koji su ga onda onako u maniru uvrjedjene mlade pokušali na brzinu cancelovat.
Last edited by Maxxtro on 06/03/2023 10:20, edited 1 time in total.