Narod i Pravda (Konakovic)

mirza_15

#26051 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mirza_15 »

mishic wrote: 14/02/2023 08:19 "Jer, bratoubilački rat koji se vodi na političkom polju prijeti da unutar bošnjačkog) korpusa stvori getoizirane političke falange, spremne na svaku vrstu obračuna s neistomišljenicima.

A to je početak kraja. Bosne! I Bošnjaka! Znaju to Konakovićevi briselski, zagrebački i beogradski nalogodavci. Jer onog trenutka kada uspiju okrenuti svijet protiv islamskog fundamentalizma prikačenog Bošnjacima i Bošnjake unutar etnosa jedne protiv drugih, neće postojati više ni minimum snage koja stoji na braniku Bosne i Hercegovine!

Tog dana doći će nam prosvjetitelji u liku i obliku Željane Zovko i Dragana Čovića, doći će nam i Aleksandar Vučić i Rasmus Paludan… Doći će i mnogi slični!"
Kakva zamjena teza. Oni koji zaista pozivaju na bratoubilački rat su oni koji druge proglašavaju izdajnicima i pišu "moj mitraljez i na njemu gajka, nipovska će zaplakati majka". Stvaranje opozicione stranke i broba za vlast nije ni u kojem slučaju poziv na bratoubilački rat. Ja nisam vidio ni jednu drugu stranku osim SDA jurišnika da poziva na to. Sve druge stranke učestvuju u demokratskoj borbi i sklone se svaki put kada izgube. Samo SDFA od toga prave dramu i tenziju koja neku budalu može navesti da napravi sranje.
__Phoenix__

#26052 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by __Phoenix__ »

Oni bi sutra dali sve Konakoviću samo da ih uvede u vladu KS, zna se šta je zlatna koka
tramvajtrojka

#26053 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

mirza_15 wrote: 14/02/2023 09:23
mishic wrote: 14/02/2023 08:19 "Jer, bratoubilački rat koji se vodi na političkom polju prijeti da unutar bošnjačkog) korpusa stvori getoizirane političke falange, spremne na svaku vrstu obračuna s neistomišljenicima.

A to je početak kraja. Bosne! I Bošnjaka! Znaju to Konakovićevi briselski, zagrebački i beogradski nalogodavci. Jer onog trenutka kada uspiju okrenuti svijet protiv islamskog fundamentalizma prikačenog Bošnjacima i Bošnjake unutar etnosa jedne protiv drugih, neće postojati više ni minimum snage koja stoji na braniku Bosne i Hercegovine!

Tog dana doći će nam prosvjetitelji u liku i obliku Željane Zovko i Dragana Čovića, doći će nam i Aleksandar Vučić i Rasmus Paludan… Doći će i mnogi slični!"
Kakva zamjena teza. Oni koji zaista pozivaju na bratoubilački rat su oni koji druge proglašavaju izdajnicima i pišu "moj mitraljez i na njemu gajka, nipovska će zaplakati majka". Stvaranje opozicione stranke i broba za vlast nije ni u kojem slučaju poziv na bratoubilački rat. Ja nisam vidio ni jednu drugu stranku osim SDA jurišnika da poziva na to. Sve druge stranke učestvuju u demokratskoj borbi i sklone se svaki put kada izgube. Samo SDFA od toga prave dramu i tenziju koja neku budalu može navesti da napravi sranje.
forumski Adil Kulenović a forum mu dodje kao dnevna sesija kruga 99 :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Login77777

#26054 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Login77777 »

tramvajtrojka wrote: 14/02/2023 10:06
mirza_15 wrote: 14/02/2023 09:23

forumski Adil Kulenović a forum mu dodje kao dnevna sesija kruga 99 :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Najdraza mu tema vunene carape… :lol:
Spit_fire

#26055 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Spit_fire »

malakh wrote: 08/02/2023 12:51 mirsad pindžo u kabinetu dine konakovića. kakvo poniženje i za dinu i za narod i pravdu. kako ono kažu, mladi, stručni, čestiti i pošteni i onda prvi dinin saradnik sve suprotno od toga. :run: :run:
Evo gledajuci sta je bilo prosle sedmice u politckom dijeu BiH odgledah i gostovanje na N1..Dino ga nahvali ko da je ne znam ti ko :-) on je OZBILJAN on ce to radir OZBILJNO...a vamo ne moze neozbiljnije

Al voli ovu rijec jbg..valjda mu rekli da dobro zvuci
Point.

#26056 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Point. »

Privjesci HNSa, ublehe okupljene pod imenom PiP, nastavljaju da plešu kako im Čović kaže. Tužno je na šta su pojedini relaksivači i prodavači magle koji su ko biva bolji, ljepši i pametniji spremni zarad 4 godine udobne fotelje. A 4 godine brzo prođu a poslije toga ide zaslužena mirovina na istorijskom političkom smetljištu.

Dugogodišnji sekretar Predstavničkog doma Parlamenta Federacije i kadar HDZ-a BiH Marin Vukoja prvorangirani je kandidat za sudiju Ustavnog suda BiH, saznaje Istraga.ba. Njega je na prvo mjesto rangirala Komisija za provođenje konkursne procedure koju čine po jedan federalni zastupnik HDZ-a, Naroda i Pravde, NES-a i dvoje eksperata iz reda sudija. Vukoja je, prema informacijama Istrage, najviše bodova dobio od Mladena Boškovića (HDZ BiH), Rasima Smajlovića (NiP) i Božane Banduke, članice udruženja sudija Federacije BiH. Drugorangirana na ovoj listi je aktualna potpredsjednica VSTV-a Sanela Butigan-Gorušanović. Ona je, prema informacijama Istrage, najviše bodova dobila od NES-ovog Irfana Durića i sudije Hakije Zaimovića.

Podsjećamo, samo Predstavnički dom Parlamenta Federacije odlučuje o imenovanju ustavnih sudija koji dolaze iz tog entiteta. HDZ BiH i stranke okupljene oko HNS-a imaju ukupno 20 zastupnika. Za imenovanje je potrebno 50 ruku. S obzirom na to da je NiP-ov kadar u komisiji pratio glasanje HDZ-a BiH, bloku HNS-a treba dodati i glasove sedam zastupnika Naroda i Pravde. Čak i ako bi Naša stranka sa šest zastupnika, te PDA i SBiH pratili HDZ BiH, Marin Vukoja ne bi imao potrebnu potršku. Stoga će ključnu ulogu u svemu imati SDP BiH. Ukoliko oni odluče da Ustavni sud BiH isporuče HDZ-u BiH, to će značiti da će Schmidtove odredbe ostati na snazi.
Styling

#26057 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Point. wrote: 15/02/2023 09:00 Privjesci HNSa, ublehe okupljene pod imenom PiP, nastavljaju da plešu kako im Čović kaže. Tužno je na šta su pojedini relaksivači i prodavači magle koji su ko biva bolji, ljepši i pametniji spremni zarad 4 godine udobne fotelje. A 4 godine brzo prođu a poslije toga ide zaslužena mirovina na istorijskom političkom smetljištu.

Dugogodišnji sekretar Predstavničkog doma Parlamenta Federacije i kadar HDZ-a BiH Marin Vukoja prvorangirani je kandidat za sudiju Ustavnog suda BiH, saznaje Istraga.ba. Njega je na prvo mjesto rangirala Komisija za provođenje konkursne procedure koju čine po jedan federalni zastupnik HDZ-a, Naroda i Pravde, NES-a i dvoje eksperata iz reda sudija. Vukoja je, prema informacijama Istrage, najviše bodova dobio od Mladena Boškovića (HDZ BiH), Rasima Smajlovića (NiP) i Božane Banduke, članice udruženja sudija Federacije BiH. Drugorangirana na ovoj listi je aktualna potpredsjednica VSTV-a Sanela Butigan-Gorušanović. Ona je, prema informacijama Istrage, najviše bodova dobila od NES-ovog Irfana Durića i sudije Hakije Zaimovića.

Podsjećamo, samo Predstavnički dom Parlamenta Federacije odlučuje o imenovanju ustavnih sudija koji dolaze iz tog entiteta. HDZ BiH i stranke okupljene oko HNS-a imaju ukupno 20 zastupnika. Za imenovanje je potrebno 50 ruku. S obzirom na to da je NiP-ov kadar u komisiji pratio glasanje HDZ-a BiH, bloku HNS-a treba dodati i glasove sedam zastupnika Naroda i Pravde. Čak i ako bi Naša stranka sa šest zastupnika, te PDA i SBiH pratili HDZ BiH, Marin Vukoja ne bi imao potrebnu potršku. Stoga će ključnu ulogu u svemu imati SDP BiH. Ukoliko oni odluče da Ustavni sud BiH isporuče HDZ-u BiH, to će značiti da će Schmidtove odredbe ostati na snazi.
Drze se ti SveCke i pusti nas da se bavimo sobom.
tramvajtrojka

#26058 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

Point. wrote: 15/02/2023 09:00 Privjesci HNSa, ublehe okupljene pod imenom PiP, nastavljaju da plešu kako im Čović kaže. Tužno je na šta su pojedini relaksivači i prodavači magle koji su ko biva bolji, ljepši i pametniji spremni zarad 4 godine udobne fotelje. A 4 godine brzo prođu a poslije toga ide zaslužena mirovina na istorijskom političkom smetljištu.

naravno bolje i HDZ nego SDA sudija , pravicnije ce ti HDZ-ov sudija suditi nego od sdaovaca, to vidimo na svakodnevnim primjerima gdje se minder ahbabi puštaju na slobodu onda postaju zastupnici , zamjenici direktora hotela itd itd
Point.

#26059 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Point. »

Styling wrote: 15/02/2023 09:30

Uh uh. Čim se malo pritisne odmah idu ovakvi nebulozni odgovori.

Elem, neću i ne želim. BiH je moja koliko i tvoja. Ende.
Point.

#26060 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Point. »

tramvajtrojka wrote: 15/02/2023 09:49

naravno bolje i HDZ nego SDA sudija , pravicnije ce ti HDZ-ov sudija suditi nego od sdaovaca, to vidimo na svakodnevnim primjerima gdje se minder ahbabi puštaju na slobodu onda postaju zastupnici , zamjenici direktora hotela itd itd
Reci da se zajebavaš.
meridiyan

#26061 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by meridiyan »

:?:

Point.

#26062 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Point. »

A ona Željka, da bi još više relaksirala odnose, priča po mahali da su spasioci iz RS spasili x broj ljudi. Reci joj Dino.
tramvajtrojka

#26063 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

Point. wrote: 15/02/2023 09:54

Reci da se zajebavaš.
nope ne pogadja tebe slucaj rastoder , asim itd itd. nego mene koji ovdje zivim tako da i HDZ-ov sudija je casniji i miljama bolji od bilo kojeg SDA sudije
Spit_fire

#26064 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Spit_fire »

Reci da se zajebavaš.
Naravno da ne zajebava, samo nez sto se ogranicio na stranke bolje da je rekao ono sto misli..."Bolje Hrvat sudija nego Bosnjak"
Point.

#26065 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Point. »

tramvajtrojka wrote: 15/02/2023 10:04
Reci da se zajebavaš.
nope ne pogadja tebe slucaj rastoder , asim itd itd. nego mene koji ovdje zivim tako da i HDZ-ov sudija je casniji i miljama bolji od bilo kojeg SDA sudije
Al vas je relaksiralo svaka čast. Reci to žiteljima Bošnjacima koji žive tamo gdje HDZ vlada.
Styling

#26066 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Point. wrote: 15/02/2023 09:53

Moja malo vise jer sam ipak odlucila da ostanem ovdje i da izdrzim sve nedace koje mi zivot u ovoj zemlji donosi. Ne pametujem iz udobnosti neke druge zemlje o tome koliko volim svoju zemlju. But I guess, nemamo svi istu definiciju domoljublja. Neko je spreman da zrtvuje luksuz za borbu a neko je domoljub na daljinski. Sreca, nismo svi isti, jer bi u protivnom ova zemlja ostala prazna i spremna za predaju.
NediM17

#26067 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by NediM17 »

A ti ces je kao odbraniti. :lol:
Prpa.ba

#26068 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

tramvajtrojka wrote: 15/02/2023 09:49 naravno bolje i HDZ nego SDA sudija , pravicnije ce ti HDZ-ov sudija suditi nego od sdaovaca, to vidimo na svakodnevnim primjerima gdje se minder ahbabi puštaju na slobodu onda postaju zastupnici , zamjenici direktora hotela itd itd
Prvoklasni hit, instantno u anale forumske zbilje. :mrgreen:

Ovo ni na hercegbosni ne pises. :mrgreen:
kokakolas

#26069 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kokakolas »

Dino tzv. penicilin :thumbup:

Image
NediM17

#26070 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by NediM17 »

Otkud on na istoku, zar nije eUropljanin i intelektualac? :run:
A_A_AKCIJA

#26071 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

kokakolas wrote: 15/02/2023 11:28 Dino tzv. penicilin :thumbup:

Image
Ono, kada SDA spletke skoče njima na nos.

Ne smije Dino biti premijer KS, OK, nema frke.
Ne smije Dino biti premijer Federacije, OK, nije problem.

A sada grizu svoja muda zbog Blinkena i Čavušoglua u dva dana. :mrgreen:

Pa sami ste krivi i izgurali ga na to mjesto. :mrgreen:
PM72

#26072 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by PM72 »

E nije paša moj...ti si državljanin Švedske a ja nemam ni drugog pasoša ni drugu domovinu.Ja sam je puškom branio dok ste ti i tvoji to gledali na TV-u sa sigurne distance.
512MB

#26073 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by 512MB »

Imaš Pelješac :lol:
Point.

#26074 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Point. »

Styling wrote: 15/02/2023 10:15

Moja malo vise jer sam ipak odlucila da ostanem ovdje i da izdrzim sve nedace koje mi zivot u ovoj zemlji donosi. Ne pametujem iz udobnosti neke druge zemlje o tome koliko volim svoju zemlju. But I guess, nemamo svi istu definiciju domoljublja. Neko je spreman da zrtvuje luksuz za borbu a neko je domoljub na daljinski. Sreca, nismo svi isti, jer bi u protivnom ova zemlja ostala prazna i spremna za predaju.
BiH je moja koliko i tvoja. Sa ovom jeftinom patetikom ništa nećeš postići. Ti ko nešto žrtvuješ, ma hajde.
DaysleepeR

#26075 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by DaysleepeR »

BiH je tvoja na forumu.
U svakom drugom aspektu buraz, niđe te na mapi.
Nit' se za šta pitaš, niti te ko zarezuje.
Post Reply