Ovo sve sto si napisao u zelji da me impresioniras, prepadnes, ili ko zna sta, je bullshit.hatemondays wrote: ↑14/01/2023 03:51 Ovaj rat u Ukrajini nije ni blizu nasem. A sad off druze profi da ti objasnim neke stvari a znam puno koji vi obicni vojnici ne znate a niste ni trebali znati. Promjena se desila poslije Ahmica , kad o SA pricamo prvi put se napravila lista sa svim pripadnicima drugih nacionalnosti. Doslo se do zida jebiga, prvi put se nije imalo kud, zatvoreni hermeticki. Popisani su svi koji nisu muslimani. Taj spisak se vratio nakon pada Srebrenice I vidi cuda niko ne plati glavom od silnih mudzahedina. O dolasku bradatih ovdje moras razumjeti uz oruzje koje smo dobili od irana ulazio je I paket ovih sumnjivih tipova tj.agenata u belaju se ne gleda u zube. Tunel je okrenuo nas u pogresnom pravcu , dolaze 2 struje i te dvije struje jos kruze. Tunel nam je uzeo dusu, zbog tunela su moj komandant I ostala ekipa lupali sakama od sto ispred Alije, zbog tunela smo imali nase minobace okrenute prema predsjednistvu. Zbog tunela smo izgubili elan i skontali da su tu mnogi koji samo zele da se opare. Podijelili smo se i tu je nasoj idealnoj borbi dosao kraj. I vjeruj mi poslije Ahmica i rusenja mosta u Mostaru hrvatsko uho u SA ne bi ostalo da nije bilo Alije, bilo je puno onih zednih krvi cekao se samo znak, srpsko uho ne bi ostalo da opet nije bilo Alije.
Da se pitalo mojih komandanata srpska kokos ne bi ostala. Ali opet je razum preovladao a biti imalo razuman u toj situaciji je bas bila vrlina. I za kraj da se Armija toliko radikirala kosto se palamudi ti moj profi bi vec u vjecnim lovistima a nije da nije bilo takvih koji bi to s pjesmom odradili. Mi normalni smo preovladali i zato mi je muka slusati kad trpate postene branioce u neki radikalni kos. Imamo se mi stitidi cega u ratu ali kad se komparimo sa komsijama mi smo princeze. Da se taj tamni vilajet ostvario ti i ostali koji nisu tzv. nasi ne bi dozivjeli da tipkate ovdje , brutalno i iskreno. Da sam ja zivio u Zvirniku ili Mostaru vjerovatno ne bi tipkao ovdje.Voli te brat mondays I nek je Slava,Ukrajini i nek nam je ziva nasa Bosna.
Ti bukvalno kazes, mi smo u stvari fasisti i koljaci, isti kao i cetnici, ali smo ipak odlucili da nam se ne isplati otkriti se.