Andrew Tate ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Plavo-bijeli

#101 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

eltroxin wrote: 28/02/2023 21:15
Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 21:05 Što se tiče narcisoidnosti, Tate fakat ima patološku narcisoidnu bolest, to sam davno shvatio dok sam pratio kakav mu je otac bio, pa onda slušao kako bi on odgajao svoje dijete, znaci skroz neke fule i eto...

Otac nikad sa njim nije bio zadovoljan, a kod takve djece, djeca ili krenu namjerno raditi sve ono sto otac ne voli tj postanu rebelli, ili postanu ovisni o poslu i dokazivanju i koliko god da imaju novca i stvari sto kupe opet nece biti zadovoljni, jer otac opet ce rec eh jesi ti kupio bugattia, ali ELon Musk moze kupiti citavu kompaniju...

sve ovo pisem kao neko ko godinama izucava psihologiju, pa sam neke paterrne vrlo lako mogao upratiti...

Par godina nakon sto sam sve ovo zakljucio, on u podcastu govori da su mu kod oca zvanično procjenili da ima taj poremecaj.

Takve osobe inace nikad ne priznaju to i samim time se nikad ne promjene.

Ja mom starom davao test koji procjeni da li ste narcisoidna osoba, on nakon sto ga je uradio rekao da je test vrlo loš i da su njega trebali konsultovati tokom pravljenja pitanja :)
Na koji nacin izucavas psihologiju?
Čitam knjige od priznatih psihologa, čitam materijale od istih i pratim youtube videoe od istih.
Ima tu i nekih materijala iz 'evolucijske psihologije' odnosno sve od Dr David Bussa.

Znao sam jedno vrijeme pratiti i predavanja sa Harwarda, dok sam bio bas lud :)

90% stvari je na engleskom.
konoplja

#102 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by konoplja »

Ljudi koji zive za novac i slavu gotive Tejta. Vjerovatno gotive Jalu i Bubu takodjer. :D
PaulTracy

#103 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PaulTracy »

Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 21:11
Chmoljo wrote: 28/02/2023 21:07

teško je u tvojim postovima ne primjetiti divljenje (pokupi najljepšu trebu iz kluba, vozi skupa auta, loče šampanjac), pa ti je to ujedno i odgovor.

prodaje ti želju da budeš kao i on. ne mog use oteti dojmu da si mlad. ispod 23 godine. možda griješim, al eto, kažem, dojam.

javi nam za desetak godina dokle si doguro sa samounaprijeđivanjem. :D
JA se samo divim njegovom uspjehu, kao i svakome ko dođe od 0 do 100... pratim ja puno drugih osoba koje su to uspjele, Iman Gadzhi, Grant Cardone, itd ne slazem se i sa njima sa nekim stvarima i to je to.

Ne znam sta vi savjetujete da je bolje zivjet standardan zivot ono posao 9-5 dodjes kuci umoran, nikakav, dajes 5 dana zivota za 2 dana odmora za vikend i sve tako do 65e godine kad cekas penziju i eto... nadas se povecanju plate 5%...

' a vi gurajte samounapredjivanje'

Kako vas ne zanima kako neko dođe do miliona i do svega, kod naše raje cim neko ima vise para od njih, ma sigurno lopov 100% prodavo maglu :)
I taj Gadzi može da zahvali mami što je imigrirala u Englesku. Da je ostala u Dagestanu Iman bi se sad hrvao na lokalnim turnirima za 200€ a ne hvalio satovima od 30 000$ koji su dobra investicija jer "zahvaljujući skupom satu možeš da uđeš u razgovor s bogatim ljudima i tako ostvariš nove poslovne kontakte".
Teoretski svi mogu bolje i milioneri postati ali velika je razlika između onog ko živi u maloj sredini, siromašnoj državi,ima jezičnu barijeru i x drugih stvari i onog ko je rođen u bogatoj Engleskoj, USA, Njemačkoj, Francuskoj i živi u gradu od 500 000+ stanovnika.
konoplja

#104 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by konoplja »

Chmoljo wrote: 28/02/2023 21:20 Tate nije izumio ništa novo, nije rekao ništa novo, nije vrhunski ni u čemu, samo je našao način da se razlikuje od drugih da skrene pažnju na sebe i tako pridobije fanove. on i Kim Kardashian. bez interneta i društvenih mreža, izuma drugih ljudi, bili bi obični ljudi, oni sa kojima se Tate šprda.
Nije bas tako. Like je prvak u kickboxu, a za to treba mnogo truda, odricanja i treniranja.
Koliko znam, kao dijete je imao potencijala za sah i igrao je polu profesionalno, a stari mu je profesionalno igrao sah.
Nije Andrew Tate bas blecak.
konoplja

#105 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by konoplja »

Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 21:24
eltroxin wrote: 28/02/2023 21:15
Na koji nacin izucavas psihologiju?
Čitam knjige od priznatih psihologa, čitam materijale od istih i pratim youtube videoe od istih.
Ima tu i nekih materijala iz 'evolucijske psihologije' odnosno sve od Dr David Bussa.

Edituj to u Harvard. :D
omar little

#106 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by omar little »

ja nisam nikad bila luda da gledam predavanja, ali i bez toga, neobrazovana, znam da se institucija zove harvard. :D
Plavo-bijeli

#107 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

Chmoljo wrote: 28/02/2023 21:20
JA se samo divim njegovom uspjehu, kao i svakome ko dođe od 0 do 100... pratim ja puno drugih osoba koje su to uspjele, Iman Gadzhi, Grant Cardone, itd ne slazem se i sa njima sa nekim stvarima i to je to.

Ne znam sta vi savjetujete da je bolje zivjet standardan zivot ono posao 9-5 dodjes kuci umoran, nikakav, dajes 5 dana zivota za 2 dana odmora za vikend i sve tako do 65e godine kad cekas penziju i eto... nadas se povecanju plate 5%...

Kako vas ne zanima kako neko dođe do miliona i do svega, kod naše raje cim neko ima vise para od njih, ma sigurno lopov 100% prodavo maglu :)
poserem mu se na uspjeh ako ga gradi na suzama očajnog oca. ima sasvim dovoljno ljudi koji su u tome uspjeli na ljudskiji način.

opet kažem, ne znam koliko ti je godina, ali mi se činiš mlad, a ne želim da zvučim kao da patroniziram, ali kao nekome ko je preturio rat preko glave, materijalno jeste bitno, ali nije ključno. kad se vidi tolika količina tuge, jada, očaja, nesreće, nema materijalnog koje to može poništiti. i nema tog materijalnog koje se može mjeriti sa hrabrošću, saosjećanjem, ljudskošću u tako teškim trenucima.

zadnja rečenica ti je mrtva generalizacija, ali u uslovima naše privrede, uglavnom je tačna. stvorena elita se obogatila uglavnom na muljanju i nezakonitim radnjama.

Tate nije izumio ništa novo, nije rekao ništa novo, nije vrhunski ni u čemu, samo je našao način da se razlikuje od drugih da skrene pažnju na sebe i tako pridobije fanove. on i Kim Kardashian. bez interneta i društvenih mreža, izuma drugih ljudi, bili bi obični ljudi, oni sa kojima se Tate šprda.
Nemam 23 ali sam rođen pred kraj rata.
Mada znam i one 15,20 godina starije koji svrsavaju na to da imaju te neke ferarije, lamburghinije, da ih svi vide u novom bmwu..mene to ne zanima.. mene zanima ta mogucnost da ja doguram dotle da mogu da priustim feraria i da me boli briga koliko je gorivo, a poslije ak necu da ga ne moram kupiti...

nece mene ferari uciniti sretnim, hoce mozda 2 dana, isto kao sto ne cini i Tejta, a on to sam i kaze... pare su ga odavno prestale ciniti sretnim i to je naucno dokazano, sve preko 200k kad krenes zaradjivat godisnje prestane ti dizat dopamin.

"samo je našao nacin" pa nadji ti jarane, ali jok ti eto kao neces :), a mogao bi da hoces...aha...

kako nije vrhunski ni u cemu, postao najgledaniji na tik toku u par dana, najjaci marketing strucnjak na svijetu.

ne sprda se on sa obicnim ljudima, ne sprda se ni sa kim, sprda se sa osobom koja moze biti izvanredna, a 'obican je' sa tim se on šprda.

ovo poređenje gdje da nije izuma drugih ljudi bi bio niko i nista :-) prvo nije istina, sa njegovom pricom bi bio dobar salesmen (a bio je to vec jedno vrijeme i dobre je pare uzimao) u bilo kojem periodu vremna od nastanka civilizacija...
a druga stvar sto se tice mreza, kompjutera..pa isto rec da bi neki najjaci svjetski programeri bili niko i nista da su rodjeni u vrijeme kad je snaga bila prva stvar, a oni smokljani neko bi ih ko u sale ubio, tj poslati bi bili u rat i ko u sale bi poginuli

tvoje umijece se sastoji od toga da se prilagodis vremenu u kojem zivis i izvuces maksimalno iz njega...

Sjecas se kad su videoteke bile, ja sam jos kao neko od 5,6 godina im zavidio i kontao , blago njima, uzimat ce od ovoga ogromne pare do kraja zivota... ko je tad mogao ocekivati da ces film od 4gb moci skinut za par minuta kod nas...ili imat netflix od 10$ sa 1000 razlicitih filmova i serija i da ce nove izlaziti non stop... vremena se non stop mijenjaju, sto se vise prilagodjavas to ces biti uspjesniji, sto znaci non stop ucenje i istrazivanje.
Za bilo koju sveru zivota.

Ja studirao na FITu, par profesora ubijaju, par ih tu, ja vise i bolje znam od njih i ne postujem ih ni 1% kao profesore. Što? Zato sto su prije 20 godina prestali uciti.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#108 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

konoplja wrote: 28/02/2023 21:29
Chmoljo wrote: 28/02/2023 21:20 Tate nije izumio ništa novo, nije rekao ništa novo, nije vrhunski ni u čemu, samo je našao način da se razlikuje od drugih da skrene pažnju na sebe i tako pridobije fanove. on i Kim Kardashian. bez interneta i društvenih mreža, izuma drugih ljudi, bili bi obični ljudi, oni sa kojima se Tate šprda.
Nije bas tako. Like je prvak u kickboxu, a za to treba mnogo truda, odricanja i treniranja.
Koliko znam, kao dijete je imao potencijala za sah i igrao je polu profesionalno, a stari mu je profesionalno igrao sah.
al ga ništa od toga nije obogatilo, zar ne?
Plavo-bijeli

#109 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

PaulTracy wrote: 28/02/2023 21:28

I taj Gadzi može da zahvali mami što je imigrirala u Englesku. Da je ostala u Dagestanu Iman bi se sad hrvao na lokalnim turnirima za 200€ a ne hvalio satovima od 30 000$ koji su dobra investicija jer "zahvaljujući skupom satu možeš da uđeš u razgovor s bogatim ljudima i tako ostvariš nove poslovne kontakte".
Teoretski svi mogu bolje i milioneri postati ali velika je razlika između onog ko živi u maloj sredini, siromašnoj državi,ima jezičnu barijeru i x drugih stvari i onog ko je rođen u bogatoj Engleskoj, USA, Njemačkoj, Francuskoj i živi u gradu od 500 000+ stanovnika.
100% i jeste dobra investicija zato sto se poslije svi ti satovi mogu prodat po istoj, ili vecoj cijeni.

I sta sad? Sta je poenta ovog posta? Osjeti se nekakav victim mentality iz tvog komentara.

Znas koliko ih ima ko Iman ciji su roditelji imigrirali u Englesku, Australiju, Ameriku, pa su oni potpuno neuspjesni?

Normalno da je lakse u vecim gradovima postati milioner, ali evo kod nas ovdje sa 10 000 mjesecno sto je smijesna cifra u UK, mozes zivjet zivotom haman ko milionera...
konoplja

#110 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by konoplja »

Chmoljo wrote: 28/02/2023 21:34

Mislis na duhovno obogacenje? :D
Plavo-bijeli

#111 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

konoplja wrote: 28/02/2023 21:30
Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 21:24

Edituj to u Harvard. :D
fakat mi svejedno, jer za ogroman broj ljudi je odlazak na fakultet i studiranje, gubljenje vremena i novca. Pod ovim ne mislim na one sto upisu pa nikad ne zavrse, pa potrose novac.
PaulTracy

#112 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PaulTracy »

Ja braću Tate dozivljavam kao dva kompleksaša koji su patili za novcem i materijalnim stvarima a kada su došli do njega počeli su da se hvale i prkose drugim ljudima, određeni oblik "osvete", žele da se drugi osjećaju onako bijedno kako su se oni osjećali dok su kokuzi bili.
Da su inteligentni ne može se osporiti ali ti kompleksi u njima su puno jači.
Lično poznajem ljude slične njima koji se hvale da su momčine od 190cm, samo o parama pričaju i kako bi šukali drugim da su milionneri.
Chmoljo

#113 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 21:34
"samo je našao nacin" pa nadji ti jarane, ali jok ti eto kao neces :), a mogao bi da hoces...aha..
nisam dovoljno samoljubiv da bih mogao dizati lovu na likovima sa manjkom samopoštovanja.

ako mi je to mana, neka je.
Chmoljo

#114 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

konoplja wrote: 28/02/2023 21:37
Chmoljo wrote: 28/02/2023 21:34

Mislis na duhovno obogacenje? :D
materijalno, jakako. šta to duhovno nudi Tate?

osim magle, naravno :D
Plavo-bijeli

#115 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

Prvak u jednoj posebnoj kategoriji, koja nije sad nesto najjace sto postoji u kickboxu... ali da budes najbolji u bilo cemu, makar to bilo plimpanje lopte u jednoj maloj mahali, opet moras da se potrudis dosta...

Kao mali jeste imao potencijala, a kako nece imat potencijala kad mu je otac bio haman na nivou GM-a a, mada Tate cesto slaze u podcastu pa kaze da mu je otac bio velemajstor, a nije... otac mu je bilo vrlo jak igrač, jedan od najjacih 'napadaca' u svoje vrijeme..
a tate je danas na nivou saha skroz ispod prosjeka, ja ponekad radim saha i da stisnem jos malo koji poen iznad bio bih na njegovom nivou...a babo me nije ni otvaranja znao naucit :)
Chmoljo

#116 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

PaulTracy wrote: 28/02/2023 21:38 Ja braću Tate dozivljavam kao dva kompleksaša koji su patili za novcem i materijalnim stvarima a kada su došli do njega počeli su da se hvale i prkose drugim ljudima, određeni oblik "osvete", žele da se drugi osjećaju onako bijedno kako su se oni osjećali dok su kokuzi bili.
Da su inteligentni ne može se osporiti ali ti kompleksi u njima su puno jači.
Lično poznajem ljude slične njima koji se hvale da su momčine od 190cm, samo o parama pričaju i kako bi šukali drugim da su milionneri.
znam i sam takve.

smoriše svojim "uspjehom". mislim ok, volio bih i ja malo više, ali to ne znači da bih volio na način za koji znam da oni jesu. brate, sebi si se obogatio, ja nemam ništa od toga.

što bi reko Tate: nemam vremena da slušam tvoje samohvaljenje koje meni ne donosi ništa :D
Plavo-bijeli

#117 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

Chmoljo wrote: 28/02/2023 21:38
Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 21:34
"samo je našao nacin" pa nadji ti jarane, ali jok ti eto kao neces :), a mogao bi da hoces...aha..
nisam dovoljno samoljubiv da bih mogao dizati lovu na likovima sa manjkom samopoštovanja.

jbg ti sam sebe preispitaj jel to sam sebi dajes neko opravdanje, zbog čega, ili si fakat neki ogromni moralista kojem se gadi ideja da uzimas pare likovima tako sto ce im se neke cure skidat i navlaciti im da salju jos vise para, da imas kockarnicu gdje ce na aparatima trositi pare itd... ovo sto radi preko discorda je skroz normala stvar.
Chmoljo

#118 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 21:43
Chmoljo wrote: 28/02/2023 21:38

jbg ti sam sebe preispitaj jel to sam sebi dajes neko opravdanje, zbog čega, ili si fakat neki ogromni moralista kojem se gadi ideja da uzimas pare likovima tako sto ce im se neke cure skidat i navlaciti im da salju jos vise para, da imas kockarnicu gdje ce na aparatima trositi pare itd... ovo sto radi preko discorda je skroz normala stvar.
preispitaj ti sam sebe je li svačiji sistem vrijednosti jednak tvom. za nekog ko se izdaje da je širokih shvatanja, vrlo teško prihvataš da nisu svi isti već to pripisuješ pravdanju i nesposobnošću. kao što teško prihvataš da neko može biti seksualni predator i pored dobrog kotiranja među ženama. Ted Bundy bi vjerovatno mogao tu nešto dodati...

nije mi nikad želja da budem svodnik. ili polusvodnik, ili kako se već zove lik koji organizuje takve stvari. nisam ja nikakva moralna vertikala, nego nisam toliko otuđen od prosječne ljudske pristojnosti.
Plavo-bijeli

#119 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

Chmoljo wrote: 28/02/2023 21:51
Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 21:43

preispitaj ti sam sebe je li svačiji sistem vrijednosti jednak tvom. za nekog ko se izdaje da je širokih shvatanja, vrlo teško prihvataš da nisu svi isti već to pripisuješ pravdanju i nesposobnošću. kao što teško prihvataš da neko može biti seksualni predator i pored dobrog kotiranja među ženama. Ted Bundy bi vjerovatno mogao tu nešto dodati...

nije mi nikad želja da budem svodnik. ili polusvodnik, ili kako se već zove lik koji organizuje takve stvari. nisam ja nikakva moralna vertikala, nego nisam toliko otuđen od prosječne ljudske pristojnosti.
znaci ja sutra da ti kazem, eh slusaj Chmoljo, dat cu ti da vodis 20 cura koje preko interneta imaju svoje racune, sve uzimaju u prosjeku 5,10000$ a ti ces uzimat 50% toga... skidaju se likovima koji su ovisni o pornografiji i nemaju cure u stvarnom zivotu.

Ti bi to odbio, jel tako ? :)

Nisam rekao da ne mozes biti seksualni predator, nego da je dosta manja sansa.
Fun Fact, nekad davno ko mali upoznao trebu iz Amerike koja je imala Teda Bundya na svojim slikama i profilima i glavna joj fantazija bila da je imala priliku njega da upozna... na pitanje sta ako bi je ubio nakon svega, kao i svoje prethodne zrtve, rekla da bi joj to ok bilo... :run:

al porediti teda i tejt i njihove uspjehe sa curama.. ogromna razlika :)
Pandakonda

#120 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Pandakonda »

Tate je najobicniji kriminalac koji je sam rekao da je presao iz UK u Rumuniju jer je policijska kontrola manja i da ih moze potkupiti. Taj isti Tate ima sestru i kada su ga pitali da li mislis da je tvoja sestra vlasnistvo muza, covjek je potvrdno odgovorio. Ako to nije dovoljno za njegovu diskreditaciju ja onda ne znam sta je :-)

Nikada nisam vjerovao ljudima kojima je primarni izvor zarade da drugim ljudima sole pamet. A to su upravo likovi poput Tate-a, Smiljan Morija itd. Pa covjek je na hebenom Discord serveru akademiju napravio i debili to kupuju :skoljka: . Postujem njegovu kickbox karijeru ali soliti pamet ljudima i prodavati im neke crypto kurseve a ti ustvari zarađujes pare od prostitucije i reketa je vrhunac debilizma i davanja lazne nade. Neke stvari mu jesu pakovali vezano za djevojke ali covjek je vise puta dokumentovano osuđivan za podsticanja na prostituciju i da je nekim only fans modelima prijetio nasiljem ako mu ne daju procenat te zarade. Da se odma razumijemo nemam neko visoko misljenje o djevojkama koje su na OF ali glumit i ucit nekoga o muskosti i biznisu a curama uzimati pare nasiljem je dno dna.

Tate je nasao publiku u kako on to voli nazvati, beta muskarcima koji nisu u stanju progovoriti rijec sa djevojkama bez da se tresu i hrani njihov ionako mali fragilni ego. Ono sto je on dobro shvatio je provjerena formula gdje ces reci par stvari koje su common sense i nesto oko cega se svi slazu, i to poklopiti sa milijardu gadosti samo da bi dobio paznju. To bi sve bilo ok da covjek da neki disclamer za mlađu populaciju ali on u toj svojoj ulogi jako utice na njihovo ponasanje. Vec je bilo par slucajeva gdje je recimo neki djecak na casu historije se poceo derati kako ne zeli da mu zena predaje historiju jer ce sakriti pravu istinu i davati mu feminiziranu verziju historije. To je bilo u osnovnoj skoli :-) I to je samo jedna od mnogih situacija. Niko ne spori da je covjek uticajan ali dizat nekog u nebesa jer je sposoban dignut prasinu je jos veca glupost.

Naravno on govori i neke dobre stvari kao sto je preuzimanje odgovornosti u zivotu i ne dopustiti da te neki problemi sputavaju do uspjeha, ali se po meni to isto moze nauciti od iole normalnijih ljudi koji imaju akademsku pozadinu kao sto je J. Peterson. A ne ova fosna koja ce reci preuzmi odgovornost i onda nakon toga reci slobodno udari zenu ako ti odgovori da bi pokazao muskost. Takodjes cuo sam da je momka spasio od samoubistva jer ga je ubacio u teretanu i radio sa njim ali to ne brise njegove vecinski lose osobine. Ja shvatam da neki forumasi govore kako treba uzimati ono sto je dobro a izbacit ono sto je lose, ali realnost je skroz drugacija i mnogi mladi umovi nisu sposobni da to urade a to itekako ima posljedice u realnom zivotu.
Chmoljo

#121 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 21:57
Chmoljo wrote: 28/02/2023 21:51

znaci ja sutra da ti kazem, eh slusaj Chmoljo, dat cu ti da vodis 20 cura koje preko interneta imaju svoje racune, sve uzimaju u prosjeku 5,10000$ a ti ces uzimat 50% toga... skidaju se likovima koji su ovisni o pornografiji i nemaju cure u stvarnom zivotu.

Ti bi to odbio, jel tako ? :)
bih.
drag_gost

#122 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by drag_gost »

Hatic je Tate za fukaru.
PaulTracy

#123 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PaulTracy »

Plavo-bijeli wrote: 28/02/2023 21:36
PaulTracy wrote: 28/02/2023 21:28

100% i jeste dobra investicija zato sto se poslije svi ti satovi mogu prodat po istoj, ili vecoj cijeni.

I sta sad? Sta je poenta ovog posta? Osjeti se nekakav victim mentality iz tvog komentara.

Znas koliko ih ima ko Iman ciji su roditelji imigrirali u Englesku, Australiju, Ameriku, pa su oni potpuno neuspjesni?

Normalno da je lakse u vecim gradovima postati milioner, ali evo kod nas ovdje sa 10 000 mjesecno sto je smijesna cifra u UK, mozes zivjet zivotom haman ko milionera...
Nije victim mentality, samo malo realnije gledam stvari od tebe. Ti ljudi koji na internetu sole pamet su iz super bogatih država i svjetskih metropola gdje sa jebbenom marketing agencijom i par dobrih klijenata postaneš milioner.
I onda takav jedan čovjek ti dođe i soli pamet kako on naporno radi, kako svako uz odricanje može postati milioner itd.
Pa dođi druže u Kakanj sa faking marketing agencijom pa postani milioner 😀
Chmoljo

#124 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

PaulTracy wrote: 28/02/2023 22:05
Pa dođi druže u Kakanj sa faking marketing agencijom pa postani milioner 😀
Image

:D
PaulTracy

#125 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PaulTracy »