Imaš pravo.Thorgerson wrote: ↑26/01/2023 00:45 Ok, sta je poenta Avdinog teksta?
Da samo SDA to smije raditi?
Zna veoma dobro uredjenje ove zemlje.
Zna veoma dobro da niti SDP, niti NS niti NiP ne mogu utjecati na to koga ce ovi postaviti za ministre.
Jebote imam osjecaj ko da su Forto i Konakovic jucer potpisali dejtonski sporazum i natakarili nam ovu ludjacku kosulju. Tako nam ovi predstavljaju.
Ako ikoga treba kriviti, to je vlast 91-poslije rata.
Nevjerovatno je koliko smo nesposobni bili, da nismo mogli izvuci vise.
Jebote kad gledam Kosovo koje ide od nule, mi imali drzavu, dali nam je 92 i sve batalili i spiskali za 3 godine.
Bio je rat, znam. Medjutim, realno nismo iskoristili svoje sanse ni 1%.
I takvi koji nisu iskoristili sanse tada, pa ni 25 godina poslije. Sad im frka i bune se, jer ih nece biti punih 30 godina na vlasti.
Pa sjasite vise.
I jedan citat za laku noc. Zasto ove citate niste uklesali na one ploce po gradu.
Izražavam dobrodošlicu Srpskoj demokratskoj stranci u Bosni i Hercegovini. Neki koji prate štampu, vidjet će da sam ja ovu dobrodošlicu dozivao ima dva ili tri mjeseca. Dakle, smatrajte da je ovo moja želja danas vrlo iskrena”.
“Moram vam reći da malo kasnite, jer smo vas čekali malo ranije, jer ste potrebni Bosni i Hercegovini. Potrebna je jedna istinska, srpska, demokratska stranka ovoj zemlji”.
Ne treba se buniti. Čemu i zašto. A i dosadilo.
Dobar ti je ovaj citat. Za dvije tri godine, očekujem nadgradnju citata. Što bi se reklo, svakoga dan u svakom pogledu sve više napredujemo