jsonlin
Snijeg pao i nista novo za telekom.
Lokacija dolac malta , optika ...
Moderator: Benq
Odnedavno mogu kanali AS 1-6, dok Arena Premium 1-3 još uvijek ne. Putem STBa mogu svi.Dzontra_Volta wrote: ↑21/01/2023 11:59 Da li se na Moja web tv mogu vraćati kanali unazad, konkretno Arenasport kanali?
A na AS 1-6 nema Liverpool - Chelsea?ACG wrote: ↑21/01/2023 12:04Odnedavno mogu kanali AS 1-6, dok Arena Premium 1-3 još uvijek ne. Putem STBa mogu svi.Dzontra_Volta wrote: ↑21/01/2023 11:59 Da li se na Moja web tv mogu vraćati kanali unazad, konkretno Arenasport kanali?
Ne. Ta utakmica ide na A1P i na PL TV.
Nije uključen pink plus paket to je nekih 20- ak pinkova, a ima jos toliko pinkova koji su uključeni u osnovni paketACG wrote: ↑21/01/2023 10:48Ne. Imaš samo PinkBH.-Chesterfield- wrote: ↑21/01/2023 10:27 Da li je u MojaTV Full S besplatno uključen i pink paket u Moja vebTV?
Sta si tacno mjerio? Kako si mjerio? Mozes li pokazati listu dostupnih wifi mreza u tvom okryzenjuu?djama wrote: ↑21/01/2023 11:27 [url=https://ibb.co/TWwhggC]
co/NTFYyy4/Screenshot-2023-01-21-11-18-57-432-org-zwanoo-android-speedtest.jpg
/geojsonlint.com/]jsonlin
Snijeg pao i nista novo za telekom.
Lokacija dolac malta , optika ...
Oke...
Iz prve ruke nmgu komentarisati taj innbox modem, ali onaj koji sam ja imao je bio katastrofa. Linija super, mjerenja odlična, ali internet zeza i prekida. ZTE koji imam sada vrijedi zlata.
Ma zeza mene ovo stalno. Nego samo da odem do nekog njihovog prodajnog mjesta i trazim taj modem?dend wrote: ↑21/01/2023 17:43Iz prve ruke nmgu komentarisati taj innbox modem, ali onaj koji sam ja imao je bio katastrofa. Linija super, mjerenja odlična, ali internet zeza i prekida. ZTE koji imam sada vrijedi zlata.
Na tvom mjestu bi razmislio o fritzboxu sa FTTH priključkom preko bht, cijena oko 2KM ako se ne varam. Naravno ako te bude ponovo zezalo.
https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-pri ... ski-modem/djama wrote: ↑21/01/2023 17:57Ma zeza mene ovo stalno. Nego samo da odem do nekog njihovog prodajnog mjesta i trazim taj modem?dend wrote: ↑21/01/2023 17:43
Iz prve ruke nmgu komentarisati taj innbox modem, ali onaj koji sam ja imao je bio katastrofa. Linija super, mjerenja odlična, ali internet zeza i prekida. ZTE koji imam sada vrijedi zlata.
Na tvom mjestu bi razmislio o fritzboxu sa FTTH priključkom preko bht, cijena oko 2KM ako se ne varam. Naravno ako te bude ponovo zezalo.
Najbolje pozovi 1444 i traži da ti donesu i instališu.Fritz!Box 5490 koji integriše optički modem.
https://www.bhtelecom.ba/drustvena-odgo ... ju-tender/Serija „Tender“ će biti premijerno emitovana na Moja TV platformi 22. i 23. januar2023. godine s početkom u 21 sat. U Moja TV videoteci će se sedmično emitovati po dvije epizode (nedjeljom i ponedjeljkom). U programu Federalne televizije emitovanje serije počinje 28. i 29.januara ove godine sa početkom u 20.15 sati. Također će se emitovati po dvije epizode sedmično, uvijek u istom terminu (subota i nedjelja).
...
Osim serije „Tender“, BH Telecom je do sada putem najveće domaće platforme za produkciju BH Content Lab, u saradnji sa domaćim producentskim kućama, realizovao snimanje serije „Kotlina“ kreatora Danisa Tanovića i Amre Bakšić-Čamo, te seriju „Na rubu pameti“ u režiji Elmira Jukića.
Također, u toku je snimanje kriminalističke drame „Znam kako dišeš“ kreatorice Jasmile Žbanić i serije „Princ iz Eleja“ kreatorica Amre Bakšić-Čamo i Elme Tataragić. Uskoro se očekuje produkcija serija „Komar“ kreatora Timura Makarevića i „Kad sam bio Hodža“ reditelja Ademira Kenovića.
Podsjećamo da će BH Telecom do kraja 2024. godine investirati 27 miliona KM za snimanje serijskog i filmskog sadržaja.