Ne slažem se s tobom. Niko neće skinuti gaće tek tako, niko ne želi izgubiti NIKADA. Sorry, jednostavno se ne slažem s tobom ni u čemu što si rekao.canvra888 wrote: ↑23/02/2023 22:07Nisi realan, druže.Nepenthe11 wrote: ↑23/02/2023 22:04 Kako mi ide na živce ovaj komentar koji nema pojma, ni sukomentator. HALO ČOVJEČE, Crna Gora izgubi, mi dobijemo Mađarsku, mi smo s boljim omjerom i idemo na SP. Kako možeš pričati mjesecima s tolikim samopouzdanjem da samo CG moraš dobiti 20 razlike da bi išao?
E moj komentatore budžetlijo već 300 godina, jel to Crna Gora neka velesila koja milion posto dobija Čehe? Ko je samo ovo večeras gledao jasno mu je da nije, limitirani posvuda. Evo, Česi večeras s Wenbayamom Francuze jedno vrijeme vodili. Ekipa s glavom i repom zadnjih godina. Ovi pričaju o sljedećim kvalifikacijama sa apsolutnom sigurnošču, ko je mlad i sl.
Samo pričam realno, ništa više.
I da, ne bih rekao ni da su sljedeće kvale one za EP 2025. Neću da guglam jer ovi stručLJaci ne mogu pet minuta izdvojiti za to, ma idite u krasni qrac oba, pogotovo ovaj glavni vječni komentator posrani. Igraju se pretkvalifikacije i kvalifikacije za OI 2024, ako je Hrvatska u njima koja je u pretkvalifikacijama za EP 2025, onda mora biti i BiH. To će igrati mnogo reprezentacija i gotovo sam 100 % siguran da je BiH tu.
Nije Crna Gora velesila, ali igraju za prolaz u toj narednoj utakmici, dok Česi bukvalno ni za šta ne igraju. Nije realno očekivati da će Česi imati i upola borbenosti, motivacije, volje za igrom kao što će Crna Gora imati. Postoji šansa da će Česi dobiti, ali ja bih rekao da je manja šansa nego što je bila da ćemo mi Crnu Goru 20 razlike dobiti.
Puno jače ekipe su padale, hajde molim te i Crnogorci eto
Crnogorci, naš mentalitet, šta ako Česi krenu trice cijepat. Na papiru jesu favoriti, ali ja to nikad ne bi proglasio gotovim.
Pazi, oni su bez obzira na stanje na tabeli vrlo ozbiljna ekipa, organizovani maksimalno. Bumo vidli.