Kakva zamjena teza. Oni koji zaista pozivaju na bratoubilački rat su oni koji druge proglašavaju izdajnicima i pišu "moj mitraljez i na njemu gajka, nipovska će zaplakati majka". Stvaranje opozicione stranke i broba za vlast nije ni u kojem slučaju poziv na bratoubilački rat. Ja nisam vidio ni jednu drugu stranku osim SDA jurišnika da poziva na to. Sve druge stranke učestvuju u demokratskoj borbi i sklone se svaki put kada izgube. Samo SDFA od toga prave dramu i tenziju koja neku budalu može navesti da napravi sranje.mishic wrote: ↑14/02/2023 08:19 "Jer, bratoubilački rat koji se vodi na političkom polju prijeti da unutar bošnjačkog) korpusa stvori getoizirane političke falange, spremne na svaku vrstu obračuna s neistomišljenicima.
A to je početak kraja. Bosne! I Bošnjaka! Znaju to Konakovićevi briselski, zagrebački i beogradski nalogodavci. Jer onog trenutka kada uspiju okrenuti svijet protiv islamskog fundamentalizma prikačenog Bošnjacima i Bošnjake unutar etnosa jedne protiv drugih, neće postojati više ni minimum snage koja stoji na braniku Bosne i Hercegovine!
Tog dana doći će nam prosvjetitelji u liku i obliku Željane Zovko i Dragana Čovića, doći će nam i Aleksandar Vučić i Rasmus Paludan… Doći će i mnogi slični!"
Narod i Pravda (Konakovic)
-
mirza_15
#26051 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
__Phoenix__
#26052 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Oni bi sutra dali sve Konakoviću samo da ih uvede u vladu KS, zna se šta je zlatna koka
- tramvajtrojka
#26053 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
forumski Adil Kulenović a forum mu dodje kao dnevna sesija kruga 99mirza_15 wrote: ↑14/02/2023 09:23Kakva zamjena teza. Oni koji zaista pozivaju na bratoubilački rat su oni koji druge proglašavaju izdajnicima i pišu "moj mitraljez i na njemu gajka, nipovska će zaplakati majka". Stvaranje opozicione stranke i broba za vlast nije ni u kojem slučaju poziv na bratoubilački rat. Ja nisam vidio ni jednu drugu stranku osim SDA jurišnika da poziva na to. Sve druge stranke učestvuju u demokratskoj borbi i sklone se svaki put kada izgube. Samo SDFA od toga prave dramu i tenziju koja neku budalu može navesti da napravi sranje.mishic wrote: ↑14/02/2023 08:19 "Jer, bratoubilački rat koji se vodi na političkom polju prijeti da unutar bošnjačkog) korpusa stvori getoizirane političke falange, spremne na svaku vrstu obračuna s neistomišljenicima.
A to je početak kraja. Bosne! I Bošnjaka! Znaju to Konakovićevi briselski, zagrebački i beogradski nalogodavci. Jer onog trenutka kada uspiju okrenuti svijet protiv islamskog fundamentalizma prikačenog Bošnjacima i Bošnjake unutar etnosa jedne protiv drugih, neće postojati više ni minimum snage koja stoji na braniku Bosne i Hercegovine!
Tog dana doći će nam prosvjetitelji u liku i obliku Željane Zovko i Dragana Čovića, doći će nam i Aleksandar Vučić i Rasmus Paludan… Doći će i mnogi slični!"
- Login77777
#26054 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Najdraza mu tema vunene carape…tramvajtrojka wrote: ↑14/02/2023 10:06forumski Adil Kulenović a forum mu dodje kao dnevna sesija kruga 99mirza_15 wrote: ↑14/02/2023 09:23
Kakva zamjena teza. Oni koji zaista pozivaju na bratoubilački rat su oni koji druge proglašavaju izdajnicima i pišu "moj mitraljez i na njemu gajka, nipovska će zaplakati majka". Stvaranje opozicione stranke i broba za vlast nije ni u kojem slučaju poziv na bratoubilački rat. Ja nisam vidio ni jednu drugu stranku osim SDA jurišnika da poziva na to. Sve druge stranke učestvuju u demokratskoj borbi i sklone se svaki put kada izgube. Samo SDFA od toga prave dramu i tenziju koja neku budalu može navesti da napravi sranje.![]()
![]()
![]()
-
Spit_fire
#26055 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Evo gledajuci sta je bilo prosle sedmice u politckom dijeu BiH odgledah i gostovanje na N1..Dino ga nahvali ko da je ne znam ti ko
Al voli ovu rijec jbg..valjda mu rekli da dobro zvuci
- Point.
#26056 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Privjesci HNSa, ublehe okupljene pod imenom PiP, nastavljaju da plešu kako im Čović kaže. Tužno je na šta su pojedini relaksivači i prodavači magle koji su ko biva bolji, ljepši i pametniji spremni zarad 4 godine udobne fotelje. A 4 godine brzo prođu a poslije toga ide zaslužena mirovina na istorijskom političkom smetljištu.
Dugogodišnji sekretar Predstavničkog doma Parlamenta Federacije i kadar HDZ-a BiH Marin Vukoja prvorangirani je kandidat za sudiju Ustavnog suda BiH, saznaje Istraga.ba. Njega je na prvo mjesto rangirala Komisija za provođenje konkursne procedure koju čine po jedan federalni zastupnik HDZ-a, Naroda i Pravde, NES-a i dvoje eksperata iz reda sudija. Vukoja je, prema informacijama Istrage, najviše bodova dobio od Mladena Boškovića (HDZ BiH), Rasima Smajlovića (NiP) i Božane Banduke, članice udruženja sudija Federacije BiH. Drugorangirana na ovoj listi je aktualna potpredsjednica VSTV-a Sanela Butigan-Gorušanović. Ona je, prema informacijama Istrage, najviše bodova dobila od NES-ovog Irfana Durića i sudije Hakije Zaimovića.
Podsjećamo, samo Predstavnički dom Parlamenta Federacije odlučuje o imenovanju ustavnih sudija koji dolaze iz tog entiteta. HDZ BiH i stranke okupljene oko HNS-a imaju ukupno 20 zastupnika. Za imenovanje je potrebno 50 ruku. S obzirom na to da je NiP-ov kadar u komisiji pratio glasanje HDZ-a BiH, bloku HNS-a treba dodati i glasove sedam zastupnika Naroda i Pravde. Čak i ako bi Naša stranka sa šest zastupnika, te PDA i SBiH pratili HDZ BiH, Marin Vukoja ne bi imao potrebnu potršku. Stoga će ključnu ulogu u svemu imati SDP BiH. Ukoliko oni odluče da Ustavni sud BiH isporuče HDZ-u BiH, to će značiti da će Schmidtove odredbe ostati na snazi.
- Styling
#26057 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Drze se ti SveCke i pusti nas da se bavimo sobom.Point. wrote: ↑15/02/2023 09:00 Privjesci HNSa, ublehe okupljene pod imenom PiP, nastavljaju da plešu kako im Čović kaže. Tužno je na šta su pojedini relaksivači i prodavači magle koji su ko biva bolji, ljepši i pametniji spremni zarad 4 godine udobne fotelje. A 4 godine brzo prođu a poslije toga ide zaslužena mirovina na istorijskom političkom smetljištu.
Dugogodišnji sekretar Predstavničkog doma Parlamenta Federacije i kadar HDZ-a BiH Marin Vukoja prvorangirani je kandidat za sudiju Ustavnog suda BiH, saznaje Istraga.ba. Njega je na prvo mjesto rangirala Komisija za provođenje konkursne procedure koju čine po jedan federalni zastupnik HDZ-a, Naroda i Pravde, NES-a i dvoje eksperata iz reda sudija. Vukoja je, prema informacijama Istrage, najviše bodova dobio od Mladena Boškovića (HDZ BiH), Rasima Smajlovića (NiP) i Božane Banduke, članice udruženja sudija Federacije BiH. Drugorangirana na ovoj listi je aktualna potpredsjednica VSTV-a Sanela Butigan-Gorušanović. Ona je, prema informacijama Istrage, najviše bodova dobila od NES-ovog Irfana Durića i sudije Hakije Zaimovića.
Podsjećamo, samo Predstavnički dom Parlamenta Federacije odlučuje o imenovanju ustavnih sudija koji dolaze iz tog entiteta. HDZ BiH i stranke okupljene oko HNS-a imaju ukupno 20 zastupnika. Za imenovanje je potrebno 50 ruku. S obzirom na to da je NiP-ov kadar u komisiji pratio glasanje HDZ-a BiH, bloku HNS-a treba dodati i glasove sedam zastupnika Naroda i Pravde. Čak i ako bi Naša stranka sa šest zastupnika, te PDA i SBiH pratili HDZ BiH, Marin Vukoja ne bi imao potrebnu potršku. Stoga će ključnu ulogu u svemu imati SDP BiH. Ukoliko oni odluče da Ustavni sud BiH isporuče HDZ-u BiH, to će značiti da će Schmidtove odredbe ostati na snazi.
- tramvajtrojka
#26058 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
naravno bolje i HDZ nego SDA sudija , pravicnije ce ti HDZ-ov sudija suditi nego od sdaovaca, to vidimo na svakodnevnim primjerima gdje se minder ahbabi puštaju na slobodu onda postaju zastupnici , zamjenici direktora hotela itd itdPoint. wrote: ↑15/02/2023 09:00 Privjesci HNSa, ublehe okupljene pod imenom PiP, nastavljaju da plešu kako im Čović kaže. Tužno je na šta su pojedini relaksivači i prodavači magle koji su ko biva bolji, ljepši i pametniji spremni zarad 4 godine udobne fotelje. A 4 godine brzo prođu a poslije toga ide zaslužena mirovina na istorijskom političkom smetljištu.
- Point.
#26059 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Uh uh. Čim se malo pritisne odmah idu ovakvi nebulozni odgovori.Styling wrote: ↑15/02/2023 09:30Drze se ti SveCke i pusti nas da se bavimo sobom.Point. wrote: ↑15/02/2023 09:00 Privjesci HNSa, ublehe okupljene pod imenom PiP, nastavljaju da plešu kako im Čović kaže. Tužno je na šta su pojedini relaksivači i prodavači magle koji su ko biva bolji, ljepši i pametniji spremni zarad 4 godine udobne fotelje. A 4 godine brzo prođu a poslije toga ide zaslužena mirovina na istorijskom političkom smetljištu.
Elem, neću i ne želim. BiH je moja koliko i tvoja. Ende.
- Point.
#26060 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Reci da se zajebavaš.tramvajtrojka wrote: ↑15/02/2023 09:49naravno bolje i HDZ nego SDA sudija , pravicnije ce ti HDZ-ov sudija suditi nego od sdaovaca, to vidimo na svakodnevnim primjerima gdje se minder ahbabi puštaju na slobodu onda postaju zastupnici , zamjenici direktora hotela itd itdPoint. wrote: ↑15/02/2023 09:00 Privjesci HNSa, ublehe okupljene pod imenom PiP, nastavljaju da plešu kako im Čović kaže. Tužno je na šta su pojedini relaksivači i prodavači magle koji su ko biva bolji, ljepši i pametniji spremni zarad 4 godine udobne fotelje. A 4 godine brzo prođu a poslije toga ide zaslužena mirovina na istorijskom političkom smetljištu.
- Point.
#26062 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A ona Željka, da bi još više relaksirala odnose, priča po mahali da su spasioci iz RS spasili x broj ljudi. Reci joj Dino.
- tramvajtrojka
#26063 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nope ne pogadja tebe slucaj rastoder , asim itd itd. nego mene koji ovdje zivim tako da i HDZ-ov sudija je casniji i miljama bolji od bilo kojeg SDA sudijePoint. wrote: ↑15/02/2023 09:54Reci da se zajebavaš.tramvajtrojka wrote: ↑15/02/2023 09:49
naravno bolje i HDZ nego SDA sudija , pravicnije ce ti HDZ-ov sudija suditi nego od sdaovaca, to vidimo na svakodnevnim primjerima gdje se minder ahbabi puštaju na slobodu onda postaju zastupnici , zamjenici direktora hotela itd itd
-
Spit_fire
#26064 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Naravno da ne zajebava, samo nez sto se ogranicio na stranke bolje da je rekao ono sto misli..."Bolje Hrvat sudija nego Bosnjak"Point. wrote: ↑15/02/2023 09:54Reci da se zajebavaš.tramvajtrojka wrote: ↑15/02/2023 09:49
naravno bolje i HDZ nego SDA sudija , pravicnije ce ti HDZ-ov sudija suditi nego od sdaovaca, to vidimo na svakodnevnim primjerima gdje se minder ahbabi puštaju na slobodu onda postaju zastupnici , zamjenici direktora hotela itd itd
- Point.
#26065 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Al vas je relaksiralo svaka čast. Reci to žiteljima Bošnjacima koji žive tamo gdje HDZ vlada.tramvajtrojka wrote: ↑15/02/2023 10:04nope ne pogadja tebe slucaj rastoder , asim itd itd. nego mene koji ovdje zivim tako da i HDZ-ov sudija je casniji i miljama bolji od bilo kojeg SDA sudije
- Styling
#26066 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Moja malo vise jer sam ipak odlucila da ostanem ovdje i da izdrzim sve nedace koje mi zivot u ovoj zemlji donosi. Ne pametujem iz udobnosti neke druge zemlje o tome koliko volim svoju zemlju. But I guess, nemamo svi istu definiciju domoljublja. Neko je spreman da zrtvuje luksuz za borbu a neko je domoljub na daljinski. Sreca, nismo svi isti, jer bi u protivnom ova zemlja ostala prazna i spremna za predaju.
-
NediM17
#26067 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A ti ces je kao odbraniti. 
- Prpa.ba
#26068 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Prvoklasni hit, instantno u anale forumske zbilje.tramvajtrojka wrote: ↑15/02/2023 09:49 naravno bolje i HDZ nego SDA sudija , pravicnije ce ti HDZ-ov sudija suditi nego od sdaovaca, to vidimo na svakodnevnim primjerima gdje se minder ahbabi puštaju na slobodu onda postaju zastupnici , zamjenici direktora hotela itd itd
Ovo ni na hercegbosni ne pises.
- kokakolas
#26069 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dino tzv. penicilin 

-
NediM17
#26070 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Otkud on na istoku, zar nije eUropljanin i intelektualac? 
-
A_A_AKCIJA
#26071 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ono, kada SDA spletke skoče njima na nos.
Ne smije Dino biti premijer KS, OK, nema frke.
Ne smije Dino biti premijer Federacije, OK, nije problem.
A sada grizu svoja muda zbog Blinkena i Čavušoglua u dva dana.
Pa sami ste krivi i izgurali ga na to mjesto.
-
PM72
#26072 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
E nije paša moj...ti si državljanin Švedske a ja nemam ni drugog pasoša ni drugu domovinu.Ja sam je puškom branio dok ste ti i tvoji to gledali na TV-u sa sigurne distance.
- 512MB
#26073 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Imaš Pelješac 
- Point.
#26074 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
BiH je moja koliko i tvoja. Sa ovom jeftinom patetikom ništa nećeš postići. Ti ko nešto žrtvuješ, ma hajde.Styling wrote: ↑15/02/2023 10:15Moja malo vise jer sam ipak odlucila da ostanem ovdje i da izdrzim sve nedace koje mi zivot u ovoj zemlji donosi. Ne pametujem iz udobnosti neke druge zemlje o tome koliko volim svoju zemlju. But I guess, nemamo svi istu definiciju domoljublja. Neko je spreman da zrtvuje luksuz za borbu a neko je domoljub na daljinski. Sreca, nismo svi isti, jer bi u protivnom ova zemlja ostala prazna i spremna za predaju.
- DaysleepeR
#26075 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
BiH je tvoja na forumu.
U svakom drugom aspektu buraz, niđe te na mapi.
Nit' se za šta pitaš, niti te ko zarezuje.
U svakom drugom aspektu buraz, niđe te na mapi.
Nit' se za šta pitaš, niti te ko zarezuje.