Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Telemach wrote: ↑15/01/2023 14:27
Pozdrav @Hakiz,
Kompanija Telemach od TV kuća redovno dobija termine za zatamnjenje određenih TV sadržaja. TV kuće zadržavaju pravo izmjene programske sheme i termina emitovanja određenog sadržaja. Kompanija Telemach postupa u skladu sa terminima koji su ažurirani i dostavljeni na dan zatamnjenja određenog TV sadržaja. U navedenom slučaju je došlo do nepoštivanja isporučene programske sheme od strane TV kuće, te kompanija Telemach nije bila upoznata sa terminom izmjene i u skladu sa tim je sadržaj ostao zatamnjen i nakon završetka emitovanja. Molimo za razumijevanje.
koje razumjevanje? TO JE NEPOSTOVANJE VASIH KORISNIKA. VI STE DUZNI DA PRATITE SATNICU. nemate pravo da nam uskracujete pracenje odredjenih sadrzaja samo zbog vase javasluka. na zalost racuni stizu uredno i u cijelosti a rak cuti.
Pozdrav @okanomalo,
Dešava se da se zakasni s uključivanjem, ali to je kod nas u Telemachu rijedak slučaj, jer imamo posebnu monitoring-službu koja se bavi time. Ipak i kada se desi bilo kojem operateru, to je stvar nepreciznih programskih shema i termina emisija koji stižu od pojedinih televizija. Vjerujemo da će i s njima biti bolja situacija, jer sve više tv- stanica shvata značaj tačnosti programskog rasporeda.
@Telemach Zašto više ne kontaktirate za produženje ugovora ? Da mi nije došao uvećan račun ne bih znao ni da je istekao jer mi je agent na telefonu dao pogrešnu informaciju o isteku ugovora ...
heat wrote: ↑16/01/2023 17:52
Raja,
kontao sam traziti Premium Duo, al’ koje su brzine net-a dostupne na Dobrinji(SA) ?
Hvala
Zdravo @heat
Zahvaljujemo se na upitu.
Uvijek se trudimo da našim korisnicima isporučimo brzine predviđene Ugovorom i paketom koji odaberete.
Predlažemo da nam se javiš u inbox, rado ćemo izvršiti sve potrebne provjere na tvojoj adresi.
BeYaZ wrote: ↑16/01/2023 17:58
@Telemach Zašto više ne kontaktirate za produženje ugovora ? Da mi nije došao uvećan račun ne bih znao ni da je istekao jer mi je agent na telefonu dao pogrešnu informaciju o isteku ugovora ...
Zdravo @BeYaZ,
Izvinjavamo se ukoliko si dobio oprečne informacije.
Rado ćemo provjeriti tvoj Ugovor i proslijediti zahtjev za naknadni kontakt od strane kolega iz Tima za brigu o korisnicima.
Potrebno je da nam u inbox dostaviš korisničke podatke i kontakt broj na kojem si dostupan.
Naše zalaganje za tebe neće izostati.
Vjerujemo da ćeš biti zadovoljan komuniciranom ponudom.
@Telemach, rekao mi monter da su stigli novi modemi sa docsis 3.1 standardom i wifi6 opcijom, pa mogu li dobiti zamjenu za taj, budući da sam premium paket, a vjerovatno ću zakupiti i gigu pa mi je taj modem potreban?
BeYaZ wrote: ↑16/01/2023 17:58
Zdravo @BeYaZ,
Rado ćemo provjeriti tvoj Ugovor i proslijediti zahtjev za naknadni kontakt od strane kolega iz Tima za brigu o korisnicima.
Potrebno je da nam u inbox dostaviš korisničke podatke i kontakt broj na kojem si dostupan. Naše zalaganje za tebe neće izostati. Vjerujemo da ćeš biti zadovoljan komuniciranom ponudom.
opa
koji SI sad pa TI?!
Jes' da smo se neki od nas forumasa i licno upoznali sa pojedinim pod nick-om @Telemach , ali smo se na forumu ipak drzali nekog bontona
Zdravo @BeYaZ,
Potrebno je da nam u inbox dostaviš korisničke podatke i kontakt broj na kojem si dostupan. Naše zalaganje za tebe neće izostati. Vjerujemo da ćeš biti zadovoljan komuniciranom ponudom.
opa
koji SI sad pa TI?!
Jes' da smo se neki od nas forumasa i licno upoznali sa pojedinim pod nick-om @Telemach , ali smo se na forumu ipak drzali nekog bontona
Nek su vala prešli na ti, iritirali su sa onim na vi. Ovako je bar nekako bliže, ljepše, intimnije
semirsar wrote: ↑16/01/2023 18:37
opa
koji SI sad pa TI?!
Nek su vala prešli na ti, iritirali su sa onim na vi. Ovako je bar nekako bliže, ljepše, intimnije
Mishelinke wrote: ↑16/01/2023 18:35
@Telemach, rekao mi monter da su stigli novi modemi sa docsis 3.1 standardom i wifi6 opcijom, pa mogu li dobiti zamjenu za taj, budući da sam premium paket, a vjerovatno ću zakupiti i gigu pa mi je taj modem potreban?
Hvala
Zdravo @Mishelinke,
Hvala na upitu. Zamolit ćemo te da nam dostaviš podatke u inboxm, rado ćemo provjeriti šta možemo učiniti za tebe.
Last edited by Telemach on 16/01/2023 19:02, edited 1 time in total.
Zdravo @BeYaZ,
opa
koji SI sad pa TI?!
Zdravo @semirsar
Na našim društvenim mrežama i učesnika na temi u prethodnom komentaru nismo persirali, što ne znači da ne cijenimo naše korisnike ili da će naše zalaganje izostati, naprotiv, trudimo se da komunikaciju učiniti što opuštenijom.
Ukoliko želite Vas ćemo uvijek i vizavi godina koliko se družimo na temi, perisrati kada god nam se obratite
semirsar wrote: ↑16/01/2023 18:37
opa
koji SI sad pa TI?!
Zdravo @semirsar
Na našim društvenim mrežama i učesnika na temi u prethodnom komentaru nismo persirali, što ne znači da ne cijenimo naše korisnike ili da će naše zalaganje izostati, naprotiv, trudimo se da komunikaciju učiniti što opuštenijom.
Ukoliko želite Vas ćemo uvijek i vizavi godina koliko se družimo na temi, perisrati kada god nam se obratite
Zdravo @semirsar
Primijetio sam da se u zadnjih nekoliko postova karakter odgovora @Telemach promijenio, pretpostavljam da je druga osoba preuzela štafetu. Ili bar smjenu. A s korisnicima se uvijek govori per si, to je osnov profesionalnog ophođenja. Samo kažem, ne kritikujem.
Praetorious wrote: ↑16/01/2023 21:08
Primijetio sam da se u zadnjih nekoliko postova karakter odgovora @Telemach promijenio, pretpostavljam da je druga osoba preuzela štafetu. Ili bar smjenu. A s korisnicima se uvijek govori per si, to je osnov profesionalnog ophođenja. Samo kažem, ne kritikujem.
Nije nikad ni bila samo jedna osoba, već zavisi ko je u smjeni od podrške
Nije nikad ni bila samo jedna osoba, već zavisi ko je u smjeni od podrške
Meni je TI sasvim profesionalno i u redu u komunikaciji.
Ne patimo od ega i potrncije, majku mu.
heat wrote: ↑16/01/2023 22:37
VI mi je tako odvratno, al’ ljudi pate od toga, i u ovom vijeku.
Ne sikiraj se, sad ce uskoro nova korisnicka podrska tipa "djes' brate, samo ti potpisi na dve godine, sta je to, to proleti ocas, bice sve dobro.... ala'a mi"
Nek dizu upload primarno ako će već barkati internet. Neki dan prvi put u godini dana iskoristio brzinu 200/10 na torrentu, svukao nekakav film od 13gb preko kabla. Možda neko downloaduje internet, neznam, ali za moje potrebe brzina skidanja od 200 je sasvim ok, ali uploada od 10 nije vala.
Inače, zašto je ovolika razlika down/up, po 10 i 20× sporiji up, to ne razumijem bas nikako. Je li to tehničke prirode ili jednostavno telemach ne da brze?
shape of despair wrote: ↑17/01/2023 12:23
Nek dizu upload primarno ako će već barkati internet. Neki dan prvi put u godini dana iskoristio brzinu 200/10 na torrentu, svukao nekakav film od 13gb preko kabla. Možda neko downloaduje internet, neznam, ali za moje potrebe brzina skidanja od 200 je sasvim ok, ali uploada od 10 nije vala.
Inače, zašto je ovolika razlika down/up, po 10 i 20× sporiji up, to ne razumijem bas nikako. Je li to tehničke prirode ili jednostavno telemach ne da brze?
Nije tehnicke prirode, po onom sto se pricalo ovdje upload moze biti dobro veci od trenutnog, ako ne i isti kao download