Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U Bingu na vikend akciji sir Edamer (Milramov) po cijeni 9,95 KM/kg. Bingovo mlijeko od 2% m.m. po cijeni 1,95 KM/l.
U Konzumu i Mercatoru mlijeko Mila 2,8 % m.m. po cijeni od 2 KM/l.
Šok i nevjerica
Mnogo se ljudi zale, a kod nas realno prosjek plate 2000 KM, niske rezije, niske kamate...eto sad problem za bananu dati dvije marke. Odite u njemacku pa pogledajte cijene.
Beli belcan wrote: ↑02/03/2023 00:44
Mnogo se ljudi zale, a kod nas realno prosjek plate 2000 KM, niske rezije, niske kamate...eto sad problem za bananu dati dvije marke. Odite u njemacku pa pogledajte cijene.
Realno lupaš,porediš naše nadprosječne plate sa najnižim u Njemačkoj. Većina švaba ne radi za 1700 €,kao što i većina bosanaca ne radi za 1700 KM
Ja narucujem robu direktno iz Njemacke i 90% stvari me sa ukljucenom marzom dobavljaca i placenom dostavom na vrata izadje jeftinije nego da tu robu kupujem u nasim prodavnicama.
Gdje ti živiš ? Prosječna plata u BiH iznosi 1.190 KM po Agenciji za statistiku BIH. Uvećo si za 810 KM prosječnu platu. Hajdi da si do 100 KM al pretjera ga baš
Vanesa47 wrote: ↑02/03/2023 11:52
Coca cola u amku 3.10 KM do neki dan 2.85, a i tad je bila skuplja od Binga gdje je 2.65 KM.
1.95 KM Sinalko 2 litra + još gratis 200 ili 250 ml
Ja fakat ne kontam ko ce dati 3.10 KM za kolu...jednostavno, zdrav razum bi trebao presuditi i amku i coca coli.
Ja sam generalno smanjio gazirana pića, a i kad kupim to je na nekoj akciji, k'o što je danas sky zero 1.55 KM 2 litra u bingu.
1.95 KM Sinalko 2 litra + još gratis 200 ili 250 ml
Ja fakat ne kontam ko ce dati 3.10 KM za kolu...jednostavno, zdrav razum bi trebao presuditi i amku i coca coli.
Ja sam generalno smanjio gazirana pića, a i kad kupim to je na nekoj akciji, k'o što je danas sky zero 1.55 KM 2 litra u bingu.
Kupis u sezoni 20 kg grozdja onog crnog domaceg za 20 KM od komsije i napravis sebi 15l soka i uzivas kao covjek...melem za grlo.
Tako isto kupis dunje i jabuke u jesen za bagatelu i napravis sebi gusti kasasti sok...neces vise nikada tog gaziranog smeca usta staviti
Posecerena voda izadje suplje nego neki premium sok a da ne pricam koliko je skuplje od domaceg kojeg napravis sebi kuci za 2 sata.