Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tuitamo wrote: ↑15/01/2023 13:22
Dva su nacina da se izbjegne ofsajd u onoj situaciji:
1. Rashford krece u smjeru suprotnom od kretanja lopte i daje do znanja da nece uticati na igru
2. Rashford propusta loptu i u trenutku kada ista prodje njegov polozaj tek tada se aktivira.
On nije uradio niti jedno. Krenuo je za loptom. Bio najblizi. Bukvalno je imao loptu u nogama. Tako je uticao na igrace City-a, prije svega na golmana.
Ovo je cist ofsajd. Trazenje nacina da se ovo opravda vrijedja fudbalsku inteligenciju. Mozda najvise smeta je sudija koji nije pogledao isto sa VAR-om. Podlegao je prtisku i udovoljio domacinu. Nista novo za United.
Riddle wrote: ↑15/01/2023 13:14
Pa normalno da je česta, ali ovo je na Old Traffordu bilo, pa se mora malo srati da se održi nekakav narativ o guranju tog tima. Kao da su osvojili sve titule u zadnjih 10 godina.
Pomagao je Webb kada je trebalo. Pogledati samo kako je prekinuta serija Nepobjedivih kriminalnim penalom za United.
U zadnjih 10 godina, Unitedu sudije nisu mogle pomoći jer tu nije bilo pomoći
Kad se vec tako sjecas sta se desilo, podsjeti me sta je bilo 5 minuta prije tog penala na gotovo istom mjestu? Koji ste vi lazljivci. Kakve traume je Fergie uzrokovao.
Ne trebate ni gledati fudbal, ako vam sudije sve odlučuju kako žele.
Napiši oproštajno pismo od fudbala, izbaci sve što se skupilo u tebi, i gledaj dječije školske lige, a ne Premier Ligu. Postoji mogućnost da Webb štima i dječije školske lige.
Pomagao je Webb kada je trebalo. Pogledati samo kako je prekinuta serija Nepobjedivih kriminalnim penalom za United.
U zadnjih 10 godina, Unitedu sudije nisu mogle pomoći jer tu nije bilo pomoći
Kad se vec tako sjecas sta se desilo, podsjeti me sta je bilo 5 minuta prije tog penala na gotovo istom mjestu? Koji ste vi lazljivci. Kakve traume je Fergie uzrokovao.
Ma ti iz proteklih 10 godina prateći United imaš više trauma nego što prosječni navijač ima za životnog vijeka
luckylaka wrote: ↑15/01/2023 16:27
Kakav cirkusant od sudija na New-Fulham
Englezi bi trebali početi uvoziti i sudije kad su već pokupovali sve najbolje fudbalere jer ovo je stvarno blamaža da u najjačoj ligi svijeta sude ovakvi panjevi. A onaj gol iz "pasivnog" ofsajda juče za MUTD je posebna priča, svaki engleski sudija tumači po vlastitom nahođenju a ne onako kako to pravila nalažu.
Riddle wrote: ↑15/01/2023 16:50
Ma ti iz proteklih 10 godina prateći United imaš više trauma nego što prosječni navijač ima za životnog vijeka
Ili ne. Prije da sam se prethodno nagledao njihovih pobjeda za cijeli zivotni vijek. Kao sto si vidim i ti dok spominjes nesto od prije 20 godina. Duboki su to oziljci. Hajde da ne lazes, ne bi mi smetalo. Ja jos uvijek cekam odgovor - sta je bilo 5 minuta prije tog penala kad vec povlacis te gluposti i tako se dobro sjecas svega. Koji lazljivac.
Zar nije više dosta diskusije oko sudijske odluke? Ne možete da podnesete to što je United pobijedio. Onaj ko misli da je City glavni favorit za naslov, taj očito ne poznaje Engleski fudbal. Haland jeste zvijer, ali sam ne može donijeti naslov.
Osmi Socrates wrote: ↑15/01/2023 16:53
Ne trebate ni gledati fudbal, ako vam sudije sve odlučuju kako žele.
Napiši oproštajno pismo od fudbala, izbaci sve što se skupilo u tebi, i gledaj dječije školske lige, a ne Premier Ligu. Postoji mogućnost da Webb štima i dječije školske lige.
Better Man wrote: ↑15/01/2023 17:40
Zar nije više dosta diskusije oko sudijske odluke? Ne možete da podnesete to što je United pobijedio. Onaj ko misli da je City glavni favorit za naslov, taj očito ne poznaje Engleski fudbal. Haland jeste zvijer, ali sam ne može donijeti naslov.
Navijač sam LFC ali bih više volio da osvoji UTD nego oni. Pa dosta više, pretvorila bi se EPL u BL. Ali naravno da bih više volio da to bude Arsenal Super je što se i Newcastle uključio u trku za vrh, sada imamo 7-8 timova koji su ozbiljni kandidati za prve 4 pozicije