Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stronghold wrote: ↑27/02/2023 16:50
E svašta. To mi uvijek sigurica bila,izdvojim sat-dva iza posla da riješim ono što je (u 90% slucajeva) u krivim kategorijama i vazda imam kredita za izdvajanje.
Sad znači kur*ina
e nek su ga zaćerali cinkarošima to im je veliki plus
Ovo je i dalje strava i užas, ne stižu notifikacije za upite o artiklima, nema profilne slike, sve je nepregledno, glomazno, ružno... stara platforma je svjetlosnim godinama bila ljepša, brža, naprednija, preglednija... nemam riječi za ovo.
Oxygenn wrote: ↑01/03/2023 20:31
Gdje se nalazi opcija da se oglas obnavlja svaki dan, nikakvo izdvajanje u kategoriji i slicno, samo obnova, trazio nisam nasao
Zasto i dalje nisu popravili statistiku pregleda na artiklu, znaci postavio artikal i izdvojio na 7 dana i na naslovnu stranu a i dalje nmg vidit broj pregleda..........
Narucim nesto jucer u 15.00
Vidim jutros da je narudzba kreirana u 3.00 nocu
Vidim gazda se nije ocitovao
Nazovem...kaze nema
Otkaze narudzbu jeste kaze ali ostavi oglas i dalje da stoji
Narucim nesto jucer u 15.00
Vidim jutros da je narudzba kreirana u 3.00 nocu
Vidim gazda se nije ocitovao
Nazovem...kaze nema
Otkaze narudzbu jeste kaze ali ostavi oglas i dalje da stoji
P to je ona stara sanerska...nema ta ali pogledaj neku drugu,mozda ti se svidi pa kupis
Ne vrijedi ni prijavljivati vise,jer olx administracija na godisnjem odmoru od kako su unistili stranicu...sada uzivancija
Imam oglasene samsung s20 i s10 i haman pa sve poruke koje sam dobio za njih su zamjena.
Nikada ni za jedan drugi telefon nisam dobio vise poruka za zamjene.
Sta je ovo jbte,gdje su nestali ljudi sa novcem??
Pa da makar nude realnu cijenu u zamjenu,nego svoje smece mi nude 1 za 1
Meni fakat ovaj dizajn sve manje lezi sto vise koristim. Ove ikone nekakve mrtve, isto da otvaram stranicu od pogrebnog drusta. I one defaultne profilne slike. Na sta bacise pare, bolje da nista nisu dirali. Onaj stari dizajn je bio katastrofa, i ovaj mi je novi na prvu bio puno bolji ali sad skontam kad otvaram stranicu bas mi nesto ne pase. Nista nije u skladu ni s cim. Kao da su za svaki dio imali posebnog dizajnera i da uopste nisu saradjivali
Sid the sloth wrote: ↑03/03/2023 11:53
Meni fakat ovaj dizajn sve manje lezi sto vise koristim. Ove ikone nekakve mrtve, isto da otvaram stranicu od pogrebnog drusta. I one defaultne profilne slike. Na sta bacise pare, bolje da nista nisu dirali. Onaj stari dizajn je bio katastrofa, i ovaj mi je novi na prvu bio puno bolji ali sad skontam kad otvaram stranicu bas mi nesto ne pase. Nista nije u skladu ni s cim. Kao da su za svaki dio imali posebnog dizajnera i da uopste nisu saradjivali
Ne lezi ni meni novi dizajn,posebno na desktop verziji.
Ovo zumiranje slika na artiklu im je posebno glupo i ne vidis sliku kako treba dok je ne otvoris skroz.
Kompresija slika je takodjer stavljena na maksimum,pa je sada kvalitet slika OCAJAN.Ja na svaki artikal moram ubaciti dodatni link sa kvalitetnim slikama,da ljudi vide u kakvom je stanju,jer na ovim sa oglasa ne mozes vidjeti nista.
PlusSA wrote: ↑03/03/2023 11:42
radi li dostava preko naruci artikal?
prosle sedmice nije prolazilo ništa ili me lik farba
jel uklonjenja opcija kupi? vidim samo naruci artikal.
Obavio sam jednu prodaju prosle sedmice i kupacu je uredno dostavljeno.Dobio sam 10 kredita,ali narudzba idalje stoji nezavrsena kao da kupac nije primo
Zasada ima samo naruci,a nadati se da ce dodati i kupi artikal da bi kupac mogao dojam ostaviti.
Evo jedna i pohvala.
Dosla mi je sada poruka da ferundiraju olx kredite za one koji su izdvajali artikle u periodu od 15.-17.2.2023.
Ja sam izdvajao i dobio sam 100 olx kredita refundacije.
Eto nesto i pohvalno od olxa