Andrew Tate ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
MUNAFIK

#201 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by MUNAFIK »

banjaluka078 wrote: 04/03/2023 23:08
MUNAFIK wrote: 04/03/2023 22:45 Pa naravno da su OK... Peterson samo rijecito prikaze zdrav razum po pitanju odredjenih pojava u društvu...
Ovo ti je ok?

Image

Image

Image

Ili ovo Tejtovo ismijavanje oca koji pokušava prikupiti novac za liječenje djeteta? Ja mu zbog ovog želim sve najgore.

Image
Ja se sa svojom majkom ne slazem u svemu, ni sa partnerom ni sa prijateljima pa ni sa Tejtom tako da taj crno-bijeli pogled na ove stvari je isfuran... nema crno-bijelo i to je velika mana ovih WOKE sljedbenika i kod njih je ili si sa nama ili protiv nas sve samo crno-bijelo... lažni liberali, ustvari prave vehabije na svom ideološkom spektru.

Tate konkretno kaze dosta dobrih stvari ali i gluposti... neke gluposti su ocito satira i gkupiranje dok su neke vjerovatno dio njegovog syvarnog razmisljanja....

A ovo što neko tumaci sta je Peterson rekao i baca nekakve recenice van konteksta i pravi poveznice sa ciljem da potvrdi svoju ideju su lahka štiva za zapaljivu woke publiku.

Šta je rekao konkreto i kada... daj cijeli kontekst sta je tema price sta je rekao prije toga, a sta poslije itd... ovako možeš rasparcat bilo kojo tekst bilo koga i navodit pricu na svoj mlin po svakoj temi.

Generalno ni Tate ni Peterson nemaju nikakvu losu poruku u sve se svodi da uzmes stvar u svoje ruke, da razmisljas, da se edukujes, da treniras, da radis i da se trudis.

I zasto je u svemu tome Tate blokiran na svim mrezama u svijetu gdje pristup istim mrezama imaju razni ljidi kojo vrlo destruktivno djeluji na drustvo i promovisu najgore gadosti?

Isto neki lazni liberali pozivaju i za Petersona... dajte ljudi manite se suplje i razmislite glavom...

Eto problrm su Tate i Peterson oni kao stete omladini ali zato Cardi B je TOP i ona (i ostali slicni) mogu da svakldndvno na sve strane i na svim platformama 'edukuju' mlade....

Glupo je radi licnih osjecsja i neslaganja sa necijim stavovima podrzavati i prizivati zabrane i cenzuru i jos pri tome lafo se pozivat na slobodu.
Zokipfc

#202 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Zokipfc »

MUNAFIK wrote: 05/03/2023 02:36
banjaluka078 wrote: 04/03/2023 23:08

Ovo ti je ok?

Image

Image

Image

Ili ovo Tejtovo ismijavanje oca koji pokušava prikupiti novac za liječenje djeteta? Ja mu zbog ovog želim sve najgore.

Image
Ja se sa svojom majkom ne slazem u svemu, ni sa partnerom ni sa prijateljima pa ni sa Tejtom tako da taj crno-bijeli pogled na ove stvari je isfuran... nema crno-bijelo i to je velika mana ovih WOKE sljedbenika i kod njih je ili si sa nama ili protiv nas sve samo crno-bijelo... lažni liberali, ustvari prave vehabije na svom ideološkom spektru.

Tate konkretno kaze dosta dobrih stvari ali i gluposti... neke gluposti su ocito satira i gkupiranje dok su neke vjerovatno dio njegovog syvarnog razmisljanja....

A ovo što neko tumaci sta je Peterson rekao i baca nekakve recenice van konteksta i pravi poveznice sa ciljem da potvrdi svoju ideju su lahka štiva za zapaljivu woke publiku.

Šta je rekao konkreto i kada... daj cijeli kontekst sta je tema price sta je rekao prije toga, a sta poslije itd... ovako možeš rasparcat bilo kojo tekst bilo koga i navodit pricu na svoj mlin po svakoj temi.

Generalno ni Tate ni Peterson nemaju nikakvu losu poruku u sve se svodi da uzmes stvar u svoje ruke, da razmisljas, da se edukujes, da treniras, da radis i da se trudis.

I zasto je u svemu tome Tate blokiran na svim mrezama u svijetu gdje pristup istim mrezama imaju razni ljidi kojo vrlo destruktivno djeluji na drustvo i promovisu najgore gadosti?

Isto neki lazni liberali pozivaju i za Petersona... dajte ljudi manite se suplje i razmislite glavom...

Eto problrm su Tate i Peterson oni kao stete omladini ali zato Cardi B je TOP i ona (i ostali slicni) mogu da svakldndvno na sve strane i na svim platformama 'edukuju' mlade....

Glupo je radi licnih osjecsja i neslaganja sa necijim stavovima podrzavati i prizivati zabrane i cenzuru i jos pri tome lafo se pozivat na slobodu.
Silovatelj i lik koji smatra da su zene vlasnistvo muskarca je tebi lik sa 'nikakvom losom porukom'?

Kazes da covjek treba razmisljati svojom glavom a u istom trenu preuzimas sve tacke koji fanovi Tate-a ponavljaju k'o papagaji. Haj razmisli i ti malo svojom glavom i pitaj se da li silovatelj treba biti mladima uzor.
Garak

#203 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Garak »

Normalno da nije uredu ovo što je Tate pisao ovom liku, ne znam šta mu je trebalo to. Ima i Peterson stavova sa kojima se ne slažem nikako, vrlo upitne izjave o Islamu primjerice. Ali većina stvari koje govore su mi razumne. Vi ako pogledate bilo koga ko se bavi uticajem ili propagiranjem nečega, svi u pojedinim trenutcima odu over-the-top i kažu ili urade neke radikalne stvari, odu u krajnost jednnostavno. Zato i ne treba svakoga uzimati zdravo za gotovo bez ikakvog kritičkog razmišljanja.
MUNAFIK

#204 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by MUNAFIK »

Zokipfc wrote: 05/03/2023 04:04
MUNAFIK wrote: 05/03/2023 02:36

Silovatelj i lik koji smatra da su zene vlasnistvo muskarca je tebi lik sa 'nikakvom losom porukom'?

Kazes da covjek treba razmisljati svojom glavom a u istom trenu preuzimas sve tacke koji fanovi Tate-a ponavljaju k'o papagaji. Haj razmisli i ti malo svojom glavom i pitaj se da li silovatelj treba biti mladima uzor.
Pa otkud to da je on silovatelj?

Mislim koliko znam protiv njega nema još nikakve zvanicne optuznice, a posebno ne presude pa zasto da ga zovemo i smatramo silovateljem?

Jer ga je neka kurva optuzila?

Ruku na srce vise vjerujem Tejtu nego nekoj kurvi kakvih ima hiljade koje jako cesto i budu silovane ali isto tako i cesto lazno nekoga optuze.

A eto nekoliko tih kurvi koje zu navodno zrtve su javno kazale da nisu zrtve...
Bloo
Globalna šefica

#205 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Bloo »

MUNAFIK wrote: 05/03/2023 09:58 Jer ga je neka kurva optuzila?

Ruku na srce vise vjerujem Tejtu nego nekoj kurvi kakvih ima hiljade koje jako cesto i budu silovane ali isto tako i cesto lazno nekoga optuze.

<3
nekitamopd

#206 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by nekitamopd »

Lik prešao na Islam, a još uvijek makro :mrgreen:

Bez zezanja ova priča ja od njega uzimam samo ono dobro ignorišem loše je priča za malu djecu.

Zna se što to Tate i njemu slični imaju podršku i to nije zbog "wokeizma" i ostali gluposti, već iz razloga što ljudi koji ga prate nisu u stanju nositi se sa ženama i misle da im žene nešto duguju.

A druga stvar je njegov prosperity gospel, on je nova verzijs televangelista za novu generaciju. Dajte meni pare ja ću vam pokazati kako se zarađuje, a lik zarađuje od pretplata.

Ljudi woke i ne woke prestanite padati na intermet personalitije, tu su da vam uzmu pare i da propagiraju nešto čega se ni oni ne pridržavaju, danas je to anti woke sutra će biti nešto drugo itd itd.

Trans i ostale stvari ne dotiču vaš život niti 1%, to vam je novi pijesak bačen u oči. Bukvalno vam odvraćaju pažnju od bitnih stvari. Evo i Putin se bori protiv LGBT tako što je napao Ukrajinu, ljudi mozak vam peru na ruke, vi daje od nosa niste u stanju vidjeti.
MUNAFIK

#207 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by MUNAFIK »

Bloo wrote: 05/03/2023 10:33
MUNAFIK wrote: 05/03/2023 09:58 Jer ga je neka kurva optuzila?

<3
:thumbup:

Da se razumijemo sve zene ukljicene u ovu pricu su profesionalne kurve i ove sto su javno rekle da nisu nikakve zrtve iako ih tuzilac tako predstavlja i ove koje jos nista nosu rekle.

A Tejt je njihov makro i sta li ja znam sta vec...
Bloo
Globalna šefica

#208 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Bloo »

MUNAFIK wrote: 05/03/2023 11:29
Bloo wrote: 05/03/2023 10:33

<3

Da se razumijemo sve zene ukljicene u ovu pricu su profesionalne kurve i ove sto su javno rekle da nisu nikakve zrtve iako ih tuzilac tako predstavlja i ove koje jos nista nosu rekle.

Makro kao uzor <3
Profesionalne kurve <3
tranquil

#209 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by tranquil »

Prostitutka: časni sude, želim da izjavim kako su optužbe protiv mog makroa netačne, moj makro se nikada u životu nije bavio organiziranom prostitucijom, kao što ga se tereti.

Tate fan: eto vidite da se Tate nikada nije bavio organizacijom prostitucije, čak i njegove kurve to kažu

Tate: organizovao sam kurve
MUNAFIK

#210 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by MUNAFIK »

tranquil wrote: 05/03/2023 11:35 Prostitutka: časni sude, želim da izjavim kako su optužbe protiv mog makroa netačne, moj makro se nikada u životu nije bavio organiziranom prostitucijom, kao što ga se tereti.

Tate fan: eto vidite da se Tate nikada nije bavio organizacijom prostitucije, čak i njegove kurve to kažu

Tate: organizovao sam kurve
I zato vec godinu dana nemaju nikakvu optuznicu protiv njega :-)
MUNAFIK

#211 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by MUNAFIK »

Bloo wrote: 05/03/2023 11:34

Makro kao uzor <3
Profesionalne kurve <3
Nekome su uzor makroi, a nekome kurve...

Svako bira svoj put...
broj dva

#212 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by broj dva »

Mene je zaista strah za stanje svjeta gdje je probisvjet tipa Tate nekome uzor. Poremećen sistem vrjednosti.
Mada i nije neko čudo u svjetu gdje je Peterson jedan od vodećih glasova društvene debate.
Neče na dobro izać :run:
Bloo
Globalna šefica

#213 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Bloo »

MUNAFIK wrote: 05/03/2023 11:38

Makro kao uzor <3
Profesionalne kurve <3
Nekome su uzor makroi, a nekome kurve...

Svako bira svoj put...
A Jala i Buba osvjetljuju ti put
koji
iako mračan
i smrdi na izlučevine
je ugodan kao meat sleave
na kraju puta
dočeka te mozda
neki kompleks
ili erektilna disfunkcija
Što i nije loše
jer makroa
na kraju PCP puta za OZ
čeka
Schilligner sa kašikom.

Inspirisani podnevni haiku.

Bez jebem ti maiku.

Hvala Borise.
qlface

#214 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by qlface »

Garak wrote: 05/03/2023 08:35 Normalno da nije uredu ovo što je Tate pisao ovom liku, ne znam šta mu je trebalo to. Ima i Peterson stavova sa kojima se ne slažem nikako, vrlo upitne izjave o Islamu primjerice. Ali većina stvari koje govore su mi razumne. Vi ako pogledate bilo koga ko se bavi uticajem ili propagiranjem nečega, svi u pojedinim trenutcima odu over-the-top i kažu ili urade neke radikalne stvari, odu u krajnost jednnostavno. Zato i ne treba svakoga uzimati zdravo za gotovo bez ikakvog kritičkog razmišljanja.
Imaju oni pravo da iznesu njegove radikalne stavove i uključe ih u jednačinu za svoj ukupan dojam, ali uzimati njih kao jedini kriterij u tolikoj količini i neradikalnih izjava je potpuno odsustvo želje za razumnom diskusijom.
MUNAFIK

#215 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by MUNAFIK »

qlface wrote: 05/03/2023 11:49
Garak wrote: 05/03/2023 08:35 Normalno da nije uredu ovo što je Tate pisao ovom liku, ne znam šta mu je trebalo to. Ima i Peterson stavova sa kojima se ne slažem nikako, vrlo upitne izjave o Islamu primjerice. Ali većina stvari koje govore su mi razumne. Vi ako pogledate bilo koga ko se bavi uticajem ili propagiranjem nečega, svi u pojedinim trenutcima odu over-the-top i kažu ili urade neke radikalne stvari, odu u krajnost jednnostavno. Zato i ne treba svakoga uzimati zdravo za gotovo bez ikakvog kritičkog razmišljanja.
Imaju oni pravo da iznesu njegove radikalne stavove i uključe ih u jednačinu za svoj ukupan dojam, ali uzimati njih kao jedini kriterij u tolikoj količini i neradikalnih izjava je potpuno odsustvo želje za razumnom diskusijom.
Evo gledam sad na twiteru Tejtu popularnost strašno raste.... i ti sve zahvaljujici ovim lažnim liberalima koji bi da uvedu cenzuru svakome ko ne misli kao oni.

A hajd što je popularan, nego što sada širi Allahovu rijec i pise ajete iz Kur'ana.... nevjerovatni preokreti :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#216 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

nekitamopd wrote: 05/03/2023 11:19 Lik prešao na Islam, a još uvijek makro :mrgreen:

Bez zezanja ova priča ja od njega uzimam samo ono dobro ignorišem loše je priča za malu djecu.

Zna se što to Tate i njemu slični imaju podršku i to nije zbog "wokeizma" i ostali gluposti, već iz razloga što ljudi koji ga prate nisu u stanju nositi se sa ženama i misle da im žene nešto duguju.

A druga stvar je njegov prosperity gospel, on je nova verzijs televangelista za novu generaciju. Dajte meni pare ja ću vam pokazati kako se zarađuje, a lik zarađuje od pretplata.

Ljudi woke i ne woke prestanite padati na intermet personalitije, tu su da vam uzmu pare i da propagiraju nešto čega se ni oni ne pridržavaju, danas je to anti woke sutra će biti nešto drugo itd itd.

Trans i ostale stvari ne dotiču vaš život niti 1%, to vam je novi pijesak bačen u oči. Bukvalno vam odvraćaju pažnju od bitnih stvari. Evo i Putin se bori protiv LGBT tako što je napao Ukrajinu, ljudi mozak vam peru na ruke, vi daje od nosa niste u stanju vidjeti.

od tateovih fanbojsa, do klečača po hrvatskoj. ista je to mantra. kompleksi više vrijednosti i priča da neko njima (društvo) duguje.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#217 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

nije on puno radikal, on je samo malo radikal. :lol:
General War

#218 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by General War »

Makro kao uzor <3
Profesionalne kurve <3
Pa dobro, ja sam stariji od Tatea, nisam nista naucio od njega sto vec ne znam...njemu je fokus uopsteno zapad a tu se slazemo 99%
General War

#219 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by General War »

MUNAFIK wrote: 05/03/2023 20:14

Evo gledam sad na twiteru Tejtu popularnost strašno raste.... i ti sve zahvaljujici ovim lažnim liberalima koji bi da uvedu cenzuru svakome ko ne misli kao oni.

A hajd što je popularan, nego što sada širi Allahovu rijec i pise ajete iz Kur'ana.... nevjerovatni preokreti :lol:
Meni nije jasno kako se neko moze zvati liberal, a gusiti stvari koju sam pojam rijeci definise..ovo su anarhisti ba, kakvi liberali
eltroxin

#220 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by eltroxin »

Lik koji je odusevljen raznoraznim diktatorima i njihovim rezimima prica o cenzuri!?
Zavrsni stadiji bolesti…
yamakashii

#221 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by yamakashii »

Sve vi znate ukljucujuci i ko je Tate, a drzava vam propada, zrak najzagadjeniji, ulice pune rupa, itd :bih:
GandalfSivi

#222 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Ne smatram se apsolutno nikakvim vjernikom, ali za ovog kretena Tatea i one koji ga brane sam barem Muhamed ‘alejhi-sselam.
General War

#223 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by General War »

eltroxin wrote: 05/03/2023 20:55 Lik koji je odusevljen raznoraznim diktatorima i njihovim rezimima prica o cenzuri!?
Zavrsni stadiji bolesti…
Kojim diktatorima? Kojim rezimima?
eltroxin

#224 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by eltroxin »

General War wrote: 05/03/2023 21:14
eltroxin wrote: 05/03/2023 20:55 Lik koji je odusevljen raznoraznim diktatorima i njihovim rezimima prica o cenzuri!?
Zavrsni stadiji bolesti…
Kojim diktatorima? Kojim rezimima?
Odnosilo se na Munafika ali se “nakotilo” postova prije nego sam odgovorio.
General War

#225 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by General War »

banjaluka078 wrote: 04/03/2023 20:59 A nije.
Heroj incelovaca, kao i Jordan Peterson.
Sta su incelovci?
Post Reply