AnonymousBIH wrote: ↑28/02/2023 18:04
W0rM wrote: ↑27/02/2023 18:27
Apsolutno se ne slažem, mislim da su više nužno zlo. Prvo ko gleda onolike Pink kanale? U dahu bih sve njih promijenio za 3 HBOa i Cinestar Premium. Internet brzina je oke, pogotovo kablom, tu nemam šta reći. Usluga je relativna, znači kad se desi da internet konekcija nestane, resetovanje rutera je nekad vrhunac tehničke pomoći. Zvao ih povodom EON aplikacije, odgovor je bio "je li vam TV na listi preporučenih? Ako nije mi Vam ne možemo garantovati ispravan rad aplikacije", mooooliiiiim? moram se voditi koji ću TV uzeti da bih imao EON app? Sreća skapirao sam do čega je i riješio problem. Cijena je već cirkus. Najjeftiniji paket 47.5 Keka za nešto što ne koristim toliko, 47.5, ekvivalent skoro 6 mjeseci usluga KJKP RAD, skoro mjesečne grasove karte, preko 4 mjeseca računa za vodu, haman struje potrošim toliko kad nije zima.
Nemaju istinske konkurencije, a da imaju ovo se ne bi dešavalo.
Kupis sebi ruter i uzivas u najboljem netu.
HBO imam u paketu, Pinkovi i svi ostali kanali osim dokumentarnih me ne zanimaju.
Cijena 47.50 KM za uloženo/dobiveno je i vise nego korektna, po tebi bi bilo najbolje kako za cenera da ponude sve. Kompatibilnost opreme je uslov kod svih aplikacija, ne samo kod njihove.
Konkurenciju nemaju, jer BHT nije nikome konkurencija sa svojom ponudom, da mogu biti bolji mogu, ali i ovako su odlicni.
Ako nisi pročitao za brzinu neta nisam ništa loše rekao.
Rekao sam tehničku podršku kada konekcija "pukne" a nije do strane klijenta.
Pinkove i ostalo plaćaš, recimo tu su mogli uletiti s ponudom da sebi napraviš programsku šemu.
Cijena od skoro 50 Keka nije oke, ne kažem da mi treba za cenera, ali cijena od 30-35 KMcica bi bila daleko bolja i prihvatljivija.
Slažem se, kompatibilnost opreme jeste uslov. Ali ako mi na reklami kažeš i pri potpisu ugovora "da, radi EON na android OS-u" i ja uzmem taj TV jer jel, većina smart TVova danas imaju android OS, poneki Roku itd, a u ugovoru se ogradiš "preporučenim TV uređajima", to je daleko od poštenog.
I da, opet, napisao sam da (nažalost) nemaju istinske konkurencije, jer da imaju ovo se ne bi dešavalo.
Nadam se, da će u skorije vrijeme aBd neko drugi doći na tržište BiH i pomrsiti vam planove. Jer ovakvim (ne)radom, možete kako hoćete ali ne i dokle hoćete.