Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Olx je totalno urusen i sada barem znamo da se ovo zadugo nece popraviti.Ne treba vise kukati,nego traziti alternative za prodaju i nova trzista.
Za ovih 8 dana 2-3 puta sam izdvajao artikal po odlicnoj cijeni,dobio 2 poruke za zamjenu...pregleda na artiklima 5 puta manje nego prije bez izdvajanja.
Dakle nema vise ljudi na stranici a bez ljudi nema ni trgovine.
Upravo se desilo kako sam i predvidio prije nekih mjesec dana,kada sam pisao da se bojim da novim promjenama ne shebu potpuno stranicu,samo sto nisam bas mislio da ce je totalno unistiti u tehnickom smislu...vise sam mislio da ce poskupiti usluge.
A mogli su jednostavno vratiti staru stranicu prvi dan i ovu novu verziju testirati jos ali zasto jednostavno kod nas,kada mozes unistiti nesto sto je radilo.
Ne daj boze da u BiH neko prizna vlastitu gresku i ispravi je.
zippoo87 wrote: ↑21/02/2023 14:08
Olx je totalno urusen i sada barem znamo da se ovo zadugo nece popraviti.Ne treba vise kukati,nego traziti alternative za prodaju i nova trzista.
Za ovih 8 dana 2-3 puta sam izdvajao artikal po odlicnoj cijeni,dobio 2 poruke za zamjenu...pregleda na artiklima 5 puta manje nego prije bez izdvajanja.
Upravo se desilo kako sam i predvidio prije nekih mjesec dana,kada sam pisao da se bojim da novim promjenama ne shebu potpuno stranicu,samo sto nisam bas mislio da ce je totalno unistiti u tehnickom smislu...vise sam mislio da ce poskupiti usluge.
A mogli su jednostavno vratiti staru stranicu prvi dan i ovu novu verziju testirati jos ali zasto jednostavno kod nas,kada mozes unistiti nesto sto je radilo.
Nova stranica i aplikacija su još uvijek loše. Korisnička podrška se ne javlja na telefon, samo automatski odgovor da se za probleme piše upit.
Ali zato mi prodaja ide, u dva dana 5 narudžbi preko olx brze pošte.
zippoo87 wrote: ↑21/02/2023 14:08
Pa mogul' strucnjaci vratiti staru verziju
Znas ono kad useres nesta kod roditelja pa da oni ne bi vidjeli i skontali koliko si zasro nekako to sklepas i zalijepis nadajuci se da nece primjetiti o cemu se tacno radi...
Ako cemo realno.. OLX pa i ranije PIK i Derneci itd.. nikad nisu ni radili kako treba i stalno su imali nekih problema. Nova verzija je vjerovatno uslovljena od strane vlasnika "grupacije", nije samo jasno zasto su i dalje svi odvojeni.. zasto gazde ne uzmu i rade sve sa neke "centralne" lokacije, zasto uopste imaju ista i ikog (osim marketinga i prodaje) u BIH.
gentoo wrote: ↑21/02/2023 22:12
Ako cemo realno.. OLX pa i ranije PIK i Derneci itd.. nikad nisu ni radili kako treba i stalno su imali nekih problema. Nova verzija je vjerovatno uslovljena od strane vlasnika "grupacije", nije samo jasno zasto su i dalje svi odvojeni.. zasto gazde ne uzmu i rade sve sa neke "centralne" lokacije, zasto uopste imaju ista i ikog (osim marketinga i prodaje) u BIH.
Drasticno razlicite baze podataka, da se razvija samo jedan app centralno i sve zemlje ga koriste bi znacilo da svaka zemlja mora mijenjati svoj backend kako bi se mogao nakaciti na app ili ti ga frontend, a to je oun klinac posla.
Mozda oni front i jesu dobili od centrale, al ga nisu jos nakacili kako treba a pustili, i dobijemo ovo sto smo dobili gdje 90% opcija ne radi jer ne prica ni sa cim.
Kad odem browserom na stranicu ne prikazuje mi obavijest ni ništa ako imam novu poruku.
Nego baš moram otvoriti poruke pa vidjeti ima li koja nova.
Je li ovo do mene ili je i kod vas tako?
Baš su profesionalni raji brišu komentare na FB valjda im neugodno čitati kritike.Ali je neugodno i ljudima koji su platili oglase a ne mogu normalno koristiti app već sedam dana.
sarajevo-x.com wrote: ↑22/02/2023 12:17
Gori ste vi sto im besplatno testirate stranicu i saljete prijedloge i sugestije
Pa ce oni kada sve poprave iz zahvalnosti poskupiti usluge
Rekoh ja na pocetku ovog debakla jednom forumasu -- ako nisi placen da budes njihov QA, nemoj biti njihov QA