English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#48976 Re: English Premier League
Arsenal prvak Engleske 
-
Zoooka
#48977 Re: English Premier League
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#48978 Re: English Premier League
chokelai kad su se ganjali sa Lesterom, a da ne urade isto ove godine
- insaneinthebrain
#48979 Re: English Premier League
- Riddle
#48980 Re: English Premier League
Očekivao sam da će prije Rashford kontru istrčati nego da će Arsenal treći gol dati. Ali OK, dobar meč, sviđa mi se kako Arsenal trenutno igra.
Mislim da su neke izmjene u Unitedu bile potrebne negdje oko 75. minute. Nije više ni važno, porazi se dešavaju, idemo dalje.
Mislim da su neke izmjene u Unitedu bile potrebne negdje oko 75. minute. Nije više ni važno, porazi se dešavaju, idemo dalje.
- ultima_palabra
#48981 Re: English Premier League
Svaka cast na stilu igre i borbenosti, dugo nije ovakve ekipe bilo.
Nketiah>Jesus
Nketiah>Jesus
-
Osmi Socrates
#48982 Re: English Premier League
Utakmicu su izgubili jer se Bruno Fernandes nije vidio. Bez dva ključna igrača, Casemiro i on.
Antony je beskoristan igrač, a ni Weghorst mu neće funkcionirati u ovakvom sistemu. Bezveze gubiš mjesto u timu na igrača, a ne igraš da bi istakao njegove prednosti.
Antony je beskoristan igrač, a ni Weghorst mu neće funkcionirati u ovakvom sistemu. Bezveze gubiš mjesto u timu na igrača, a ne igraš da bi istakao njegove prednosti.
- MarlboroGold
#48983 Re: English Premier League
Dobra utakmica
Na kraju zaslužena pobjeda
Na kraju zaslužena pobjeda
- drug_profi
#48984 Re: English Premier League
Arsenal obično čokira od marta do kraja.
Pa vidjećemo. Nadam se da neće, čisto radi razbijanja učmalosti.
Pa vidjećemo. Nadam se da neće, čisto radi razbijanja učmalosti.
- SmokingMan
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#48986 Re: English Premier League
Drago mi je zbog Sake. Simpatican igrac, pogotovo kad je fulio penal protiv Italijana i pokazao da sa 20 godina ima vise muda od starohana. Nek zbog njega Arsenal bude prvak.
- Riddle
#48987 Re: English Premier League
Ma slika će biti jasnija u aprilu. Odnosno, to je ove sezone u maju. Ljudi stalno zaboravljaju da smo mi sad tek negdje oko Božića. 
- insaneinthebrain
-
Bazinga1234
#48989 Re: English Premier League
Arsenal samo treba dovesti još jednog veznog jer nemaju zamjenu za Parteya.
- JohnnyS
#48990 Re: English Premier League
Bilo je spomena da bi Camavinga mogao iz Reala na posudbu, ali propaloBazinga1234 wrote: ↑22/01/2023 19:51 Arsenal samo treba dovesti još jednog veznog jer nemaju zamjenu za Parteya.
- Student_u_Ostavci
#48991 Re: English Premier League
Kako Xhaka igra ovo nije humano. Od kancera do jednog od najbitnijih igrača u klubu
U petak kup protiv Citya. Nadam se da će oba trenera izvesti najači tim da vidimo gdje smo u odnosu na City
U petak kup protiv Citya. Nadam se da će oba trenera izvesti najači tim da vidimo gdje smo u odnosu na City
- Logovan
#48992 Re: English Premier League
Arsenal
Nevjerovatno kakva ekipa. Kakva samo zelja za golovima, pobjedama. Ne opterecavaju se titulom, idu utakmicu po utakmicu pa olaksavaju sebi, ne prave nikakav teret. Arteta
Odlican gol Sake
Manchester bi mogao biti bas opasan naredne sezone. Za ovu sezonu samo da ostvare Ligu sampiona i to je to i mozda koji kup da osvoje. Naredne sezone ce morati biti puno bolji ako misle doci do titule.
Manchester bi mogao biti bas opasan naredne sezone. Za ovu sezonu samo da ostvare Ligu sampiona i to je to i mozda koji kup da osvoje. Naredne sezone ce morati biti puno bolji ako misle doci do titule.
- AmiĐa_Idriz
#48993 Re: English Premier League
sime_cipol wrote: ↑22/01/2023 19:45 Drago mi je zbog Sake. Simpatican igrac, pogotovo kad je fulio penal protiv Italijana i pokazao da sa 20 godina ima vise muda od starohana. Nek zbog njega Arsenal bude prvak.
- BHF_Manijak
#48994 Re: English Premier League
Arsenal prelijepo igra, bas onako kakav fudbal volim da gledam kad sam neutralac. United danas nista, ama bas nista nije zasluzio, odvratna igra, totalno povuceno, posebno drugo poluvrijeme. Nisam ih mnogo gledao ove sezone, rekose da su proigrali, ali ako je to ovo "proigravanje", onda fakat ne znam.
Uglavnom zanimljivo izgleda, bojim se da ce chokirati, iako licno ne bih volio. Mislim da sve zavisi od toga kako ce City igrati u Ligi prvaka. Ako dodju do polufinala, finala, Arsenal uzima ligu. Ako City sad nekad ispadne, uzimaju ligu opet 100%.
Rijetkost je da ubodes s tim likovima, ali eto ako nista nije rizik velik, ne kostaju "bogatstvo". Platis 5-10 miliona i nadas se da je to to. Ako i ne ubodes, nisi toliko zavaljen. Kao s Minaminom.
Nije to problem Liverpoola, takvih investicija i treba da imas, ali je problem ako su ti one sve i na njima gradis buducnost i sezonu. To je vec igranje ruskog ruleta. Opalit ce te sigurno, kad tad.
Uglavnom zanimljivo izgleda, bojim se da ce chokirati, iako licno ne bih volio. Mislim da sve zavisi od toga kako ce City igrati u Ligi prvaka. Ako dodju do polufinala, finala, Arsenal uzima ligu. Ako City sad nekad ispadne, uzimaju ligu opet 100%.
Sta ce se desit? Desilo se ono sto se desilo Minaminu, Carvalhu, Elliottu, Gakpou sto ce se desit - sindrom velikog kluba. Jedno je prekucavati u Salzburgu, Fulhamu, Rangersima, a drugo je doci u Liverpool. Makar i posrnuli Liverpool.AmiĐa_Idriz wrote: ↑22/01/2023 11:17 Ramsay će izgleda u Swansea na pozajmicu. Ne znam ni šta se tu desilo, ali ono malo minuta što je dobio bio je korektan. Ali dobro, mlad je, neće mu škoditi sigurno ova pozajmica. Ova sezona mu je svakako Tsimikas prva.
Rijetkost je da ubodes s tim likovima, ali eto ako nista nije rizik velik, ne kostaju "bogatstvo". Platis 5-10 miliona i nadas se da je to to. Ako i ne ubodes, nisi toliko zavaljen. Kao s Minaminom.
Nije to problem Liverpoola, takvih investicija i treba da imas, ali je problem ako su ti one sve i na njima gradis buducnost i sezonu. To je vec igranje ruskog ruleta. Opalit ce te sigurno, kad tad.
- BHF_Manijak
#48995 Re: English Premier League
I nevezano za danasnji derbi, smoriste vala s pricom oko Haalanda. Nema se sta liku osporit. Tap in golovi. Ja, i? Pa to je ono sto im je i falilo. Imaju i previse "dodavaca" u ekipi, jebo te od golmana pocevsi, do stopera koje su trazili da znaju "igrati u polju", a o veznjacima je suvisno i pricati, pa su jos na to trebali dovesti i lika napadaca, kojem nije primarno da daje golova?! Ono WTF?
Cityu je ovo komponenta koja je falila, da kad ne ide da ima neko ko ce razgrnuti odbranu i utrpati neki gol iz "nidje veze igre". Takvog su i dobili.
Sad je li im to dovoljno za LP, veze nemam, ali osporiti bitnost Haalanda za ovu ekipu je smijesno fakat.
Lik je masina nebeska, koja ti po sezoni garantuje 30 golova. OK, neces ga mozda vidjeti u nekoj derbi utakmici, ali Cityu i treba neko ko ce naceti West Ham, Everton, Villu, Wolvese itd...
Cityu je ovo komponenta koja je falila, da kad ne ide da ima neko ko ce razgrnuti odbranu i utrpati neki gol iz "nidje veze igre". Takvog su i dobili.
Sad je li im to dovoljno za LP, veze nemam, ali osporiti bitnost Haalanda za ovu ekipu je smijesno fakat.
Lik je masina nebeska, koja ti po sezoni garantuje 30 golova. OK, neces ga mozda vidjeti u nekoj derbi utakmici, ali Cityu i treba neko ko ce naceti West Ham, Everton, Villu, Wolvese itd...
- skafiskafsnjak
#48996 Re: English Premier League
BHF_Manijak wrote: ↑22/01/2023 20:08 I nevezano za danasnji derbi, smoriste vala s pricom oko Haalanda. Nema se sta liku osporit. Tap in golovi. Ja, i? Pa to je ono sto im je i falilo. Imaju i previse "dodavaca" u ekipi, jebo te od golmana pocevsi, do stopera koje su trazili da znaju "igrati u polju", a o veznjacima je suvisno i pricati, pa su jos na to trebali dovesti i lika napadaca, kojem nije primarno da daje golova?! Ono WTF?
Pa da bi zadovoljio forumske strucnjake, trebas zabijati golove, asisitirati, vracati se u odbranu i ponekad golman biti
-
Osmi Socrates
#48997 Re: English Premier League
Naravno da im je trebao igrač kao Haaland, ali ja ponekad vidim naznake da je problem među igračima.
Hoće li se dalje ispoljavati? Ne mora.
Hoće li se dalje ispoljavati? Ne mora.
- JohnnyS
#48998 Re: English Premier League
Ma smoriše ovi taktiĆari, to upali telesport, Index, sva ova pepčad od kolumnista i analitiĆara kojima su najbitnija progresivna dodavanja strijepi hoće li im guru ostati bez titule jer ima mladu verziju Ibrahimovića u ekipiBHF_Manijak wrote: ↑22/01/2023 20:05 Arsenal prelijepo igra, bas onako kakav fudbal volim da gledam kad sam neutralac. United danas nista, ama bas nista nije zasluzio, odvratna igra, totalno povuceno, posebno drugo poluvrijeme. Nisam ih mnogo gledao ove sezone, rekose da su proigrali, ali ako je to ovo "proigravanje", onda fakat ne znam.
Sta ce se desit? Desilo se ono sto se desilo Minaminu, Carvalhu, Elliottu, Gakpou sto ce se desit - sindrom velikog kluba. Jedno je prekucavati u Salzburgu, Fulhamu, Rangersima, a drugo je doci u Liverpool. Makar i posrnuli Liverpool.AmiĐa_Idriz wrote: ↑22/01/2023 11:17 Ramsay će izgleda u Swansea na pozajmicu. Ne znam ni šta se tu desilo, ali ono malo minuta što je dobio bio je korektan. Ali dobro, mlad je, neće mu škoditi sigurno ova pozajmica. Ova sezona mu je svakako Tsimikas prva.
-
Sid the sloth
#48999 Re: English Premier League
Ma ima ovaj jedan klinjo koji se provalio pa eto sa da ne bude da se predomislio idalje mu se lakse glupirati. Niko ga ne zna na forumu pa nije mu valjda problem da se bruka. Proslih sezona kad su gazili da su imali jos Haalanda vec na polusezoni bi bili sampioni (osim ona kad su se ganjali s Liverpoolom). Ove godine generalno losije igraju, pogotovo odbranu, da nije Haalanda i njegovih 1000 golova sad bi bili cetvrti.
Last edited by Sid the sloth on 22/01/2023 20:18, edited 1 time in total.
- Student_u_Ostavci
#49000 Re: English Premier League
Jbga, igraju lošu odbranu jer im Dias i Walker kubure sa povredama. Akanji i Ake su prosječni igrači a mali desni bek je premlad.Sid the sloth wrote: ↑22/01/2023 20:16 Ma ima ovaj jedan klinjo koji se provalio pa eto sa da ne bude da se predomislio idalje mu se lakse glupirati. Niko ga ne zna na forumu pa nije mu valjda problem da se bruka. Mislim da se vecina slazu da bi proslih sezona da su imali Haalanda vec na polusezoni bili sampioni (osim ona kad su se ganjali s Liverpoolom). Ove godine generalno losije igraju, pogotovo odbranu, da nije Haalanda i njegovih 1000 golova sad bi bili cetvrti.