Znaci osmorka koja se fura multi kulti je dobila glaosve samo od Bosnjaka i hoce da samo njih predstavlaj? To su novi momenti moram priznat.. e ako ce samo njih prdstavljat nek forto i svi ostali koji nisu bosnjaci odstupe?sajber87 wrote: ↑26/01/2023 15:51Nisam te to pitao procitaj pitanje ponovo, a sto se tice broja u klubu naroda jedino su tople kuglice odlucivale kod bosnjaka uz poneku dodatnu kupovinu. To nije volja bosnjaka, bosnjaci su vecinski glasali za stranke osmorke a ne za sda df. Ovdje sda i df koji su manjinska volja bosnjaka zele da nametnu vecinskoj volji bosnjaka vlast na silu toplim jajima i korupcijomSpit_fire wrote: ↑26/01/2023 15:45
Iz cisto matematickog i "takmicarskog" ugla.:zasto bi SDA predala svoj kapital nekome tek tako?
Sto Covic nije predo hrvatski DN? nego ga koristi kao sredstvo ucjene...
Po vama HDZ i SNSD mogu sta hoce jer im se moze, a sda ne moze ni ono za sto ima realnu mgoucnost..
Kao sto vidis iz prilozenog i 13 kandidata nisu dobili vecinu.
Dalje nemas pojma ko je za koga glasao a sad pises coviceve metode..malo si multi kulti, malo se pozivas na brojanje krvnih zrnaca i ko je za koga glaso...
Ne znamo to ni ti ni ja al ako cemo mak na konac Bosnjacki narod je dao glas DFu i SDA sto rezultati i pokazuju..jer prije cu povjerovat da je bilo nebosnjaka koji su glasali za osmorku nego da su isti glasali za SDA
Rekao sam da nisam za blokadu jutors, sad sam 100% za nju..ako nista morace gospodin smit ili ukinut mogucnost bloliranja ikome ikad ukljucijuci i hdz ili ukinut pravo glasa bosnjacima pa da onda vidimo na cemu smo