SDA ima kicmu:
-sjebali reviziju namjerno
- prodavali puske po 1000KM kad je rat poceo
- u ratu osim Alije nikoga iz SDA nisi mogao vidjeti negdje na liniji
- otjerali sve pismene generale i komandante, da bi svoje postavili
- 30 godina covicu davali sta hoce samo da su vlast
- DODIKU PREDALI DRZAVNU VLAST SAMO DA BI SKINULI SESTORKU U KANTONU I SPASILI SEBIJU
Bosnjaci sa kicmom kupuju tene po 300,400,500 eura, torbice po 1000 eura, jakne po 500,600,1000 eura
bosnjaci sa kicmom vozaju auta od 100.000,00 + KM
MI FUKARE BEZ KICME SMO SRETNI I SA TENAMA OD 50-100KM I AUTOM OD 20.000,00 NA KREDIT OD 10 GODINA
Vi sa kicmom prozivate Konakovica da je prodao drzavu covic,dodiku i zagrebu, to sve prozivate bez dokaza ili bilo kakvog papira, samo jer vi znate da je to konakovic uradio. samo me zanima gdje su to covic,dodik i zagreb proveli 30 godina na vlasti, da nisu mozda sa mojom rahmetli mamom?
DF ima kicmu:
Zeljko prica, prijeti,prica,prijeti i tako prodju 4 godine
izasao spisak kad je Zeljko sjedio u parlamentu BiH pa ko je koliko akvitan, Zeljko 0, ali plata redovna i tako njegove plate x 4 godine = 300 000KM cistih para bez da je kurcem mrdno
Zeljko nece obraz dati, Amire obraz je u pitanju ma hajte molim vas, pa ode ko cuko bakiru u zagrljaj
16 godina je u predsjednistvu, sta je za 16 godina konkretno uradio da mu kazes svaka cast, osim prica i filozofije
ZELJKOV OBRAZ KAD GA JE BAKIR PISAO U 60min DA NIKAD CETNIKA NIJE VIDIO
ako je jedina referenca Zeljko je ljiljan onda nas slobodno treba ugasit jer nama ne treba drzava uopste. u tom slucaju i njiha prevljak zasluzuje funkciju, lendo koji je eto slucajno poslije rata nasao na ulici 2-3 stana, poslovnih prostora, auta nekih.
samo SDA-DF ima kicmu, a kad im pogledas kicmu svi su u dobrim parama, stanovima, kucama, autima... uzmes ove sto nemaju kicmu koji su izdali drzavu i ovima ni do koljena nisu po materijalnom i drzanju predavanja. konakovic izdajnik, prodao drzavu, za 2 sedmice vise posla i sastanaka uradio nego Bosnjak Bisera koja je jedino uspjela tonu hurmi KAO DONACIJU DOBITI
hostapleri sa zapada mrze Bosnjake jer su muslimani. u Evropi zivi vise muslimana nego je kroz bosnu od prvog dana postojanja proslo, ali mrze Bosnjake.
hostapleri sa zapada mrze i Novalica, ne sto je kriminalac nego sto je Bosnjak pa se amerika boji velikog Novalica i rasta ekonomije, samo zato su ga stavili na crnu listu.
hostapleri sa zapada mrze Sebiju i laziraju da nema diploma, a ona pod granatama spasavala zivote, preko telefona iz Zagreba, Istanbula, picke materine ne zna vise ni sta da slaze gdje je bila.
hostapleri sa zapada mrze bosnjaka Bakira jer je 4 godine proveo u trezoru, a sad prica kako je on junak i on je odbranio drzavu.
hostapleri sa zapada mrze i bosnjaka Fikreta jer je sposoban i nabavio ventilatore (respiratore) prije amerike i zato sto je bosnjak
hostapleri sa zapada mrze bosnjake, a 11 milijardi NOVCA uslo u drzavu, gdje se za 3 milijarde koliko se sjecam NEMA TRAGA GDJE SU NESTALE
hostapleri sa zapada mrze bosnjake jer za 30 godina ti isti bosnjaci nisu u stanju se 1mm pomaci sa mrtve tacke, a samo bosnjak SDA i DF moze reci da nije imao prilike jer ga zapad mrzi
hostapleri sa zapada mrze bosnjake jer su ljubomorni na Bakirovu mater, jedna vreca zlata za mog bakira
za obraze necu uopste spominjate unistene firme, unistena ekonomija, ima li mene tu, delimustafic trampio NOV helikopter za sanduk municije sa slovencima, brankovic prodao za saku para DRZAVNI AVION, gdje su im ljudi govorili da se to ne radi ni slucajno, brankovic po zakonu za kikiriki kupio stan na ciglanama...
kad vidim ove sa kicmom i ove bez kicme koje podrzavaju hostapleri sa zapada, ipak su mi drazi ovi bez kicme. ovi sa kicmom mi jebase majku za 30 godina, da sad gledam svoje dijete od 5 mjeseci pa sam sebi jebem majku gdje ga rodi da mora ove sa kicmom gledati u zivotu kako pokradose i pobise ljudi sve po zakonu i islamu (bar oni tako kazu da su oni ispravni)
i izadjite evo sad na ulicu pa zapalite sve da legitimne bosnjake vratite na vlast, samo da vidim gdje su vam te silne hiljade ljudi i muda da uradite takvo nesto. znaju ti vas bosnjaci sa kicmom i Zeljko da koliko god oni skupe na drugoj strani ce duplo vise biti protiv njih i NE JER SU ONI BOSNJACI LEGITIMNI, NEGO JER SU KRIMINALCI, UBICE, JEDINI IZDAJNICI OVE DRZAVE I KOJI ZA 30 GODINA NISU BILI U STANJU NISTA POMACI SA MRTVE TACKE OSIM DA SVOJE DZEPOVE POPRAVE.