Spit_fire wrote: ↑17/01/2023 13:00
palermo wrote: ↑17/01/2023 12:55
Lijepa diskusija. Pametnih stvari se ima procitati. Jedino sto meni nije jasno zasto se vodi.
Kao sto neko vec napisa, svaki hefte se na utakmicama cuvene premijer lige BiH ( a bogami I one njihov Super lige, kako se vec zove) desavaju ovakve stvari pa se ne vodi takva rasprava.
Reklo bi se jezikom internet, opet.smo nasjeli na spin.
Zato sto kad skripari pale zastavu BiH, ultrasi pljuju BiH, lesinari govore noz zica ..to su navijacke stvari...hajde bgt
Kad Horde zla naprave problem u sirokom naprimjer to su ZLI MUDZAHEDINI KOJI SU DOSLI TU PRAVIT PROBLEM ISLKJUCIVO JER SU TU HRVATI..najveca ironija te njihove price je da je npr u tom sirokom nesrerni navijac koji je zivot izgubio radi hordi zla nebosnjak...
Zadnja tekma na grbavici zeljo-borac
-Pet njih stoji na 20/30 metara od nas i pokazuje rukama NOZ ZICA SREBRNICA
-Nijednog naseg nisam cuo da je reko ista nacionalisticki..tipa gazi srbe il slicno..."najgore"u pogledu nacionalizma sto sam cuo je to da je par ljudi govorilo "sta je slijedece"....alufirajuci na dudakovicev intervju 95...
Nije to bas tako. Taj navijacki svijet ima svoja nekakva pravila I par.puta mi se desilo da pojedem govno reagujuci. Sjecas se onog momka sto su ga napali ultrasi dok je prodavao na svome standu a nosio majicu Red army. Ja negdje napisao da je to odvratno I tako nesto, kad me napadose ovi iz Red army, on je kriv, zna se gdje se nosi ta majica I slicno. Isto tako, nedavno ultras pokusali napraviti neki nered, policija reagovala, znas ko nadje braniti ultras na drustvenim mrezama, pogodio si ovi iz Red army. Ne bih se ja petljao u tu navijacku pricu.
A ovo sto spominjes noz zica srebrenica I slicno....e to je pitanje za komesare MUP-a....politicare, na kraju krajeva ( da obradujem pristalice trojke

) , za SDA koja nije uspjela da stvori toliku samosvijest kod ljudi da znaju da se ne smije desiti da ti neko usred Sarajeva uzvikuje noz zica srebrenica. I oko toga opet nemas sta diskutovati