Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Spit_fire

#75451 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

Styling wrote: 17/01/2023 13:04
Student_u_Ostavci wrote: 17/01/2023 12:20 Još jednom spin. Sada i za Srbe spinujete,

ne opravdava čakiju ali kad dođeš u drugu državu i provociraš, ne znam šta očekuješ da te može zadesiti? Negdje ćeš dobiti čakiju, negdje metak, negdje batine.
Otkud su uopste ti huligani znali za te incidente? Neko im dojavio i trazio belaj, asicare.
Napisao sam ti vec..vidjeli transprent, neko izguglo, vidio da je ultra transprent i dosli da ga uzmu..prosto i jednostavno, u navijackom svijetu legalno i legitimno

Nosis sal zelje u zenici eto da ne idemo dalje..rizikujes i budi spreman da se nosis sa tim rizikom, nemoj plakat poslije

Pa da su nez kakvi ne bi jedna grupa poput hordi zla dopustala sebi brukanje da otima nekakav djeca civjeca transparent
Last edited by Spit_fire on 17/01/2023 13:12, edited 2 times in total.
Styling

#75452 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

dr_Evil wrote: 17/01/2023 12:18 [*]
Styling wrote: 17/01/2023 12:13

Ja se pitam jesam li ja ovdje jedini glas razuma? :shock:
Obicno jesi, ali sada si fulila nazalost :)

DOk se ne pokaze suprotno, sta su iskali to su dobili. Nije ovo ista situacija kao kada onim probusise gume, ovo je bilo isprovocirano. A ako nije bilo, onda si ti opet glas razuma.

Ovo je nazalost balkan, ovdje narod razumije samo jezik sile. Bit ce tako jos makar stoljece. Ovdje te ljudi prevare, i imas opciju da izudaras ili da pustis, ja nazalost obicno pustim.
Ne bih ja reklada sam ista fulila. fulili su ono koji se kao hepo kockica pale na svaki naslov u novinama bez da pokusaju saznati sve informacije i porijeklo problema. Doduse, ja sam zena i kao takva sam "genetski predodredjena" da smirujem tenzije, vi biste se saketali odmah :lol: :lol:
JohnnyS

#75453 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by JohnnyS »

palermo wrote: 17/01/2023 12:55 Lijepa diskusija. Pametnih stvari se ima procitati. Jedino sto meni nije jasno zasto se vodi.
Kao sto neko vec napisa, svaki hefte se na utakmicama cuvene premijer lige BiH ( a bogami I one njihov Super lige, kako se vec zove) desavaju ovakve stvari pa se ne vodi takva rasprava.
Reklo bi se jezikom internet, opet.smo nasjeli na spin.
To ne znači da je ovo u Sarajevu bilo u redu nego da mora policija hapsiti više kad je premijer liga
Student_u_Ostavci

#75454 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Student_u_Ostavci »

Student_u_Ostavci wrote: 17/01/2023 12:20 Još jednom spin. Sada i za Srbe spinujete,

ne opravdava čakiju ali kad dođeš u drugu državu i provociraš, ne znam šta očekuješ da te može zadesiti? Negdje ćeš dobiti čakiju, negdje metak, negdje batine.
Otkud su uopste ti huligani znali za te incidente? Neko im dojavio i trazio belaj, asicare.
Bake im javio, nema šta drugo biti.
noviforumas

#75455 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by noviforumas »

Spit_fire wrote: 17/01/2023 13:06

Napisao sam ti vec..vidjeli transprent, nego izguglo, vidio da je ultra transprent i dosli da ga uzmu..prosto i jednostavno, u navijackom svijetu legalno i legitimno

Nosis sal zelje u zenici eto da ne idemo dalje..rizikujes i budi spreman da se nosis sa tim rizikom, nemoj plakat poslije

Pa da su nez kakvi ne bi jedna grupa poput hordi zla dopustala sebi brukanje da otima nekakav djeca civjeca transparent
Ma da nosis sal bilo kojeg od sarajevskih klubova u tramvaju rizikujes batine i da ti ga neko skine s vrata. Ovo o dojavama su price za malu djecu.
Styling

#75456 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

Student_u_Ostavci wrote: 17/01/2023 13:11

Bake im javio, nema šta drugo biti.
A Hare cakijas predvodnik brigade :lol:
palermo

#75457 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

Spit_fire wrote: 17/01/2023 13:00
palermo wrote: 17/01/2023 12:55 Lijepa diskusija. Pametnih stvari se ima procitati. Jedino sto meni nije jasno zasto se vodi.
Kao sto neko vec napisa, svaki hefte se na utakmicama cuvene premijer lige BiH ( a bogami I one njihov Super lige, kako se vec zove) desavaju ovakve stvari pa se ne vodi takva rasprava.
Reklo bi se jezikom internet, opet.smo nasjeli na spin.
Zato sto kad skripari pale zastavu BiH, ultrasi pljuju BiH, lesinari govore noz zica ..to su navijacke stvari...hajde bgt

Kad Horde zla naprave problem u sirokom naprimjer to su ZLI MUDZAHEDINI KOJI SU DOSLI TU PRAVIT PROBLEM ISLKJUCIVO JER SU TU HRVATI..najveca ironija te njihove price je da je npr u tom sirokom nesrerni navijac koji je zivot izgubio radi hordi zla nebosnjak...

Zadnja tekma na grbavici zeljo-borac

-Pet njih stoji na 20/30 metara od nas i pokazuje rukama NOZ ZICA SREBRNICA
-Nijednog naseg nisam cuo da je reko ista nacionalisticki..tipa gazi srbe il slicno..."najgore"u pogledu nacionalizma sto sam cuo je to da je par ljudi govorilo "sta je slijedece"....alufirajuci na dudakovicev intervju 95...
Nije to bas tako. Taj navijacki svijet ima svoja nekakva pravila I par.puta mi se desilo da pojedem govno reagujuci. Sjecas se onog momka sto su ga napali ultrasi dok je prodavao na svome standu a nosio majicu Red army. Ja negdje napisao da je to odvratno I tako nesto, kad me napadose ovi iz Red army, on je kriv, zna se gdje se nosi ta majica I slicno. Isto tako, nedavno ultras pokusali napraviti neki nered, policija reagovala, znas ko nadje braniti ultras na drustvenim mrezama, pogodio si ovi iz Red army. Ne bih se ja petljao u tu navijacku pricu.
A ovo sto spominjes noz zica srebrenica I slicno....e to je pitanje za komesare MUP-a....politicare, na kraju krajeva ( da obradujem pristalice trojke :)) , za SDA koja nije uspjela da stvori toliku samosvijest kod ljudi da znaju da se ne smije desiti da ti neko usred Sarajeva uzvikuje noz zica srebrenica. I oko toga opet nemas sta diskutovati
dr_Evil

#75458 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dr_Evil »

Styling wrote: 17/01/2023 13:09
Ne bih ja reklada sam ista fulila. fulili su ono koji se kao hepo kockica pale na svaki naslov u novinama bez da pokusaju saznati sve informacije i porijeklo problema. Doduse, ja sam zena i kao takva sam "genetski predodredjena" da smirujem tenzije, vi biste se saketali odmah :lol: :lol:
Po mom iskustvu najvise saketanja izbija bas oko zena, valjda ste genetski predodredjene da se sve vrti oko vas :)
Point.

#75459 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

giannibelif wrote: 17/01/2023 13:08
Prpa.ba wrote: 17/01/2023 13:05

Svoju ti brigu.. :mrgreen:
E moja budalo potkapacitirana.
Čemu vrijeđanje? Nedostatak riječi, slova?
Styling

#75460 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

dr_Evil wrote: 17/01/2023 13:18
Styling wrote: 17/01/2023 13:09
Po mom iskustvu najvise saketanja izbija bas oko zena, valjda ste genetski predodredjene da se sve vrti oko vas :)
:lol: :lol:
Spit_fire

#75461 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

palermo wrote: 17/01/2023 13:17
Spit_fire wrote: 17/01/2023 13:00

Zato sto kad skripari pale zastavu BiH, ultrasi pljuju BiH, lesinari govore noz zica ..to su navijacke stvari...hajde bgt

Kad Horde zla naprave problem u sirokom naprimjer to su ZLI MUDZAHEDINI KOJI SU DOSLI TU PRAVIT PROBLEM ISLKJUCIVO JER SU TU HRVATI..najveca ironija te njihove price je da je npr u tom sirokom nesrerni navijac koji je zivot izgubio radi hordi zla nebosnjak...

Zadnja tekma na grbavici zeljo-borac

-Pet njih stoji na 20/30 metara od nas i pokazuje rukama NOZ ZICA SREBRNICA
-Nijednog naseg nisam cuo da je reko ista nacionalisticki..tipa gazi srbe il slicno..."najgore"u pogledu nacionalizma sto sam cuo je to da je par ljudi govorilo "sta je slijedece"....alufirajuci na dudakovicev intervju 95...
Nije to bas tako. Taj navijacki svijet ima svoja nekakva pravila I par.puta mi se desilo da pojedem govno reagujuci. Sjecas se onog momka sto su ga napali ultrasi dok je prodavao na svome standu a nosio majicu Red army. Ja negdje napisao da je to odvratno I tako nesto, kad me napadose ovi iz Red army, on je kriv, zna se gdje se nosi ta majica I slicno. Isto tako, nedavno ultras pokusali napraviti neki nered, policija reagovala, znas ko nadje braniti ultras na drustvenim mrezama, pogodio si ovi iz Red army. Ne bih se ja petljao u tu navijacku pricu.
A ovo sto spominjes noz zica srebrenica I slicno....e to je pitanje za komesare MUP-a....politicare, na kraju krajeva ( da obradujem pristalice trojke :)) , za SDA koja nije uspjela da stvori toliku samosvijest kod ljudi da znaju da se ne smije desiti da ti neko usred Sarajeva uzvikuje noz zica srebrenica. I oko toga opet nemas sta diskutovati
Kao neko ko je bio clan grupe (sire) od proBiH navijaca sam vidio promile nacionlizma sa druge strane imas navijacke grupe iz drugih klubova sa hrvatskim i srpskim predznakom ciji je gotovo glavni modua operandi nacionalna mrznja i netrpeljivoast
palermo

#75462 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

Spit_fire wrote: 17/01/2023 13:32
palermo wrote: 17/01/2023 13:17

Kao neko ko je bio clan grupe (sire) od proBiH navijaca sam vidio promile nacionlizma sa druge strane imas navijacke grupe iz drugih klubova sa hrvatskim i srpskim predznakom ciji je gotovo glavni modua operandi nacionalna mrznja i netrpeljivoast
jasno, različiti su sistemi vrijednosti.
Prpa.ba

#75463 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Prpa.ba »

Point. wrote: 17/01/2023 13:22
giannibelif wrote: 17/01/2023 13:08

E moja budalo potkapacitirana.
Čemu vrijeđanje? Nedostatak riječi, slova?
Ja ocekivao mitelojropsku uljudbu, kad se i on uhvati verbalne cakije.. :lol:
DonieBrasco

#75464 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by DonieBrasco »

@Prpa.ba

Ja tebe zamisljam kao lika koji ce na temi rekonstrukcije pruge u Sarajevu da nam kaze da je rade tvoji da bi vec bila gotova do Beca i nazad a ne do Hrasnice.
giannibelif

#75465 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by giannibelif »

Tepam ti. Evropski.
mirza_15

#75466 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/klub-bo ... /230117126

Ima li gdje Avde da nam objasni kako sada ovo :mrgreen:
Ja mislio on ima insajderske informacije :lol:
doktor78

#75467 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by doktor78 »

mirza_15 wrote: 17/01/2023 16:39 https://www.klix.ba/vijesti/bih/klub-bo ... /230117126

Šta je ovdje iznenađujuće?
Leverage

#75468 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Leverage »

"Nismo za SDA, ali..." odlazi u prošlost.

"Jesmo za SDA, ali..." kao novi moto.
skafiskafsnjak

#75469 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by skafiskafsnjak »

Leverage wrote: 17/01/2023 16:44 "Nismo za SDA, ali..." odlazi u prošlost.

Pa haj ti sad reci, sta radi osmorka do sada?
Jbt mrzim iz dna duse SDA citav zivot .... ali ne mogu da ne primjetim ovo stanje sada.
Leverage

#75470 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Leverage »

skafiskafsnjak wrote: 17/01/2023 16:50
Leverage wrote: 17/01/2023 16:44 "Nismo za SDA, ali..." odlazi u prošlost.

Jbt mrzim iz dna duse SDA citav zivot .... ali ne mogu da ne primjetim ovo stanje sada.
Pokušava da formira vlast, eto šta radi. Međutim, razne opstrukcije, postizborna korupcija u vidu kupovanja zastupnika, botovanje po društvenim mrežama, stavljanje meta na čelo, laganje o takozvanim izdajama i slične radnje od strane ovih što ih ti kao mrziš svakako ne pomažu u tome.

Takvi poput tebe, što mjesecima presuđuju strankama koje nisu ni preuzele vlast, nego nasjedaju na sve ovo što sam nabrojao u gornjem pasusu, su zapravo i gori od pravih SDA botova. Vi pro bono botujete za nekog koga navodno mrzite.
skafiskafsnjak

#75471 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by skafiskafsnjak »

Leverage wrote: 17/01/2023 16:55
skafiskafsnjak wrote: 17/01/2023 16:50

Pokušava da formira vlast, eto šta radi. Međutim, razne opstrukcije, postizborna korupcija u vidu kupovanja zastupnika, botovanje po društvenim mrežama, stavljanje meta na čelo, laganje o takozvanim izdajama i slične radnje od strane ovih što ih ti kao mrziš svakako ne pomažu u tome.

Takvi poput tebe, što mjesecima presuđuju strankama koje nisu ni preuzele vlast, nego nasjedaju na sve ovo što sam nabrojao u gornjem pasusu, su zapravo i gori od pravih SDA botova. Vi pro bono botujete za nekog koga navodno mrzite.
Ja samo pitam, sta rade.
Jer meni se cini da prelahko HDZ i SNsD dobijaju sta zele ....

Ti nas nazovi kako god zelis, ali to ne umanjuje cinjenicu da prelako daju .

A vidis kako si ti kratkovidan i slican SDa botovima.
Cim kritikujes i pitas, odmah si protiv :lol:

Pa: drugim rijecima, ne smije se pitati ili kritikovati .... inace si SDa odmah.
Logika seljacka
Last edited by skafiskafsnjak on 17/01/2023 17:01, edited 1 time in total.
Prpa.ba

#75472 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Prpa.ba »

giannibelif wrote: 17/01/2023 16:12 Tepam ti. Evropski.
Nemam ni najmanje sumnje. Evropejac nacitani. :kiss:
channel10

#75473 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by channel10 »

skafiskafsnjak wrote: 17/01/2023 16:59

Ja samo pitam, sta rade.

Pa: drugim rijecima, ne smije se pitati ili kritikovati .... inace si SDa odmah.
Logika seljacka
Pa vidis da su svi sda botovi cim im se kritika uputi. A ne d'o Bog da je do njih pa da se.malo zamisle sta rade i zasto to rade.
mirza_15

#75474 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

doktor78 wrote: 17/01/2023 16:43
mirza_15 wrote: 17/01/2023 16:39 https://www.klix.ba/vijesti/bih/klub-bo ... /230117126

Šta je ovdje iznenađujuće?
Avdo nam je rekao da neće stići predložiti jer će se sjednica prekinuti prije toga, da će se čekati da prođe 30 dana od dodjele mandata i da će onda moći da se ide sa 7. Avdo struĆnjak i vizionar. :mrgreen:
Last edited by mirza_15 on 17/01/2023 17:03, edited 3 times in total.
Leverage

#75475 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Leverage »

skafiskafsnjak wrote: 17/01/2023 16:59

Ja samo pitam, sta rade.

Ništa se tebi ne čini, ti si pokupio idiotsku priču koju ti je SDA servirala i istu pokušavaš da projektuješ ovdje.

Imaš pravo na vlastiti stav, ali nemaš pravo na vlastite činjenice. Činjenica nije da bilo ko šta "prelako daje", to je konstrukcija u koju te je ubijedila SDA botovska mašinerija i pretvorila te u besplatnog SDA bota.

Ništa ti ne pitaš, ti si došao da provociraš sa već formiranim stavom. Ali, tvoj problem je što ovaj forum nije pogodno tlo za tu priču, što te čini nervoznim i onda počinješ da pokazuješ svoje pravo lice :D
Locked